Proč nefunguje očkování proti rakovině děložního čípku?!

664
13.2.19 18:55

protože očkování nechrání úplně proti všem typům viru, které mohou onemocnění způsobit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14751
13.2.19 18:58
@Viktorka2017 píše:
Jak je možné, že když jsem očkována proti rakovině děložního čípku ve 13-ti letech, čili před prvním pohlavním stykem, tak mám podezření na lehkou displazii děložního čípku(předrakovinový stav)?!
Pokud se to potvrdí, budu to řešit se svými právníky :pocitac:

Řešit s právníky to můžeš, ale šance na výhru se limitně blíží nule… Očkování je prevence která nezaručuje to, že neonemocníš (navíc to ani nikde výrobce očkovací látky netvrdí).

Očkování je postaveno na tom, že se tělo přinutí vytvářet protilátky (infikuje se nejčastěji oslabený vir…) - to jestli tělo vytvoří dostatek protilátek je pouze na tobě (každý člověk jej jiný).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
13.2.19 19:00

@Viktorka2017 Nejprve si zjisti, jaky typ viru ti potize zpusobil a proti kterym typum viru jsi se nechala ockovat.
Ani ockovani bohuzel neni 100% jistotou, ze clovek neonemocni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1439
13.2.19 19:01

Muzes si stezovat treba u soudu ve Strasburku, ale nejspis ti to nebude nic platne. HPV viru existuje asi 100 druhu a ockovani chrani jenom proti zlomku z nich. Takze jsi proste mela smulu.. A ani ockovani neznamena nikdy stoprocentni ochranu proti dane nemoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
13.2.19 19:04

A kolik to je let, co ses ockovana?
Pokud vim, tohle ockovani se ma opakovat kazdych 5 let. Co mi kdysi davala info na gynde. A hlavne, ockovani neni zadna 100 % ochrana za 1) protilatky sis vubec nemusela vytvotit. za 2) ockovani neobsahuje vsechny viry, ktere rakovinu zpusobuji. S pravnikem nic nevyhrajes.

• Citovat
  • Upravit
9719
13.2.19 19:15

Ona ta dysplazie (zvlášť, pokud je mírného stupně), nemusí znamenat předrakovinný stav a nemusí být způsobena infekcí HPV. Vyšetření rozhodně není 100% specifické a citlivé, tzn. může dávat jak falešně pozitivní, tak falešně negativní výsledky. Takže předtím, než poženeš někoho k soudu, tak bych si nechala vyšetření zopakovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
13.2.19 19:17

Protoze tahle vakcina nejen, ze neochrani a ma spoustu vedlejsich ucinku, ale mozna dokonce zvysuje riziko rakoviny delozniho cipku. http://docteur.nicoledelepine.fr/1785-2/
Ani jedne z dcer jsem to nenechala dat, nejsem blazen.
A soud zadny nevyhrajes, to jsi bez sance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twixinka
13.2.19 19:45

S pravnikem rozhodne nemas sanci :roll: nejdriv si zjisti jaky typ toho viru mas a pak si taky zjisti,proti kterym jsi ockovana,ptze jedno ockovani Te neochrani proti vsem typum toho viru :nevim: a jak uz tu nekdo psal,tak si vubec Tvoje telo nemuselo vytvorit protilatky,nicmene nazor,ze ockovani tu rakovinu zpusobuje,je trosku mimo :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.2.19 19:57

@Viktorka2017 s právníky to řešit můžeš, ale podle mě si nic nevymůžeš. Nikdo ti nezaručí, že se vytvoří protilátky a ani očkování nechrání proti všem typům viru.
Moje dítě např. nemá vytvořené protilátky z Hexy. Je jako kdyby byl naprosto neočkovaný. Taky s tím nic nenadělám. Je očkovaný, bylo s tím xy problémů a vedlejších účinků, ale nemoci klidně může chytit…
Protilátky z Priorixu jsem raději nenechala zjišťovat.

• Citovat
  • Upravit
10486
13.2.19 19:59

@Twixinka proc myslis, ze je ten nazor mimo? Cetla jsem spoustu informaci a diskuzi primo od zen ockovanych proti „rakovine“ delozniho cipku a spousta jich psala, ze bohuzel rakovinou onemocnela, takze to zas az tak mimo neni :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twixinka
13.2.19 20:05

@marinka5 nechci se tu poustet do takovych diskuzi,ale vis urcite,ze vsechny ty zeny mely ten vir,proti kteremu jsou ockovane? :nevim: ono je neco jineho,kdyz jsou proti tomu nejakemu typu viru ockovane a onemocni uplne jinym ..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek