Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co když nelže, a proč by se měl chlubit, že jí kontaktoval druhý den kvůli saku??? A když neodpověděla - tak utrpěla jeho ješitnost
Myslím, že se prostě nechtěl chlubit tím, že ona na něj dlabe ![]()
To mu jako ukazovala sms a vse licila detailne?
teda to je trosku uchylny vztah, ne? Kvuli komu byla ta pauza? Toho chlapa mela uz pred tou pauzou? Pokud spolu chteji byt, tak snad nejsou tyhle detaily treba, ne?
@merde píše:
To mu jako ukazovala sms a vse licila detailne?teda to je trosku uchylny vztah, ne? Kvuli komu byla ta pauza? Toho chlapa mela uz pred tou pauzou? Pokud spolu chteji byt, tak snad nejsou tyhle detaily treba, ne?
Mno přesně tak..chtěli si říct vše..A vztah to utužilo..Než mu vlezla do telefonu a zjistila, že on až tak upřímný nebyl..Nene jinýho si našla až potom, rozchod byl z jiné příčiny
@merde já to tak taky nějak cítím.. Kdybych se rozešla na chvíli s přítelem, tak bysme netajili, že jsme někoho měli, klidně bysme si řekli o koho jde, ale přijde mi hodně divné, popisovat, jestli sjme spoluněco měli neměli.. A i kdyby třeba bylo nějak naznačeno, že jedden s někým spal tak tečka, určitě je divné řešit, jeslti se někomu postgavil a ukazovat zprávy atd..
Zajímalo by mě, kolik jim je let, mě otpřijde tak na 17,18 let..
@kvaček píše:
@merde já to tak taky nějak cítím.. Kdybych se rozešla na chvíli s přítelem, tak bysme netajili, že jsme někoho měli, klidně bysme si řekli o koho jde, ale přijde mi hodně divné, popisovat, jestli sjme spoluněco měli neměli.. A i kdyby třeba bylo nějak naznačeno, že jedden s někým spal tak tečka, určitě je divné řešit, jeslti se někomu postgavil a ukazovat zprávy atd..
Zajímalo by mě, kolik jim je let, mě otpřijde tak na 17,18 let..
29,31..mno asi to zvláštní je, ale tak jestli jim to ´´pomohlo´´se s tím smířit
@Anonymní píše:
Ahoj,
budu psát anonymně, jelikož se ptám za kamarádku.
Je s mužem pár let, ale na dva měsíce si dali ´´pauzu´´..Vrátili se k sobě. On věděl, že měla jinýho muže s kterým měla vztah a samozřejmě s ním spala.On jí řekl, že měl v posteli ženu, ale nedopadlo to a nic z toho nebylo(prý se mu nepostavil)Hodně si o tom povídali a ona se ho zeptala, jestli se nekontaktovali.On řekl že ne, že se na ní koukal na fb, ale do přátel si ji nepřidal. Jenomže ona mu vlezla do telefonu a zjistila, že ji druhý den po té ´´akci´´psal, že ještě ve městě zůstává a zda by nešla na kafe a že má její sako.Ona neodpověděla. Znovu ji napsal, co to sako a zase bez odezvy.Je to maličkost, ale kamarádka je z toho neštastná, že ona mu naprosto vše řekla, smsky mu ukazovala a on ji neřekl takovou banalitu.On to odůvodnil, že na to zapomněl. Tomu moc nevěří, protože ´´jediná´´jiná žena v jeho posteli a zapomeneKvůli tomu má vůči němu hodně nalomenou důvěru a nevěří mu, že s ní opravdu nespal.
Snažila jsem se ji vysvětlit, že když měla jiný vztah, proč by to nepřiznal…ale třeba to vidíte jínak?Díky
A i já razím heslo, že se o tom nemá mluvit, ale když už se rozhodli si vše říct, měl to dodržet i on
Tak snad měli pauzu a nemusí si teď vše dokazovat, co snad dělal když měl pauzu ji snad nemusí hlásit detailně. To že ona něco dělá tak neznamená že on taky. Podle mě je i hlipost si ukazovat nějaké SMS atp. Padla na hlavu asi kamarádka ![]()
Anonymní, j si myslím, že jim to moc nepomohlo, když kamarádka jde příteli do zpráv a on ji mlží…
Možná bylo lepší se v tom neštourat, říct si, stalo se stalo, já něco měl s tou, ona stím a konec, a ne řešit, co kde kdo dělal, a kdo komu volal..
Kdo se ským rozešel- přítel s ní???
@kvaček píše:
Anonymní, j si myslím, že jim to moc nepomohlo, když kamarádka jde příteli do zpráv a on ji mlží…
Možná bylo lepší se v tom neštourat, říct si, stalo se stalo, já něco měl s tou, ona stím a konec, a ne řešit, co kde kdo dělal, a kdo komu volal..
Tak ono by jim to i pomohlo, ale ona je hodně podezíravá, stačí aby ji něco nesedělo a hned do toho štourá a je schopna se tím užírat týdny
@kvaček píše:
Ona s ním
Hm tak bych možná řekla, že ji neříkal všechno možná z toho, že je mírně hysterická a žárlivá, a pokud byl třeba rád, že to dalo dohromady, tak ji nechtěl říkat všechno..
Záleží jaká kamarádka je.. ale toto mi fakt nepřijde důležité říkat organizacční věci..Nebo to třeba rozebýrali tak, že si řekli, tak poo týdnu jsme byli v restauraci, m tma jsme si dali pusu, pak jsme splu šli do kona nic nebylo, pak jsem s ním spala, pak to pak ono..
Mě zase tak nepřijde důležité říkat, že někomu psal, že mu chce dát kabát-ale pokud se mu neozvala tak se spolu nesešli, možnáí to bral, jakože jestli se spolu scházeli, ne říkat, každou zprávy a telefonát… ![]()
Teda to je docela divné no
to ukzování zpráv, já bych to rozhodně nechtěla číst, so ci přítel pak psal s jinou ženou třeba, proč na co?? aby mě to užíralo, byly to měsíce, kdy jsme spolu nebyli, každý si žil podle svého..
Myslím, že jim to dlouho nevydrží..
ona mu to řekne, že mu šla do zpráv, on se naštve, už tam je nedůvěra
@Anonymní píše:
Tak ono by jim to i pomohlo, ale ona je hodně podezíravá, stačí aby ji něco nesedělo a hned do toho štourá a je schopna se tím užírat týdny
k čemu je vztah kde, mu nevěří a týdny se šťourá a užírá ![]()
@jdukolem píše:
k čemu je vztah kde, mu nevěří a týdny se šťourá a užírá
Tak ona je taková povaha, má to v každém vztahu..tohle dle mě je zrovna chlap kterému se věřit dá. Jí výměna muže nepomůže
Ahoj,
Kvůli tomu má vůči němu hodně nalomenou důvěru a nevěří mu, že s ní opravdu nespal.
budu psát anonymně, jelikož se ptám za kamarádku.
Je s mužem pár let, ale na dva měsíce si dali ´´pauzu´´..Vrátili se k sobě. On věděl, že měla jinýho muže s kterým měla vztah a samozřejmě s ním spala.On jí řekl, že měl v posteli ženu, ale nedopadlo to a nic z toho nebylo(prý se mu nepostavil)Hodně si o tom povídali a ona se ho zeptala, jestli se nekontaktovali.On řekl že ne, že se na ní koukal na fb, ale do přátel si ji nepřidal. Jenomže ona mu vlezla do telefonu a zjistila, že ji druhý den po té ´´akci´´psal, že ještě ve městě zůstává a zda by nešla na kafe a že má její sako.Ona neodpověděla. Znovu ji napsal, co to sako a zase bez odezvy.Je to maličkost, ale kamarádka je z toho neštastná, že ona mu naprosto vše řekla, smsky mu ukazovala a on ji neřekl takovou banalitu.On to odůvodnil, že na to zapomněl. Tomu moc nevěří, protože ´´jediná´´jiná žena v jeho posteli a zapomene
Snažila jsem se ji vysvětlit, že když měla jiný vztah, proč by to nepřiznal…ale třeba to vidíte jínak?
Díky
A i já razím heslo, že se o tom nemá mluvit, ale když už se rozhodli si vše říct, měl to dodržet i on