Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A přihlašuješ se i někde jinde??? Třeba v práci?? Můžeš být totiž trvale přihlášená tam a tak ti to z dalšího PC nejde. Není možné se přihlásit pod jedním nickem na dvou počítačích současně. ![]()
Zkus jiný internetový prohlížeč, mě takhle občas blbne mozilla tak musím přes google chrome ![]()
@alisekR píše:
A přihlašuješ se i někde jinde??? Třeba v práci?? Můžeš být totiž trvale přihlášená tam a tak ti to z dalšího PC nejde. Není možné se přihlásit pod jedním nickem na dvou počítačích současně.
Blbost, jsem skoro denně přihlášená na dvou noťasech a ani na jednom se neodhlašuju ![]()
@alisekR píše:
Není možné se přihlásit pod jedním nickem na dvou počítačích současně.
Holý nesmysl. Jsem přihlášená na třech počítačích, každý někde jinde a jde to.
Zakladatelko - zkus změnit prohlížeč.
@Žirafátko píše:
@monika32 třeba to maj omezený na jednu IP
IP mám tři. A jedu.
Zdravím,
pokud máš problém s přihlášením, napiš SZ na nick admin nebo mail na info@emimino.cz
Monika
@Pan František píše:
Mě by také zajímalo, proč je moje IP adresa zabanována. Byl jsem zabanován včera poté, co jsem vyjádřil svůj názor na domácí násilí v mé domácí sekci „Manželství a partnerství“. Ani registrovat se teď nemohu. Je to proto, že jsem muž?S mužskou úctou
František Vochmelka
je to pro porušení pravidel. Chlapi tu jsou, pokud neporušují pravidla, tak tu být můžou ![]()
@Pan František píše:
Jaké pravidlo jsem porušil? Příliš velká hladina testosteronu? Racionalita?František Vochmelka
Ženský jsou iracionální? ![]()
@Pan František píše:
Jaké pravidlo jsem porušil? Příliš velká hladina testosteronu? Racionalita?František Vochmelka
vim já, já v té diskuzi nebyla, nejsem admin. Počkej si na jeho odpověď ![]()
@Kelsey Se ani neptej…prý pokud ženská peskuje a dostane po zadní části těla, možná bude nasr***, ale možná si taky řekne, že má doma CHLAPA s velkým CH…něco v tomhle smyslu…viď Fanouši???
![]()
A teď mě Fanda pošle do kouta na hrách…a klečet ty ženská potvoro..!!! ![]()
Ahoj taky někdo máte zablokovaný účet, že se nemůžete přihlásit z domova? Já se ze svého noťasu sem nepřihlásím. Vůbec nevím proč. Díky za rady