Proč jste se rozešli s manželem?

Anonymní
5.6.24 21:19

Proc jste se rozesli s manzelem?

Ahoj, zajimalo by me, proc jste se rozvedli s manzelem? Co byl ten duvod?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Zrzecka007
5.6.24 21:24

S prvním manželem, jsme 8 let chodili a žili spolu, pak jsme byli rok manželé… našel si v nové práci kolegyni o 8 let starší než on…a bylo po lásce, navíc to přiznal až po rozvodu, když mě chtěl zpět, že jsem měla celou dobu pravdu s ní😅

• Citovat
  • Upravit
81479
5.6.24 21:27
@Anonymní píše: Více

Proč se ptáš jako anonym? Takbud něco vyklop na sebe. Nebo pokud se jen ptáš, tak není třeba anonym, ne?
JInak proto, že se prostě choval asi rok jako kr. etén- furt njaký problém, furt mi shazoval, ponižoval, všechno špatně. Zpětně se ukázalo, že za tím byl paralerní vztah jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.24 21:34
@Anonymní píše: Více

Já jsem vdaná nebyla. Ale s přítelem (otcem nejstaršího syna) jsem se rozešla kvůli alkoholu a agresi z jeho strany. Do dnes jsem vděčná svoji mamince, že mi v tu chvíli byla oporou a pomohla mi z těch problémů ven.

• Citovat
  • Upravit
758
5.6.24 21:40

Protoze mi po 6 letech doslo, ze se nechci vracet domu z prace se strachem, jakou bude mit naladu. Protoze uz jsem mela dost ponižování a narušování soukromi tim ze mi lezl do telefonu..protoze jsem konecne prisla na to, ze vztah je o vzajemne podpoře a důvěře. Protoze mi docvaklo, ze to co jsem prozivala neni normalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5241
5.6.24 21:52

Protoze jsme se vzali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106173
5.6.24 22:40

Dlouho vyhasly vztah, finanční problém, milenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.24 22:56

U nas to je tak, ze na nej nemam vubec chut. Kdyz ma dojit na sex, tak hlavne, at je to rychle a protoze ma casto problem se mnou. Jsou to kraviny, moc vse resi. Taky proto, ze na me kasle, neni ani trochu pozorny. Anonym proto, ze je to citlive a nechci, aby me nekdo poznal. stale se rozmyslim, zda odejit, ale asi odejdu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.24 22:57

Ale neni prece normalni dlouhodobe s nim nechtit spat. Je to proste proto, ze na me kasle

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.24 23:11

U mě to teda nebyl manžel, ale jen přítel. Po 5 letech mě požádal o ruku, ale od té doby se nic nedělo. Byli jsme spolu 9 let. Rozešli jsme se v 5 měsíci těhotenství.
No nakonec až skoro po 2 letech od sebe mi došlo, jaký narcis, manipulátor a agresor to byl. Když se napil, tak to bylo ještě 100× horší. Pro ránu nešel daleko.
No jo, ale když vám někdo takovou dobu říká, že si hnusná, blbá a nikdo tě nemá rád, tak vlastně uvěříš i to, že si za to můžeš sama.
Teď jsem šťastná, mám manžela, čekáme společné dítě, jedina vada na kráse je, že ti ex nám dělají problémy z obou stran.

• Citovat
  • Upravit
451
5.6.24 23:21

Protoze jsem nikdy u nej nebyla na prvnim miste, vic se staral o matku a sestru.
Dokazal na me koukat jak dru a prizenu se s nakupem vecer po praci jak shazuji nakup a zacinam varit. Kdyz jsem sla na koncert, na ktery nechtel jit se mnou, nemluvil se mnou 3 dny…atd atd…za 18 let jsem toho mela plny brejle..a ted mam konecne klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.24 06:51

Protože hrál automaty a sice se z toho dostal, ale uvědomila jsem si, že nechci celý život hlídat, aby se cítil jen komfortně, protože jinak půjde zase (to byl jeho vzorec chování z minulosti).
A protože jsem potřebovala rovnocenného partnera a ne dítě, o které se musím starat.

• Citovat
  • Upravit
446
6.6.24 07:05

Žena se mnou nechtěla spát už řadu let, málo jsem se ji prý věnoval (málo kytek a darů), málo společných zájmů, odcizení, prý jsem s ní manipuloval (v podstatě si dělala co chtěla) a asi je tam někdo třetí… to ukáže čas. Ikdyž ji furt miluji (23 let), tak jsem se sbalil a odešel. Nejvíc mě mrzí to odloučení od dětí…, ale jiné řešení jsem nenašel. Ona v podstatě ani jiné řešení nehledala. Pouze věděla, že mě už nemiluje a voní ji cizí muži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.24 07:52

Rozešla jsem se s otcem syna po 9letech vztahu.Byl to narcista. Bohužel o existenci narcismu jsem se dozvěděla až po rozchodu.Tak jsem ho vnímala jako morouse a namyšleného. Co se syn narodil, byla jsem u něj příživník, co si udělal děcko aby nemusel makat. Podotýkám, že dítě bylo plánované a půl roku se na něm intenzivně pracovalo. Dokud jsem pracovala, tak byl na mě hrdý, jak jsem pracovitá, úžasná. Mateřskou jsem si se synem prožila sama a s kamarádkama. On věčně v práci, pak po hospodách a nebo doma spal.Se mnou komunikoval i třeba 10minut a jen mě urážel. Jako matka jeho syna, jsem u něj klesla na neatraktivní a nemakačenko. Podotýkám, že jsem nebyla ani tlustá. Nepomáhal s ničím doma a ještě mě deptal.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.6.24 08:02

“máš dvě vysoký školy a neumíš nandat ani myčku!” (V jedné ze sklenic byl ten drobounký “píseček”) “To je toho, žes udelala statnice. Já chodím do práce, to je, jak kdybych státnicoval kazdej den!” “To mateřství moc žereš! Najdi si brigádu, ať ti to neleze na mozek! Já se klidně o malyho postaram! (Mel nakrmit 2mesicni dítě (uz brecelo) v určitý čas, místo toho si šel zapálit)
Když se syn oparil čajem a začal brecet, když jsem ho vysvlékala ve sprše, řval po nem, ze je magor a hodil po nem rohlik, co zrovna jedl…
Jen takový střípky… no a pak při odchodu klasika mel jsem te podriznout ty k.undo, atd.
8 let, holky, 8 let mi to trvalo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí