Proč to bolí?

Anonymní
6.6.17 13:54

proč to bolí?

Koupila jsem si čípky gynopevaryl a čípky s lactobacily, skoro 500 v háji a ani jedno nemůžu užívat, po jednom čípku mě to strašně rozbolí dole a jde mi ta bolest i do zad :-( dřív mi to nevadilo

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
965
6.6.17 14:02

Dojdi si na gyndu…;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.17 14:09
@IvePr píše:
Dojdi si na gyndu…;)

mám dlouhodobý zánět děložní sliznice, dojdu na gyndu dá mi max. čípky a rozbolí mě to ještě víc a nepomůže to, už se bojím cokoliv zkoušet :-(je to bolest která mi nedá spát a nefunguje na to nic na bolest :-( nevim co už mám dělat, jediný co pomáhá jsou výplachy. Ale ošklivý výtoky, bolest při sexu, svědění mám pořád.

• Citovat
  • Upravit
458
6.6.17 14:12

Zmněna gynekologa!

Příspěvek upraven 06.06.17 v 14:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
6.6.17 14:12

A antibiotika ti nedaval? Pouzivas tampony pri ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
6.6.17 14:14
@Anonymní píše:
Koupila jsem si čípky gynopevaryl a čípky s lactobacily, skoro 500 v háji a ani jedno nemůžu užívat, po jednom čípku mě to strašně rozbolí dole a jde mi ta bolest i do zad :-( dřív mi to nevadilo

zřejmě máš závažnější zdravotní problém. zajdi si na gyndu, ev. k obvodnímu, který tě pak odešle třeba na neuroogii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
6.6.17 14:15
@Anonymní píše:
mám dlouhodobý zánět děložní sliznice, dojdu na gyndu dá mi max. čípky a rozbolí mě to ještě víc a nepomůže to, už se bojím cokoliv zkoušet :-(je to bolest která mi nedá spát a nefunguje na to nic na bolest :-( nevim co už mám dělat, jediný co pomáhá jsou výplachy. Ale ošklivý výtoky, bolest při sexu, svědění mám pořád.

velmi rychle bych vyhledala jiného gynekologa, tohle není norm. Zánět děložní sliznice se léčí celkově antibiotiky. Pokud máte bolesti, výtoky atd. - tak něco není v pořádku, a skoro by tedy byla vhodná laparoskopie - do břicha nikdo nevidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
6.6.17 14:16
@Anonymní píše:
mám dlouhodobý zánět děložní sliznice, dojdu na gyndu dá mi max. čípky a rozbolí mě to ještě víc a nepomůže to, už se bojím cokoliv zkoušet :-(je to bolest která mi nedá spát a nefunguje na to nic na bolest :-( nevim co už mám dělat, jediný co pomáhá jsou výplachy. Ale ošklivý výtoky, bolest při sexu, svědění mám pořád.

tak to je třeba řádně přeléčit atb! můžeš mít hluboký pánevní zánět…co to máš za
gyndaře, že tě nechá takto trpět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
6.6.17 14:17

@pe-terka moje slova :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.17 14:19
@Jírovka píše:
velmi rychle bych vyhledala jiného gynekologa, tohle není norm. Zánět děložní sliznice se léčí celkově antibiotiky. Pokud máte bolesti, výtoky atd. - tak něco není v pořádku, a skoro by tedy byla vhodná laparoskopie - do břicha nikdo nevidí…

jo taky si říkám, jsem tam objednaná zanedlouho, doufám že už mi pomůže, jinak jsem tam naposled. Atb. mi nikdy nepomohli, pak se to vracelo, bojím se že kvůli tomu už nebudu moct mít děti :-((

• Citovat
  • Upravit
362
6.6.17 14:21
@Anonymní píše:
jo taky si říkám, jsem tam objednaná zanedlouho, doufám že už mi pomůže, jinak jsem tam naposled. Atb. mi nikdy nepomohli, pak se to vracelo, bojím se že kvůli tomu už nebudu moct mít děti :-((

jestli dobře chápu - jste objednána na laparoskopii? Protože ta je opravdu na místě. On problém nemusí být také třeba přímo v děloze - ale okolo - srůsty, chron. zánět slepého střeva atd… A to na ultrazvuku není vidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.17 14:32
@Jírovka píše:
jestli dobře chápu - jste objednána na laparoskopii? Protože ta je opravdu na místě. On problém nemusí být také třeba přímo v děloze - ale okolo - srůsty, chron. zánět slepého střeva atd… A to na ultrazvuku není vidět…

nejsem na laparo objednaná, minule jsem gynekoložce říkala své problémy, že mě hodně bolí záda kolem kostrče a bedra, jestli to nemá souvislost, prý ne, a ve stěru našla jen kvasinky, utz v pohodě, takže bolesti prý nejsou gynekologickýho rázu a proč ty záda teda reagují na výplachy a pak mě poté přestaly bolet úplně když jsem to léčila.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.6.17 14:34

Jinak byla jsem i na kolnoskopii, rengenu, sonu břicha, nic se nenašlo

• Citovat
  • Upravit
31281
6.6.17 15:03

A partner je také prohlídnut/přeléčen? Jinak také bych změnila gyndaře, tohle není úplně normální stav :think: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.17 15:08

Nechala bych vysetrit i manzela, sestra mela neustale problemy - paleni, vytoky, bolesti bricha..nic nepomohlo. Dohnala chlapa na vysetreni a on mel chlamydie 8o podotykam, ze to je verny a slusny chlap, cert vi, kde to chytl. Plus ceka sestru laparka. Gyndare menila snad 4× a stejne si s tim nikdo neporadil…

*anonym z duvodu info o rodine

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí