Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jitka1976 píše:
@Kelsey Se ani neptej…prý pokud ženská peskuje a dostane po zadní části těla, možná bude nasr***, ale možná si taky řekne, že má doma CHLAPA s velkým CH…něco v tomhle smyslu…viď Fanouši???![]()
![]()
A teď mě Fanda pošle do kouta na hrách…a klečet ty ženská potvoro..!!!
to jsem zas o něco přišla
![]()
@Kelsey No to jooo..slibně se to rozvíjelo…a najednou BUM a bylo to celý smazaný…
![]()
@Jitka1976 píše:
@Kelsey Se ani neptej…prý pokud ženská peskuje a dostane po zadní části těla, možná bude nasr***, ale možná si taky řekne, že má doma CHLAPA s velkým CH…něco v tomhle smyslu…viď Fanouši???![]()
![]()
A teď mě Fanda pošle do kouta na hrách…a klečet ty ženská potvoro..!!!
tak to se nedivím, pokud dostal ban, může být rád, že to nebylo pánví po hlavě ![]()
Snad teď nedostanu ban já ![]()
@Jitka1976 píše:škoda asi to muselo někoho hodně naštvat
@Kelsey No to jooo..slibně se to rozvíjelo…a najednou BUM a bylo to celý smazaný…![]()
![]()
@Kelsey Hooodně…zmizlo to po chvíli…jestli tam bylo 10 odpovědí, tak je to moc… ![]()
Já na Frantu dneska narazila v jiný diskuzi, tuším „Jakou ženu muži chtějí“ nebo tak nějak a tam taky zářil
Škoda, že je bloklej, byla s ním sranda ![]()
Dobrý den,
Váš účet byl zablokován z důvodu opakovaného porušení a nerespektování Pravidel.
Diskuse slouží výhradně debatě uživatelek i uživatelů, jakékoli vulgarismy, provokování apod. nejsou na místě.
Martina
Mohla byste specifikovat, která pravidla jsem porušil? Nejlépe i s příklady. Já jsem měl totiž z oné diskuze pocit, že vulgárních urážek a nemístných provokací se dopouštěly uživatelky, které snad popadl amok, že nemají doma pořádný chlapisko, co by jim dalo na prdel, když jsou papulatý.
Nemohu se ani zbavit dojmu, že viktimizace mé osoby je pokusem o zbavení se mužského desparáta a nastolení ženské anarchie. Člověk se zde přitom chtěl zaregistrovat, protože jako své děti nade vše milující otec na mateřské dovolené řeší spoustu starostí, a zcela jistě by mohl poskytnout „trochu jiný“, obohacující pohled.
S kroutící hlavou a nechápavým pohledem do dáli
František Vochmelka
Vážený uživateli,
Vaše příspěvky v diskusích neobsahovaly žádnou hodnotnou informaci - pouze vulgarismy, provokace apod. - tím jste porušil Pravidla.
Pokud považujete své příspěvky (mj. např. o svém přirození, či o bití žen) - dle Vašich slov za „trochu jiný a obohacující pohled“, pak jste na špatném serveru.
Martina
@admin
Nevzpomínám si, že bych něco psal o svém přirození - ostatně není o čem, kdo má, ten má. O bití žen jsem také nikdy nic nenapsal - naopak jsem ve svém příspěvku odsoudil ty, kteří ženu zmlátí do krve či ji vyrazí zuby. To jsou jedinci, kteří nám, ryzím džentlmenům, dělají jenom ostudu. Znáte tu o dvojím metru?
F. Vochmelka
A husy jsme spolu nepásli…já vím Fanouši…