Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Máte nekdo zkusenosti a tip na nejaký web, kde se dají koupit granule pro psa, aby nebyly prilis drahé, určitě levnejsi než v obchode a nejlip, kdyby se neplatilo postovné nad nejakou castku, díky moc!
Také si ráda počkám na odpověď.
A položím ještě jednu otázku-nevíte zda se vyplatí zajet do Německa? Zda krmino vyjde znatelně levněji?
Mám zkušenost s těmito e-shopy
Tak koukni, třeba si vybereš.
http://www.mall.cz/granule-psi/?…
http://www.psikralovstvi.cz/
Ahoj, doporučuji www.krmeni.cz Mají velký výběr a při nákupu nad 700,– je doprava zdarma. Plus si můžeš vybrat zda poslat DPD nebo poštou a na dobírku nebo převodem. A když je zboží skaldem, tak opravdu do 2 dnů mám většinou doma. Objednávám u nich a velká spokojenost, k minulé objednávce jsem dokonce dostala dárek 3 kapsičky pro kočku zdarma. ![]()
Já nakupuju jen na www.profizoo.cz Poštovný nad 399,– zadarmo. Po registraci je tam ještě další sleva. Objednávám tady granule už roky a vždycky mi je ještě v den objednávky odešlou a druhý den mi to přijde domů. Což je taky supr.
Ja kupuju 15kg baleni Royal Canin Gigant v Hornbachu za 1100,–. Je to levnejsi na v eshopech
@eldarka píše:
Máte nekdo zkusenosti a tip na nejaký web, kde se dají koupit granule pro psa, aby nebyly prilis drahé, určitě levnejsi než v obchode a nejlip, kdyby se neplatilo postovné nad nejakou castku, díky moc!
Ahojky, já objednávám tady. V některých městech mají i rozvoz zdarma. Ceny jsou taky fajn.
www.mujpes.cz
@eldarka zkus zoohit.cz a jukni na granule robert muhele 15 kg za 900, sou vyborne zastudena delane, a fakt super
My nakupujeme pres krmeni.cz, maji nad 800 tusim dopravu zdarma
Pak jeste zoohit nebo psikralovstvi
Konkretni granule bych asi hledala pres heureka.cz, kde ti vyjedou nejlevnejsi ceny a je tam i hodnoceni eshopu, abys vedela, ze to nejsou podvodnici
@janusska píše:
Já nakupuju jen na www.profizoo.cz Poštovný nad 399,– zadarmo. Po registraci je tam ještě další sleva. Objednávám tady granule už roky a vždycky mi je ještě v den objednávky odešlou a druhý den mi to přijde domů. Což je taky supr.
Tak jsem mrkla na odkazy a tento mě přišel nejlepší. Je nejlevnější-zkoukla jsem krmení, které používáme-přehledný a doprava zdarma.
Děkuji za typ, už nebudu tahat z obchodu pytle s granuleme.