Spánek celý den - je tohle normální?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
470
27.11.12 12:43

Spánek - je tohle normální?

Ahoj holky,

jen se chci zeptat, příjde mi, že naše malá furt spí.
Večer usíná kolem 18 hod a spí tak do 5 do rána
ráno se nají a je tak hodinu vzhůra a zase usíná
spinká cca do 10 dopo, zase je hodinu vzhůru a opět usíná.
Když se vzbudí odpo tak vydrží být vzhůru tak 2 hodiny a pak usíná na noc.
Když to všechno sečtu tak za celých 24 hodin je vzhůru tak 6 max. 7 hodin.
Ještě musím podotknout že jí dávám spát až když si mne očička, šahá po ouškách a projevuje další znaky ospalosti. Když jí nechám déle tak je pak mrzutá a usíná za řevu.

Spaly nebo spí vaše děti taky tak?? Je jí 5 měsíců, takhle hodně spí asi měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101532
27.11.12 12:46

Užívej si to :-) ono se to zase změní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
27.11.12 12:48

@j.a.n.i1

Jo tak to dík ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
27.11.12 12:49

@luci.hor syn spal do 6 měsíců taky cca 16-17 hodin denně. Teď mu je rok a spí 14-16 hodin denně :lol:
Teď spí cca od 20:00 do 8 - 9:30 (kolem 6. vypije UM a spí dál), pak jde spát po jídle a spí 2-3,5 hodiny.
Pokud se ti něco nezdá, zeptej se doktorky, ale řekla bych, že to je normální, spavé dítě.

• Citovat
  • Upravit
17359
27.11.12 12:51

@luci.hor bud rada, ze tak dobre spinka, detom, ktore vela spia sa lepsie vyvija mozog, nervova sustava a su vseobecne spokojnejsie nez nespavci :D

inak moj spaval 17 hodin denne este pred mesiacom (rok a pol mal) teraz uz spi „len“ nejakych 14-15 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
27.11.12 12:56
@helenkka píše:
Jé, to se vždycky pobavím, když něco takového čtu :lol: Taky jsem to kolem 4m řešila a teď bych se za to umlátila notebookem nejradši :mrgreen:

Tak nevím viď, je to naše první dítě a nikde jsem nic takového neslyšela. No ale ve čtvrtek jdeme na dávku Prevenaru 13, ono nás to spaní přejde. To tady zase založím diskuzi - pořád brečí, je tohle normální? :-O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
27.11.12 12:57

To je nomrálně na vyvolání závisti, toto!!!

No jo no. Jsou lidi nespavci a spavci, tak to máš i u dětí. Je ale velmi pravděpodobné, že se režim změní. Tak si to prostě užívej.

Já jen prosím, maminko tohoto andílka, nepiš nám pak tady, že nechápeš, že někdo doma něco nestíhá nebo co máš dělat, že se nudíš… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
27.11.12 13:02

@Emilie
Jak jsem již psala tak ve čtvrtek jdeme na Prevenar 13, potom je tak 14 dní nebo i 3 týdny pěkně rozladěná. Ona mě ta nuda přejde, neboj :roll:
Už od malinka ale spí tak nějak hodně, jak manžel tak i já jsme dost spaví takže to má asi po nás :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
27.11.12 13:05

Asi je to prostě spáč, bud ráda, malá mi jako 5 mesíční nespala celý den až večer a to se potom budila i každou hodinu, má ted 17m. a nespí skoro vůbec! je to absolutní nespavec ze všech nespavců a ani neumí sama od sebe usnout, musím jí uhoupat do spánku, jinak by strašila do 2 do rána… :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
27.11.12 13:09

@luci.hor mě spali děti taky hodně, posledníček ještě víc než tvoje holčička. Teď mu je skoro 3 a spí pořád hodně, večer 20- 7 ráno a přes den 3-4 hoďky. Buď ráda, máš čas pro sebe ;)

• Citovat
  • Upravit
6260
27.11.12 13:12
@luci.hor píše:
Ahoj holky,

jen se chci zeptat, příjde mi, že naše malá furt spí.
Večer usíná kolem 18 hod a spí tak do 5 do rána
ráno se nají a je tak hodinu vzhůra a zase usíná
spinká cca do 10 dopo, zase je hodinu vzhůru a opět usíná.
Když se vzbudí odpo tak vydrží být vzhůru tak 2 hodiny a pak usíná na noc.
Když to všechno sečtu tak za celých 24 hodin je vzhůru tak 6 max. 7 hodin.
Ještě musím podotknout že jí dávám spát až když si mne očička, šahá po ouškách a projevuje další znaky ospalosti. Když jí nechám déle tak je pak mrzutá a usíná za řevu.

Spaly nebo spí vaše děti taky tak?? Je jí 5 měsíců, takhle hodně spí asi měsíc.

Kde jsou ty casy, uzivej si to!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
27.11.12 13:16

Fakt závidím, já jsem z naší malé na prášky, žádnej čas pro sebe, večer usíná v 10 a pak se pořád budí a v 5 je vzhůru…ach jooooooooooooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
27.11.12 13:24

Pepino od 3. mesice do cca 9.mesice taky takhle krasne spal.. A pak se to zlomilo a nechtel spat ani pres den (krome spanku po obede) ani v noci (porad se budil).

Je mu 2,5 roku a nespi v noci porad… :zed: :zed: :zed:

Bud rada, ze spi a spis se modli, aby ji to vydrzelo… ;)

• Citovat
  • Upravit
teta 278
27.11.12 13:25

luci.hor: Taky mi to přijde, jak nějaká provokace či co :think:. Závidím, ale užívej si to, páč nic netrvá věčně :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
1819
27.11.12 13:27

@luci.hor těžká záááávist!!! :mrgreen: moje mala (3,5měsíce) spinká od 20 do 24 a pak se budí po hodce, hodce a půl…takže si to fakt užívej!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí