Diskusní kategorie - proč "Nežere a nežere"?

25.5.11 22:26

proč nežere a nežere

Zdravím. Na e-mimino chodím od letošního února,teď v dubnu se mi narodilo třetí miminko.Nevím,jestli je to tím těhotenstvím,nebo čerstvým mateřstvím,ale hrozně mi vadí název diskuse „nežere a nežere“,pokud se jedná o problémy se stravováním dětí.Vždycky mě to zarazí,e-mimino mi přijde jako instituce přátelská dětem, a tak copak se dá říct o měsíčním miminku, že „žere“?Nešlo by to změnit?Dík Linda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3870
25.5.11 22:28

Já to nikde nečetla. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
25.5.11 22:33

můžeš mi hodit odkaz na tu diskuzi prosím…? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
25.5.11 22:33

Myslím, že maminky chronických nejedlíků, pro které je tato rubrika primárně určená, název chápou a naprosto akceptují. Protože ty už vědí, že nepapání je pro jejich každodenní realitu výraz naprosto nedostačující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
25.5.11 22:34

á bych řekla že tenhle název nadhodila nějaká maminka v zoufalství :-)ale pro miminka nic moc.. když už tak nepapá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
25.5.11 22:37

no,já myslím,že „Nežere a nežere“ je název podskupiny,do které se vkládá založené téma:
https://www.emimino.cz/diskuse/
je to v odstavci
„Jídlo a pití zkrátka dlabanec“
Jinak manžel se tomuto názvu zasmál :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
25.5.11 22:39

Není to název diskuze, ale rubriky v části „Jídlo a pití - zkrátka dlabanec“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
25.5.11 22:41

Mě to taky pobavilo…Jéé, dyť Matýsek se taky pos*al :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
25.5.11 22:44

Me na tom nic divneho neprijde,proste je to nadsazka a veta zoufalych matek,kterym deti nechteji jist :)
Pokud k tematu nemas co dodat,tak bych se nad tim na tvem miste ani nepozastavovala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074
25.5.11 22:44

Prokristapána, vždyť je to myšleno jako sranda. :roll:

Ostatně, když dítko opravdu odmítá všechno, dělej co dělej a stejně to nesní, plive Ti to všude, o starších dětech ani nemluvím, tam už přichází i okecávání… tomu se nedá říct jinak než „nežere a nežere“. Anebo nad tím brečet - to je druhá možnost. Já hlasuju pro tu první.

Trocha nadhledu by neškodila. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
25.5.11 22:45
BohunkaP píše:
Prokristapána, vždyť je to myšleno jako sranda. :roll:

Ostatně, když dítko opravdu odmítá všechno, dělej co dělej a stejně to nesní, plive Ti to všude, o starších dětech ani nemluvím, tam už přichází i okecávání… tomu se nedá říct jinak než „nežere a nežere“. Anebo nad tím brečet - to je druhá možnost. Já hlasuju pro tu první.

Trocha nadhledu by neškodila. :wink:

Přesně tak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
25.5.11 22:59

Me to neurazi, ja mam dva extremy na dve diskuse - nezere, nezere a zrat nebude i kdybych se rozkrajela a druha by byla - zere a zere, dite nebo odpadkovy kos? Hlavne u nas zase nepouzivame papat a tak. me to pripomina jednu rymovacku - on nezere, on papa, on nesere, on kaka. No to taky sedi, mame Matyska a kazdej vi, ze ten prece rozhodne nekaka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
25.5.11 23:02
IMI píše:
Me to neurazi, ja mam dva extremy na dve diskuse - nezere, nezere a zrat nebude i kdybych se rozkrajela a druha by byla - zere a zere, dite nebo odpadkovy kos? Hlavne u nas zase nepouzivame papat a tak. me to pripomina jednu rymovacku - on nezere, on papa, on nesere, on kaka. No to taky sedi, mame Matyska a kazdej vi, ze ten prece rozhodne nekaka :mrgreen:

U nás ten odpadkový koš,ale to je trochu odbočka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
25.5.11 23:15

Mě spíš název té rubriky taky pobavil, ale je fakt, že u nás doma si v některých věcech servítky neberem… Občas jsou situace, kdy zdrobněliny a „dětský“ výrazy prostě nestačí… :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
25.5.11 23:16
momi33 píše:
IMI píše:
Me to neurazi, ja mam dva extremy na dve diskuse - nezere, nezere a zrat nebude i kdybych se rozkrajela a druha by byla - zere a zere, dite nebo odpadkovy kos? Hlavne u nas zase nepouzivame papat a tak. me to pripomina jednu rymovacku - on nezere, on papa, on nesere, on kaka. No to taky sedi, mame Matyska a kazdej vi, ze ten prece rozhodne nekaka :mrgreen:
U nás ten odpadkový koš,ale to je trochu odbočka :lol:
:-D Přidávám se k odpadkovému koši :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová