Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím. Na e-mimino chodím od letošního února,teď v dubnu se mi narodilo třetí miminko.Nevím,jestli je to tím těhotenstvím,nebo čerstvým mateřstvím,ale hrozně mi vadí název diskuse „nežere a nežere“,pokud se jedná o problémy se stravováním dětí.Vždycky mě to zarazí,e-mimino mi přijde jako instituce přátelská dětem, a tak copak se dá říct o měsíčním miminku, že „žere“?Nešlo by to změnit?Dík Linda.
Myslím, že maminky chronických nejedlíků, pro které je tato rubrika primárně určená, název chápou a naprosto akceptují. Protože ty už vědí, že nepapání je pro jejich každodenní realitu výraz naprosto nedostačující.
á bych řekla že tenhle název nadhodila nějaká maminka v zoufalství
ale pro miminka nic moc.. když už tak nepapá ![]()
no,já myslím,že „Nežere a nežere“ je název podskupiny,do které se vkládá založené téma:
https://www.emimino.cz/diskuse/
je to v odstavci
„Jídlo a pití zkrátka dlabanec“
Jinak manžel se tomuto názvu zasmál ![]()
Není to název diskuze, ale rubriky v části „Jídlo a pití - zkrátka dlabanec“.
Me na tom nic divneho neprijde,proste je to nadsazka a veta zoufalych matek,kterym deti nechteji jist ![]()
Pokud k tematu nemas co dodat,tak bych se nad tim na tvem miste ani nepozastavovala ![]()
Prokristapána, vždyť je to myšleno jako sranda. ![]()
Ostatně, když dítko opravdu odmítá všechno, dělej co dělej a stejně to nesní, plive Ti to všude, o starších dětech ani nemluvím, tam už přichází i okecávání… tomu se nedá říct jinak než „nežere a nežere“. Anebo nad tím brečet - to je druhá možnost. Já hlasuju pro tu první.
Trocha nadhledu by neškodila. ![]()
BohunkaP píše:
Prokristapána, vždyť je to myšleno jako sranda.![]()
Ostatně, když dítko opravdu odmítá všechno, dělej co dělej a stejně to nesní, plive Ti to všude, o starších dětech ani nemluvím, tam už přichází i okecávání… tomu se nedá říct jinak než „nežere a nežere“. Anebo nad tím brečet - to je druhá možnost. Já hlasuju pro tu první.
Trocha nadhledu by neškodila.
Přesně tak!
Me to neurazi, ja mam dva extremy na dve diskuse - nezere, nezere a zrat nebude i kdybych se rozkrajela a druha by byla - zere a zere, dite nebo odpadkovy kos? Hlavne u nas zase nepouzivame papat a tak. me to pripomina jednu rymovacku - on nezere, on papa, on nesere, on kaka. No to taky sedi, mame Matyska a kazdej vi, ze ten prece rozhodne nekaka ![]()
IMI píše:
Me to neurazi, ja mam dva extremy na dve diskuse - nezere, nezere a zrat nebude i kdybych se rozkrajela a druha by byla - zere a zere, dite nebo odpadkovy kos? Hlavne u nas zase nepouzivame papat a tak. me to pripomina jednu rymovacku - on nezere, on papa, on nesere, on kaka. No to taky sedi, mame Matyska a kazdej vi, ze ten prece rozhodne nekaka
U nás ten odpadkový koš,ale to je trochu odbočka ![]()
Mě spíš název té rubriky taky pobavil, ale je fakt, že u nás doma si v některých věcech servítky neberem… Občas jsou situace, kdy zdrobněliny a „dětský“ výrazy prostě nestačí…
![]()
momi33 píše:IMI píše:U nás ten odpadkový koš,ale to je trochu odbočka
Me to neurazi, ja mam dva extremy na dve diskuse - nezere, nezere a zrat nebude i kdybych se rozkrajela a druha by byla - zere a zere, dite nebo odpadkovy kos? Hlavne u nas zase nepouzivame papat a tak. me to pripomina jednu rymovacku - on nezere, on papa, on nesere, on kaka. No to taky sedi, mame Matyska a kazdej vi, ze ten prece rozhodne nekaka