Bolest při sexu po porodu

Anonymní
21.2.24 22:30

Proč se to děje?

Dobrý den, mám s manželkou problém když jsme se snažili o děti vše bylo v pohodě v četně sexu jak mile otěhotněla začal být sex pro ni bolestiví tudíž jsme ho neprovozovali po porodu a 6neděli jsme mohli mít normální sex jak před těhotenstvím ale jak mile žena otěhotněla znova opět nastal stejný problém opět po porodu jsme oba doufali že to bude dobrý ale je to už víc jak 1 rok od porodu a ženu to stále bolí a to nesnesitelně až brečí nevíte někdo jak poradit doktorka ji řekla že to časem přejde ale stále nic má za sebou dva císařské řezy
Děkuju všem za možné varianty vyřešení tohohle problému celkem nám to ničí intimní život

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3847
22.2.24 00:36

Ať si dá jointa…marihuany…ganja will open her vagina (vadžajna).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16286
22.2.24 01:30
@Sadman píše:
Ať si dá jointa…marihuany…ganja will open her vagina (vadžajna).

Neznamená, že když taková medicína, tebou doporučená, možná u některé ženy i zabrala… že to takové bude u každé. :think: :nevim:
Ale, samozřejmě vím, že si děláš srandu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11866
22.2.24 03:02

U mě to po prvním císaři trvalo asi půl roku než jsem přestala cítit bolest..naštěstí teda jen ve dvou polohách..(ale zrovna manželových oblíbených 🙈) po druhém to nebylo naštěstí tolik intenzivní…i když i teď po 14m od druhého mi je hluboký prunik kolikrát nepříjemný…případně v určité fázi cyklu (kolem ovulace a těsně před menstruaci a po ni) to bylo citlivější…
Měla jsem po tom prvním porodu čípek hodně dole…měla jsem asi hodne povolené pánevní dno..měla jsem problém zavést třeba i tampon při menstruaci…cvičila jsem cviky na pánevní dno a časem se to zlepšilo…možná i to je problém tvé ženy…taky by asi neuškodilo aby ji vyšetřil třeba jiný lékař? Po císaři může mít v břiše srůsty a i ty mohou takhle dělat problémy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.2.24 06:57

Jdete na to pomalu, dáváš jí dostatek prostoru a času, aby se uvolnila a vzrušila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.2.24 13:26

@Vladusxx pokud by to byli ty srusty tak doktorka by na to přišla ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.24 13:27

@unuděná dáváme si dost prostoru na tohle použili jsme i různé pomůcky ale stále ji to bolí

• Citovat
  • Upravit
454
22.2.24 23:07

Kojeni, hormony, nizka hladina estrogenu, problemy panevniho dna, psychika, vymluvy, protoze ji to nebavi. Muze se za tim skryvat temer cokoliv, tohle tady nevyresis, vyresis to se svou manzelkou a ona pripadne se svym gynekologem a nebo sexuologem. Taky to muze za tyden prejit a nebo to neprejde nikdy, co chces slyset?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.24 00:30

Bolest při styku není v pořádku a sama rozhodně nezmizí. Touto problematikou se zabývá Gynekologická fyzioterapie. Těhotenství a porod je pro tělo velmi zatěžující a je mnoho faktorů, které tuto bolest mohou způsobovat. Ten, kdo si z tohoto dělá legraci, anebo říká, že bolest přejde sama, je naprosto neznalý fyziologie ženského těla. Vlastní zkušenost… V mém případě pomohla manuální napráva kostrče, která se mi v důsledku porodu velkého dítěte zablokovala + hluboké nitropánevní kontraktury podpůrného systému, trauma měkkých tkání, srůsty, diastaza. Vše napraveno gynfyzioterapeutkou + cviky (hlavně dechová cvičení na podporu stabilizace hlubokého systému dutiny břišní). Kvalita milování se zvedla o 100%. Další faktor je kojení - hormony, jak již bylo zmíněno. Nižší libido, vaginální suchost. Únava - péče o miminko - neustálé noční vstávání, neschopnost se uvolnit a myslet,,sama na sebe, na své potěšení„. Porodu se říká také,,malá smrt“ - při milování (dotykání se čípku), se mohou ženě vynořovat z podvědomí temné obrazy nejintenzivnějších chvil z porodu, kdy měla pocit, že zemře… Nešetrná vaginální vyšetření ke konci těhotenství a při porodu. Je to obtížné. A na něco pomůže opravdu jen velká tolerance, něha a to hlavní - čas. Buďte své paní trpělivou oporou, přeji hodně štěstí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí