Proč to pes dělá? :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7376
9.3.16 16:19

Když si představím, jak to musí u vas smrdet diky tvrdohlavemu coklovi, tak drzim pesti, aby mu narostly nejake spoje v hlave… ten nas to nepochopil, cim byl starsi, tim to bylo horsi a to mohl chodit ven temer kdykoliv chtel… od vcerejska uz je nekde v brne jako pokusny… :zed: :zed: :zed: jeste ze jsem ho nemusela mit doma a zustal u rodicu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.16 16:35

Ahoj, nejsem odbornik na psy, ale spis mi to prijde ze je ve stresu, nezmenili jste doma nejak navyky? Jeden pes u nas v rodine zustal po zemrele pani co byla porad doma a on si uz nedokaze zvyknout na jiny rezim s clovekem, ktery chodi do prace, je to myslim separacni uzkost a projevuje se to stejne jak popisujes. Anebo zarli na miminko? Mozna bych i zasla za vet, zda nema nejake problemy s mocovym mechyrem… at se vylouci vse. Zkus se mu vic venovat, cvicit ho kazdy den deset minut, mozna mu chybi pozornost, kterou predtim mel? Jen strilim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6605
9.3.16 16:43

Nám to pes dělal taky, bylo to o nervy, teď jsou mu 4 a už to nedělá ale má vymezený prostor jen na chodbě, když může chodit kde chce, tak to očůrá. Takže nám pomohlo izolovat ho do malýho prostoru když nejsme doma a je klid. Když jsme doma tak neudělá nic.
Ale mamka měla taky psa, který to dělal ale i když ona byla doma, nakonec zjistili na veterině, že má nádor v močový trubici a prostě jen učůravala, vyléčit to nešlo… těžko radit, když jste doma tak to neděla? pokud ne, tak to asi nebude tím, že by byl nemocný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
9.3.16 16:52

@MarieOVMUC To si děláte srandu???

• Citovat
  • Upravit
996
9.3.16 17:06

U nas to bylo kvuli tomu, ze pes v byte z okoli slysel hluk, byl ve stresu, sevrel se mu mocak a musel se jit vycurat a oznackovat si sve okoli, co jednou oznackuje zas potom znackuje zas, kdyz to tam neciti, takovy kolobeh. Mel desku s curaci deckou a na tom vabeni, a je klid.

Muzet citi pachy z obleceni vasich kamaradu co maji zvirata, nebo kdyz si pozvete navstevu, boji se, ze mu berou teritorium a zas ty jejich pachy chce preznackovat - staci mu opet vymezit prostor pro oznaceni, curaci decka na kterou hodi par kapek a bude spokojen.

Ukazat hlavne kdo je pan, casto vencit, pokud je to rasa terieri a takovy ti akcni psici, tak jsou tvrdohlavy, potrebujou pevnou ruku nez prerostou pres hlavu
Tohle mi rekli 2 vetove, take mi nabizeli čip za 700,– na rok, ktery mu daji do pindika a pry mebude mit potrebu to delat ale pomohlo nam vse vydesinfikovat, poradne vyprat aby tam nic necitil a ted uz si zvykl, ze jak stekne, tak jdem curat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
9.3.16 17:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
9.3.16 17:30
@sunshinegirl píše:
@MarieOVMUC To si děláte srandu???

ne, mel patnact, hluchy, slepy a pajdal, vcera uz nechodil, tak jsme ho nechali utratit… kdyz si zvire nevezmes, tak ho odvezou na veterinu v brne, kde se na nem alespon nauci dalsi veti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M-A
689
9.3.16 17:45

Návyky se změnili několikrát, pořizovala jsem si ho v šestnácti jako studentka ale dělal to už tenkrát… Pak přišel manžel, miminko, druhy pes, prace, stěhování a dělá to porad… Rodina mi už i řekla at ho dam do útulku, to je pro me ale nepřijatelný… Ale když utiram porad ty louzicky mám dost… Někdo mi radil i na dobu kdy nejsme doma zavírat do klece, samozřejmě větší, ale taky nevím jestli budu mít to srdce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M-A
689
9.3.16 17:54

@Martija dekuju asi nejvíc pravděpodobná je ta úzkost, je na me celkem fixovány, spal mi na nohou i když jsem psala úkoly seděla u PC v podstatě porad vyžadoval kontakt když jsme byli jen dva ;) zkusim vyřešit kastraci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
9.3.16 18:01

@M-A http://www.cz-pes.cz/…_9579_0.html

Zkuste tohle. Používali jsme u prvního pejska, který si po mém nástupu do práce začal do krve okusovat tlapky. Pomohlo to. Taky homeopatika na uklidnění normálně z lékárny, ale tam si už nepamatuji název. Ale v lékárně jistě poradí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný