Proč menstruace bolí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
28.11.10 23:15

Tak já měla strašný bolesti než jsem začala brát antikoncepci s tou se to dost zlepšilo i zkrátilo a bylo fajn. Když jsem ji pak vysadila kvůli snažení o miminko, tak jsem si to opět užívala:-( A těšila se, že po porodu to bude lepší, jak jsem slýchávala, ale ouvej, bolest pořád strašná a menstruace dlouhá, ani po druhém porodu se nic nezlepšilo, takže jsem šťastná, že už můžu zase brát antikoncepci, protože teď mě bolí hodně břicho jeden den a pak už to jde a i ten jeden den je celkem snesitelnej, narozdíl od toho předtím. A mně vždy šla bolest přes břicho do kříže a je fakt, že při porodu to bylo stejné a chtěla jsem umřít, ale výsledek stál za to, mám holčičku 3 a půl letou a chlapečka 7 měsíců:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
28.11.10 23:29
lleennttiillkkaa píše:
Kakiko víš proč ženy mají MS?

Tak teď přemýšlím, jestli je to skutečná biologická otázka a nebo narážka na nějaký vtip :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
29.11.10 09:09

Tak to já mám kontrakci dlouhou cca 4 dny, protože to mám pocit, že pojdu. :-? U porodu to bylo aspoň s chvilkovýma pauzama :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
29.11.10 09:17
Lena Fesková píše:
Vubec to nemusí bolet. Jen klasická medicina proti tomu nemá šanci. Najdete si dobrou homeopatku a máte pokoj! Jako ja. :-DPříspěvek upraven 29.11.10 v 01:16

No, možná to bude znít trošku blbě, ale je to i otázka financí. Když jsem potřebovala homeopatku pro Lukyho, tak první návštěva byla za 800,–, každá další za 200,–, byli jsme u ní 5× a k ničemu to nevedlo. Takže k homeopatům jsem tak trošku ztratila důvěru (ne k homeopatii obecně, jen k lidem)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18148
29.11.10 09:29

Kakiko, to ještě docela ušlo finančně, já za každou návštěvu dám cca 600, s tím, že je jedno, jestli první, nebo další. Ale homeopatku máme dobrou, důvěřuju jí a funguje to :palec: Jo, je to o lidech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
29.11.10 09:40
Kakika píše:
lleennttiillkkaa píše:
Tak teď přemýšlím, jestli je to skutečná biologická otázka a nebo narážka na nějaký vtip :oops: :mrgreen:

Je to narážka na vtip, zas tak moc jsem v biologii pozor nedávala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
29.11.10 09:44

…tak u mě ms vždy dost maso. kolem těch 16 jsem kolikrát nebyla schopná jít do školy, hrůza :roll: . brufen?to jsem jich musela zežrat 6, aby to trochu zabralo. Ha na to pomohla jen částečně.Vykoupený je to délkou(2dny)a dlouhé cykly, aspoň, že tak.
Co pomáhalo byly algifenový kapky.
Teď z dostupných léků si dám hned, jak ms zjistím dvě tabletky nalgesinu S a mám po bolesti.Dost dobře si nedovedu představit a realizovat zalézání do postele s tím malým čertem :think: .
Ale co mě po porodu vytlačuje oči z důlků je ovulace 8-o , ta je snad horší než ta ms!Hodit se to bude u plánování druhýho prcka, ale jinak bych se toho ráda vzdala :mrgreen: Tady příroda asi udělala někde chybu…
Hele, já žít v jiný tobě, tak bych tam asi z ms zhebla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
29.11.10 09:51
lleennttiillkkaa píše:
Kakika píše:
lleennttiillkkaa píše:
Tak teď přemýšlím, jestli je to skutečná biologická otázka a nebo narážka na nějaký vtip :oops: :mrgreen:
Je to narážka na vtip, zas tak moc jsem v biologii pozor nedávala :mrgreen:
:mrgreen: Že by jsme přeci jen spláceli ještě za tu Evu? :-P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
29.11.10 09:56
Eliška píše:
Kakiko, to ještě docela ušlo finančně, já za každou návštěvu dám cca 600, s tím, že je jedno, jestli první, nebo další. Ale homeopatku máme dobrou, důvěřuju jí a funguje to :palec: Jo, je to o lidech.

To mě je to právě jasné, že je to o lidech. Téhle jsem vysolila 1800,– a změna absolutně žádná. A to jsem musela příteli zatajit, protože ten by mě nepochválil :lol: A peněz na rozhazování opravdu nemám, tudíž já radši budu trpět jak zvíře z něčeho, co mám snad oprávněně, než se vztekat, že jsem zase přišla o 2 litry úplně zbytečně :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
29.11.10 09:57
Kakika píše:
lleennttiillkkaa píše:
Kakika píše:
lleennttiillkkaa píše:
Je to narážka na vtip, zas tak moc jsem v biologii pozor nedávala :mrgreen:
:mrgreen: Že by jsme přeci jen spláceli ještě za tu Evu? :-P

No tak nějak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
29.11.10 10:35

No že mám trochu tlaky v kříži a bolestivý břicho, to bych ještě zkousla, nejsem z cukru..Ale proč mám týden před MS nafouklý břicho jak pátrací balon to nechápu. Vypadám vždy jak ve druhém trimestru :cert: :cert: Nejde to ani zatáhnout ani zamaskovat..
A proč jsem vždycky tak ošklivá :?: :?: A nespokojená :mrgreen: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
29.11.10 10:39
Lizbeth píše:
No že mám trochu tlaky v kříži a bolestivý břicho, to bych ještě zkousla, nejsem z cukru..Ale proč mám týden před MS nafouklý břicho jak pátrací balon to nechápu. Vypadám vždy jak ve druhém trimestru :cert: :cert: Nejde to ani zatáhnout ani zamaskovat..
A proč jsem vždycky tak ošklivá :?: :?: A nespokojená :mrgreen: :cert:

Lizbeth jo to znám, vždycky týden před MS jsem jak těhule. Vždycky se bojím, aby mi někdo nezačal gratulovat a ptát se, kdy to čekám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
29.11.10 14:23
Kakika píše:
Vím, že je to řízeno hormony, vím, že dochází k odlučování epitelu, ale proč to musí bolet? :lol:

Existuje nějaká odpověď, proč někoho bolí v kříži, někoho podbřišek, někoho všechno, někdo má migrény…

Tohle už přeci nemůže být dílem přírody. Když si vezmu, že by každý měsíc stejným způsobem menstruovala třeba antilopa, tak nevěřím tomu, že by se dokázala tak bravurně ukrýt, aby si mohla protrpět tři hodiny super křečí a nesežral jí přitom lev :mrgreen:

udajne ma bolet protoze krev nemuze volne vytekat z priliz uzkeho hrdla a deloha si k tomu musi pomahat stahy - takovej malej porod. proto se to ma po porodu zlepsit - kteryzto kyzeny efekt u me bohuzel nenastal, ale ja vlastne mela cisare a otevrena jsem byla jen na 3 cm.

ale abych nekecala, kontryhel docela pomohl - 2 hrnky denne, prvni mesic jen jedna tableta, od dalsiho mesice uz zadna - ale zacinam na to kaslat, takze se tesim na nase rande s ruzovkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
29.11.10 14:28
Pudloslava píše:
Kakika píše:
Vím, že je to řízeno hormony, vím, že dochází k odlučování epitelu, ale proč to musí bolet? :lol:

Existuje nějaká odpověď, proč někoho bolí v kříži, někoho podbřišek, někoho všechno, někdo má migrény…

Tohle už přeci nemůže být dílem přírody. Když si vezmu, že by každý měsíc stejným způsobem menstruovala třeba antilopa, tak nevěřím tomu, že by se dokázala tak bravurně ukrýt, aby si mohla protrpět tři hodiny super křečí a nesežral jí přitom lev :mrgreen:

udajne ma bolet protoze krev nemuze volne vytekat z priliz uzkeho hrdla a deloha si k tomu musi pomahat stahy - takovej malej porod. proto se to ma po porodu zlepsit - kteryzto kyzeny efekt u me bohuzel nenastal, ale ja vlastne mela cisare a otevrena jsem byla jen na 3 cm.

ale abych nekecala, kontryhel docela pomohl - 2 hrnky denne, prvni mesic jen jedna tableta, od dalsiho mesice uz zadna - ale zacinam na to kaslat, takze se tesim na nase rande s ruzovkama.

Musím říct, že po porodu je to naopak intenzivnější a to jsem rodila přirozeně :nevim: Ale dá se to srovnat s otevírací fází porodu, tak si říkám, že se ten čípek musí pokaždé trochu otevřít :think: Říkáš kontryhel? Hmm, tak to vyzkouším :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
29.11.10 16:02
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím …
Kakika píše:
Lena Fesková píše:
Vubec to nemusí bolet. Jen klasická medicina proti tomu nemá šanci. Najdete si dobrou homeopatku a máte pokoj! Jako ja. :-DPříspěvek upraven 29.11.10 v 01:16
No, možná to bude znít trošku blbě, ale je to i otázka financí. Když jsem potřebovala homeopatku pro Lukyho, tak první návštěva byla za 800,–, každá další za 200,–, byli jsme u ní 5× a k ničemu to nevedlo. Takže k homeopatům jsem tak trošku ztratila důvěru (ne k homeopatii obecně, jen k lidem)

No vubec to nezní blbě! Penize jsou moc důležita věc. Dávám homeopatce 1000 Kč za konzultaci. A tři návštěvy ročně mi stáčí. A kdýž jí volám mezi tím je to zadármo. Cheš kontakt? :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa