Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prijedu po vikendu, otevru emiminoa mujnejoblibenejsi silenec ma zablokovanej profil! Znam ji, troufnu si rict natolik dobre, ze naprosto neverim tomu, ze byla nekde hruba nebo sprosta.
Zadam o znovuobnoveni jejiho profilu, protoze to neni fer! Vuci me! ![]()
Suvik
@suvik myslím že vítr fouká odtud: https://www.emimino.cz/…rankovani/2/
edit: aha, tak už se tam toho moc nedočteš…já tam ještě ráno viděla (ty OT příspěvky, co dle adminky byly smazané), že Baba už byla bloklá, pak se hlásila z jiného PC a dožadovala se vysvětlení. Teď už je vše pryč.
Hehe, takhle přesně vznikají drby. Kdyby myslela zlopočasnou, napíše, že myslí zlopočasnou ne? ![]()
Zřejmě jde o „gumičkovou“ babu.
Baba, která má v profilové fotce miminko s barevnými gumičkami na hlavičce
.
@Lizbeth a já hrozně zvědavá, taky mi tu uteklo a nevím, která bije ![]()
Byla jsem tam na diskuzi o Homeopatikách, asi po 4 stranách ji dala adminka Monika ban. Přitom o nic nešlo, nic se tam nedělo, nepadlo tam jediný sprostý slovo, prej jí údajně napomenula adminka, protože jí někdo nahlásil, nepamatuju si kdo to byl. Co jsem pochopila, tak se s tou dotyčnou Baba asi chytla už včéra na nějakej diskuzi
Dnes si ale Baba nebyla ničeho vědomá, takže nazančila admince, že se jí nebojí, páč neporušila žádné pravidlo a ona jí zablokla
Dokonce celou IP, takže se nemůže vůbec přihlásit. Pak jsem tu nebyl půl dne, stačila jsem napsat svůj názor na homeopatika a k tomu dopsat, že nechápu proč admin někoho blokuje, na diskuzi, kde se nic neděje, že by měl obrátit svoje hledy často někam jinam.
Vrátila jsem se až teď večer a ta inkriminovaná diskuze je pěkně promazaná, i můj příspěvěk, protože jsem si tam dovolila napsat OT pro admina
a se mnou jsou smazaný všichni, co se tam ptali a Babu ![]()
@Lizbeth píše:
Gumičkovou??? kriste já jsem tak mimo..
Také nevím… ![]()
To je ta, co má profilovou fotku s dítětem, co má na hlavičce posazené gumičky, ne?
![]()
No já nevím, ale k babě se na profil dostanu a před chvilkou byla online. ![]()