Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak jsem se byla podívat na tom MK povím vám takové škaredé nepřehledné stránky sláva že je emimčo ![]()
@TereuliJa píše:
Jojo @sara1000 je to tak jak říkáš.Kdyby byl internet Země tak Emimino a MK je Praha a Brno
no jo tak obrázek tu není, tak ja jdu spát
to budou sny
![]()
Tak jsem moc nekecala
.
Smazana fotka me mrzi, nestihla jsem se podivat na nedokonalost oholeni, jak tu nekdo podotkl
.Tak snad jindy…
@natiova píše:
Tak jsem se byla podívat na tom MK povím vám takové škaredé nepřehledné stránky sláva že je emimčo
Jj, ja kdyz otehotnela, tak jsem se rozhodovala, kam se zaregistrovat a ty jejich stranky jsou vazne priserny.,,
Hm, tak obrazek jsem nestihla
a co by jako melo byt vetsi?? Snad ne klitory(i)s - nikdy jsem to nepsala ![]()
@MarB píše:
Hm, tak obrazek jsem nestihlaa co by jako melo byt vetsi?? Snad ne klitory(i)s - nikdy jsem to nepsala
Byl tu obrazek malych stydkych pysku. ![]()
@MarB No vidíš a někdo tu psal že by to pochopil aj bez obrázku ale neboj tak jak je to napsáné bych s těží hádala ![]()
No ale stejně sprchu jsem si dala dítě znovu uspala ale toto to je něco co mě opravdu udivuje ![]()
Fakt ji moc chci, vůbec to není tím, že mi nešel odeslat příspěvek ![]()
@napresdrzku tak z celé diskuze jsi mě nejvíc pobavil ty, fotku nemám, došla jsem až teď, ale že bys byl na špatně oholené 13 se mi nechce věřit
![]()
Ach jo holky a ja toho vodniho zivoci ha taky nevidela…bylo to. chranene nebo radeji nutno rychle zastrelit?
jinak co se tyka MK byla jsem tam registrovana cca 2 tydny a vic alternativnich matek ktere maji teoreticky vse nacteno a prakticky vi uplny houby sem jeste v zivote nevidela