Spánek celý den - je tohle normální?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
teta 278
27.11.12 13:25

luci.hor: Taky mi to přijde, jak nějaká provokace či co :think:. Závidím, ale užívej si to, páč nic netrvá věčně :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
1819
27.11.12 13:27

@luci.hor těžká záááávist!!! :mrgreen: moje mala (3,5měsíce) spinká od 20 do 24 a pak se budí po hodce, hodce a půl…takže si to fakt užívej!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
27.11.12 13:43

Tímto přikazuji všem matkám spavců, aby nezakládaly diskuze tohoto typu :P :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
27.11.12 13:43
@Katka86 píše:
Tímto přikazuji všem matkám spavců, aby nezakládaly diskuze tohoto typu :P :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
5998
27.11.12 13:47

No já se picnu, mně malej večer usíná běžně kolem jedenáctý, v noci je nespočetněkrát vzhůru, přes den tomu spánku moc nedá max.3 hodiny. Co já bych za to dala, kdyby takhle spinkal, jen si to užívej, je ještě malá, ono se to za chvilku změní a pak za ní budeš lítat a ještě ráda vzpomínat, jak ti takhle hezky spinkala :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
27.11.12 13:52
@Katka86 píše:
Tímto přikazuji všem matkám spavců, aby nezakládaly diskuze tohoto typu :P :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :pankac: :pankac: :pankac:
Jo a nebo dětem nespavcům, ať si tohle přečtou a něco s tím začnou dělat :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
27.11.12 14:32

Malá mi tak do toho půl roka spala taky hodně.. Až jsem si někdy říkala, jaká je to s tím harantem nuda, když jen spí :mrgreen: Teď jsem ráda když usne přes den na hodinu - a to si to ještě spravedlivě rozdělí půl hodinku dopoledne půl hodinku odpoledne.. A já neudělám nikdy nic.. Je jí rok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1618
27.11.12 14:46

Jejda, asi tak pře více než rokem jsem zakládala podobnou diskuzi, zdálo se mi to také divné, tolik spánku, každý se mi divil, hlavně ty, co neměli spací mimina. Nyní mám 1,5 letý třeštidlo, který se nezastaví. Takže se tomu také směju, když si vzpomenu, co jsem řešila:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
27.11.12 14:54

@luci.hor naše malá je spáč od narození :) do 5 měsíců spala furt,.. budila se jen na jídlo a hned spát,.. je fakt teda, že vstávala každé 2 hodiny i v noci na jídlo, ale jinak se jen najedla, já přebalila a hned šla spát (do 5 měsíců nic neuměla, jen pásla koníky a uměla se přetočit na jeden bok), pak se to trošku zlepšilo, ale i tak do 15 měsíců spala ještě 3× denně a celou noc. V 18 měsících jsem jí přeučovala už jen na jedno spaní, to kvůli tomu, že mě už nebavilo furt sedět doma, v kočáře spát nechtěla a když nespala, tak to s ní bylo k nevydržení.. takže když už jsme někam šly, tak max na hodinku a pak zpátky, aby mohla jít spát do postýlky.. teď má 31 měsíců a spí pořád jednou denně, 3-4 hodiny.. na skoro 3 letý děcko je to dost.. prostě je spáč, některé děti spí a některé ne,.. buď ráda, že spí a že si uděláš co potřebuješ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
27.11.12 15:13

@luci.hor me takhle podobne spala holka do 13ti mesicu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
27.11.12 15:16
@Jaruna píše:
@luci.hor me takhle podobne spala holka do 13ti mesicu.

tak tohle je už opravdu vrchol :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
27.11.12 15:19
@Katka86 píše:
tak tohle je už opravdu vrchol :lol: :lol: :lol: :lol:

ja chci odvar z makovic!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4854
27.11.12 15:21

@Katka86 :lol: :lol:,no hele, ale prvni holka zase nespala skoro vubec, to byl Terminator, ta nespala od roka pres den vubec :roll: a kluk je zas Robocop, sice spal velice dobre :oops:,ale postupem casu ho to spani samozrejme preslo a nastaly krusne chvile. Prostredni holka byla fakt zlata (stale je),kdybych ji jako malou a spici neoblikla a neodvezla ukazat rodicum, tak ani nikdo nevedel jak vypada.Ja byla porad doma, protoze holka furt spala.Ta byla venku z postylky jen na jidlo, piti, koupani a prebaleni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
27.11.12 15:26

@Ema N. znam pani, ktera mela dvojcata a jednou jsem ji potkala na takovem malem statku, kde bylo i posezeni. Nevsimla si me, byla jsem s dcerou u ohrady u koni a koukam na ni jak detem, tehdy jim bylo 6 mesicu priklani k puse pullitr, tak jdu bliz, porad na ni cumim, co tam v te sklenici ma, divila jsem se, ze tak malym detem dava pit colu, ale jak me zmercila, lekla se a se smichem mi rika:Jeee, dobry den, no vite, ja kdybych jim to pivo nedala, tak se v noci nevyspim :lol:,to pivo bylo rezany a ja si to spletla s colou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
27.11.12 15:31
@Jaruna píše:
@Ema N. znam pani, ktera mela dvojcata a jednou jsem ji potkala na takovem malem statku, kde bylo i posezeni. Nevsimla si me, byla jsem s dcerou u ohrady u koni a koukam na ni jak detem, tehdy jim bylo 6 mesicu priklani k puse pullitr, tak jdu bliz, porad na ni cumim, co tam v te sklenici ma, divila jsem se, ze tak malym detem dava pit colu, ale jak me zmercila, lekla se a se smichem mi rika:Jeee, dobry den, no vite, ja kdybych jim to pivo nedala, tak se v noci nevyspim :lol:,to pivo bylo rezany a ja si to spletla s colou.

ty blaho, tak to je taky sila… :D :D :D Ale naprosto ji chapu… My ted nabihame na homeopatika, tak doufam, ze ty nam pomuzou… ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510