Proč to bolí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
358
6.6.17 15:40
@Anonymní píše:
nejsem na laparo objednaná, minule jsem gynekoložce říkala své problémy, že mě hodně bolí záda kolem kostrče a bedra, jestli to nemá souvislost, prý ne, a ve stěru našla jen kvasinky, utz v pohodě, takže bolesti prý nejsou gynekologickýho rázu a proč ty záda teda reagují na výplachy a pak mě poté přestaly bolet úplně když jsem to léčila.

Tohle, co popisuješ mívám já, když se několik dní po sobě láduju syrovou zeleninou a k tomu slupnu ještě 1 kg hrášku na ex. Nenadme mě to, ale ůplně se mi zastaví perist. střev. Bedra a kostrč bolí, jak čert a k tomu lehce podbřišek. Jediné, co mi pomůže jsou 3 ks jogurtů denně + probiotika do pochvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
6.6.17 16:40
@Anonymní píše:
Jinak byla jsem i na kolnoskopii, rengenu, sonu břicha, nic se nenašlo

No to je síla, že Vás poslali na koloskopii před tím, než se vyloučí gynekologická příčina potíží… pokud máte opak. vytoky, bolesti při styku… a problémy se táhnou, tak bych u gynekologa tedy příště řekla, že byste měla mít laparoskopii. Jinak bych tedy opravdu změnila lékaře. A velmi Vám rozumím, je se laparoskopie dočkala po 2 letech bolesti břicha s nálezem rozsáhlé endometriozy. Mám 2 zdravé děti, otěhotněla jsem bez problémů a dnes jsem již bez obtíží! Tukam na dřevo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
6.6.17 18:58

Ja mela neustaly opakujici se zanet delohy, bylo to silene, neustale antibiotika a za mesic zas. Nikdo nemohl prijit na to z ceho se mi to furt opakuje. A u me byl problem v tamponech. Jakmile sem je preventivne prestala pouzivat mela sem klid. A už třičtvrtě roku zadne atb. Nekdy muze byz pricina úplně banální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.17 09:07
@Luss.r.m. píše:
Ja mela neustaly opakujici se zanet delohy, bylo to silene, neustale antibiotika a za mesic zas. Nikdo nemohl prijit na to z ceho se mi to furt opakuje. A u me byl problem v tamponech. Jakmile sem je preventivne prestala pouzivat mela sem klid. A už třičtvrtě roku zadne atb. Nekdy muze byz pricina úplně banální

používám vložky, tampony málokdy, tím to myslím nebude.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.6.17 09:15
@Jírovka píše:
No to je síla, že Vás poslali na koloskopii před tím, než se vyloučí gynekologická příčina potíží… pokud máte opak. vytoky, bolesti při styku… a problémy se táhnou, tak bych u gynekologa tedy příště řekla, že byste měla mít laparoskopii. Jinak bych tedy opravdu změnila lékaře. A velmi Vám rozumím, je se laparoskopie dočkala po 2 letech bolesti břicha s nálezem rozsáhlé endometriozy. Mám 2 zdravé děti, otěhotněla jsem bez problémů a dnes jsem již bez obtíží! Tukam na dřevo.

No oni mě tam neposlali, já na to chtěla, šla jsem na to v celkové anestezii (i mi prohlídli žaludek rovnou) páč to je taková bolest u konečníku, neustálý bolestivý tlak v něm, tak jsem myslela že to bude od toho, jinak máš pravdu, není to normální, bolí mě to už od konce ledna 2016 s pauzama, ze začatku to bylo nejhorší, čípky a antibiotika to zhoršují tu bolest takže asi jedině laparo

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex