Proč se mi zdá takový sen?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Proč se mi zdá takový sen?
Ahoj, možná budu trochu za citlivku nebo blázna, ale jsem z toho vykolejená a nevím co mám dělat.
Probudil mě sen, že jsem šla z práce a přítel na mě měl čekat, ale stál až někde dál.
Podíval se na mě a měl divnej obličej tak jsem na něj zařvala, že ať se otočí a dá mi pusu.
Když se pootočil myslela jsem si že si něco šlehl ( měl rudý oči, všude na obličeji to vypadalo jak klasicky drogové závislá osoba- v tu chvíli mi ve snu projelo hlavou jak ho dostanu na léčení) když jsem zařvala znovu s tím co se děje. Tak zařval s brekem v hlase, že vidím ne?
Měl totálně popálenej obličej a neměl obě ruce.
Když jsem se ho ptala co se stalo tak, že jim v práci vybouchla mašina a on stál přímo u toho. A že ho nemůžu milovat, protože on se na sebe nemůže podívat. Na to jsem mu řekla, že ho miluju i přes tohle a že to zvládneme. Na to mi řekl, že on mě přestal v tu chvíli kdy se v nemocnici probudil milovat a že si to nedokážu představit. A v tu chvíli jsem se probudila s brekem.
Proč se mi tohle zdá? Prosím o radu. Přestěhovali jsme se tedy do pronajatého domu, ale furt je to dům s velkou zahradou a já jsem tady poprvé sama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Bala bych se aby se tohle nedej boze nestalo…mela jsem neco podobneho a stalo se…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ChantallGarsia no právě.
Odjel na ranní a naprosto mě to děsí, že se mu něco stane.
Naposledy taky vtipkoval jak může přijít o prsty nebo že se mu něco stane což jsem ho zarazila, že se o takových věcech nežertuje a bylo mi z toho zle. Pak přišel po noční a píchnul si do stehna něco. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veronika1759 píše: Více
Co si pichl do stehna jestli se muzu zeptat? Zlusila jsi mu rict o tvem snu a pokud ano co ti na to rekl? Muze se jednat jen o nejaky sen treba i jak jste v novem dome tak tam muze na tebe neco takoveho pusobit a pak se ti zdaji takove sny aby te vystrasily a nebo muze jit o varovani nebo nejakou predtuchu kterou tim muzes nejak zamezit. Kdo ví..tezko rict..:(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co si pichl do stehna jestli se muzu zeptat? Zlusila jsi mu rict o tvem snu a pokud ano co ti na to rekl? Muze se jednat jen o nejaky sen treba i jak jste v novem dome tak tam muze na tebe neco takoveho pusobit a pak se ti zdaji takove sny aby te vystrasily a nebo muze jit o varovani nebo nejakou predtuchu kterou tim muzes nejak zamezit. Kdo ví..tezko rict..:(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pak je jasny, proc se ti to zdalo. Vy jste o necem podobnem mluvili. To tak ty sny funguji, ze se spoji vic veci najednou. Nejspis vnitrne nesouhlasis s tim, aby delal nebezpecnou praci(pokud je i realne skutecne nebezpecna).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ChantallGarsia no nějaký kovový drát co do mašiny natahuje. Tak mu to vystřelilo do stehna, ale nic hrozného naštěstí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oriseka no mluvili jsme o tom, protože dostal za úraz pojistku, ale jinak se to stalo měsíc zpátky.
Jako reálně nebezpečná je každá práce, ale když jsem se ptala kamarádky co se tam může nejhorší stát tak, že prsty kdyby nedával pozor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sny jsou často naše podvědomí.. asi se po poslední zkusenosti o něj bojíš, víc bych za tím nehledala. Pokud takové sny nemáš často. Moje babička třeba mívá věštecký sny, nikdy jsem tomu nevěřila, ale ona mi takhle „predpovedela“ všechny 3 deti, smrt příbuzného i směr mojí kariery. O všem si ji zdálo vzdy pár týdnů předtím, než se to stalo. Netuším, jak to dělá.. já jsem dnes taky měla divnej sen, byla jsem.na pohovoru, totálně jsem tam vyhořela, protože se odehrával jinak, než bylo domluveno. A zjevil se tam můj aktuální nadřízený, který mě tam dost pomluvil. No nevím, co se mi moje podvedomi snazi říct, žádný. pohovor mě nečeká, s nadřízeným vycházím skvěle… někdy to prostě nic neznamená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit