Proč snížit alimenty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.6.13 13:34
@niv1986 píše:
TÍM BYCH TAKY MOHLA URGOVAT… :| MALÁ MÁ TED NÁSTUP DO ŠKOLY

Koukám jak puk to bych si měla požádat o zvýšení dcera taky ted nastupuje do školy a bejvalej platí 2000kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
9.6.13 20:02
@janule janeckova píše:
Koukám jak puk to bych si měla požádat o zvýšení dcera taky ted nastupuje do školy a bejvalej platí 2000kč

vidíte mě manžel ale platí 2500 na dvě děti do hromady což není dost a to ještě si požáal o snížení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21429
9.6.13 20:08
@niv1986 píše:
vidíte mě manžel ale platí 2500 na dvě děti do hromady což není dost a to ještě si požáal o snížení :nevim:

JO, ale bruntál je okres s jednou z největších nezaměstnaností. to není Praha, nejde srovnávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21429
9.6.13 20:11

Jinak buďte rádi, že něco platí, i když se škubou. Znám opravdové svině, co exmanželku nechali srazit náklaďákem (nebo se to o nich povídá), aby nemuseli platit alimenty a osiřelé děti hodili na krk své matce. I když tady vykřikujete, že Vaši bývalí jso svině, pořád to nejsou svině proti těm, co znám třeba já :nevim: Je to extrémní případ, co uvádím, ale pokud někdo platit chce, tak proč ho okamžitě lynčovat a snažit sedřít kůži

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
10.6.13 12:31
@PaníBovaryová píše:
Jinak buďte rádi, že něco platí, i když se škubou. Znám opravdové svině, co exmanželku nechali srazit náklaďákem (nebo se to o nich povídá), aby nemuseli platit alimenty a osiřelé děti hodili na krk své matce. I když tady vykřikujete, že Vaši bývalí jso svině, pořád to nejsou svině proti těm, co znám třeba já :nevim: Je to extrémní případ, co uvádím, ale pokud někdo platit chce, tak proč ho okamžitě lynčovat a snažit sedřít kůži

Tak mě ex neplatil dva roky ani korunu až jsem ho udala na policajty tak dostal strach, tak asi proto jinak sice bruntál je město s nezaměstnaností, ale on práci má má plat 12000-15000 a nevidím důvod proč by neměl platit a už vůbec si snížit alimenty…Já mám názor, že když si jednou děti udšlaly měly by i platit neříkám bůhví jaké částky mě to stačilo, ale snižovat je opravdu směšné nemyslíte :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101760
10.6.13 13:29

@niv1986 Naprosto souhlasím, při platu 12-15 tis. nevidím pro snižování důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
11.6.13 13:56
@PaníBovaryová píše:
JO, ale bruntál je okres s jednou z největších nezaměstnaností. to není Praha, nejde srovnávat

Vidíte platit se ale musí všude ztejně jestly je to bruntál nebo praha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21429
11.6.13 15:59
@niv1986 píše:
Vidíte platit se ale musí všude ztejně jestly je to bruntál nebo praha

já neříkám, že by neměli platit! Jenomže nejde srovnávat „tamta má na školáka 5000 a já jenom 2. Musím si požádat o zvýšení“ když tamta bydlí v Praze a já v Bruntále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
11.6.13 21:24
@PaníBovaryová píše:
já neříkám, že by neměli platit! Jenomže nejde srovnávat „tamta má na školáka 5000 a já jenom 2. Musím si požádat o zvýšení“ když tamta bydlí v Praze a já v Bruntále.

To zte se, ale spletla četla zte můj bříběh asi ne co já jsem zakladatelka, tak kdybi zte si přečetla můj bříběh takhle byste určitě nepsala :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
11.6.13 21:25
@niv1986 píše:
To zte se, ale spletla četla zte můj bříběh asi ne co já jsem zakladatelka, tak kdybi zte si přečetla můj bříběh takhle byste určitě nepsala :pankac:

A na víc já bydlela v praze a nemyslím si zo že by to bylo jiné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
13.11.19 12:20
@niv1986 píše:
A samosdřejmě i peníze no jo nová rodina není na holky peníze…Kdybych měla peněz nasbyt nechtěla bych po něm ani kačku, než se pořád tak handrkovat.,že

Mám kamarádku, která nadávala, že si její bývalý založil novou rodinu a tím, že se peníze dělí mezi další děti, tak přispívá méně. Když se kamarádce po roce narodilo dítě s novým přítelem, tak nadává na přítelovu „ex“ jaká je to fúrie, že po něm chce stále stejně peněz i když musí živit její dítě. Tak já nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna