Proč nechce spinkat ve své postýlce?

eevcca
27.11.12 21:05

Proč nechce spinkat ve své postýlce?

Tak krásný to bylo když sme se vykoupaly a u krmení hned usnul, jen jsem ho přenesla do pokojíčku a spinkal dál až do rána… teď mu padlo 8 měsíců a je to děsný. Chodí spát čím dál později, po koupání a krmení dostane 2 dech. Když už se začne třít a usínat kolem (22 hodiny) tak to je řev jak když ho na nože berou. Vyřvaní nepomůže, to řve klidně 2 hodiny v kuse, nakonec stejne usne jen jak ho položím k sobě do postele a musím ležet u něj já, nikdo jiný jinak taky řve. Nekojím, tak nemá být na co zavyslí… Je možný, že ze mě cítí, že jsem těhotná? Od té doby co to víme, tak toto dělá. Nedej bože, že jdu v noci na záchod nebo ho přenesu do své, to je hned takovej řev… Vše jsem vyzkoušela, nevím co mám dělat. S ním se opravdu nevyspím, teď spíme dočasně v obyváku na sedačce, v ložnici se nám udělala plíseň tak to tam bouráme, bude to trvat ještě tak 2 měsíce než se tam vrátíme. Ještě jedna taková noc a zhroutím se s toho. Už 14 dní sem pořádně nespala… prosím za každou radu…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2899
27.11.12 21:36

Separační úzkost… myslím že je to jen o tom… zkuz si o tom něco přečíst na netu… určitě najdeš i rady jak se s tím co nejlépe vypořádat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
27.11.12 21:37

Separační úzkozt nebo zuby. Vyřvat bych ho nenechávala. S těhtenství chápu, že to je na budku. Je ochotný se zapojit partner? uspíš ty, pak by to v noci dítě hned poznat nemuselo. nebo prostě i za cenu řevu, ale ne sám v postýlce, ale s tátou, co bude uklidňovAT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AAJAA
27.11.12 21:59

Kolem osmého měsíce bych to tipla na tu separační úzkost. Běžné. Nezbývá než vydržet…

• Citovat
  • Upravit
31744
27.11.12 22:20

Ještě bych zkusila k němu do postýlky dát něco tvého, něco z čeho tě ucítí, nebo fakt vydržet :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
28.11.12 08:39

Ahoj já teď prožívám to samé jen nám je 10 měsíců, 4 zoubky nám vyrostli minulý měsíc najednou, a když malého trápili zoubky, tak nedělal to co je tu popsané. A těhotná také nejsem, je možná ta separační úzkost až teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí