E-shop na granule pro psa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
529
30.8.12 14:15

profizoo.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
30.8.12 14:27
@janusska píše:
Já nakupuju jen na www.profizoo.cz Poštovný nad 399,– zadarmo. Po registraci je tam ještě další sleva. Objednávám tady granule už roky a vždycky mi je ještě v den objednávky odešlou a druhý den mi to přijde domů. Což je taky supr.

Tak jsem mrkla na odkazy a tento mě přišel nejlepší. Je nejlevnější-zkoukla jsem krmení, které používáme-přehledný a doprava zdarma.
Děkuji za typ, už nebudu tahat z obchodu pytle s granuleme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1196
30.8.12 14:32

Jsou toho mraky, stačí hledat. Ale příliš levné je taky podezřelé. Nevíš kde to je skladované, jakou to má záruku, apod. Lepší jsou osvědčené větší e-shopy. Již např, jmenované mujpes, mall, spokojenypes, apod.
A já osobně dávám přednost kamenným prodejnám, a to nejen s granulema ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
30.8.12 14:39

Tak já nakupuju jedině na ezoocentrum-fakt super ceny. k některým granulím poštovné zdarma, pokud ho platíš vyváží ti to třeba třema kily navíc a ke každé objednávce je dáreček. pak až dosáhneš vyšší objednané částky(sčítá se to) ti posílají větší dárek. za sebe fakt doporučuju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
30.8.12 14:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1348
30.8.12 14:44
@lasička1 píše:
Tak jsem mrkla na odkazy a tento mě přišel nejlepší. Je nejlevnější-zkoukla jsem krmení, které používáme-přehledný a doprava zdarma.
Děkuji za typ, už nebudu tahat z obchodu pytle s granuleme.

Není zač :lol: Na mail mi posílají i akční nabídky. Třeba 2×15 kg, nebo 15+3 kg granulí atd. Pak to vyjde ještě levněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
30.8.12 14:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
30.8.12 14:56

Já krmím eukanubou a kupuju tady 18kg http://profizoo.cz/ 18kg - 1140 - doprava zdarma…ale doporučila bych nejdřív vybrat granule - aby byly dobré a pak je hledat kde vyjdou nejlevněji…jinak z profizoo vždy rychle dodali…takže super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
30.8.12 14:59

Kupuju tady zoofast.cz od 690 Kc maji dopravu zdarma, platit se da az pri predani zbozi. Beru purinu proplan a to je vzdycky pres tuhle castku. Jinak kdyz objednavas opakovane tak ti jeste daji slevu. Dodani vetsinou do 3 dnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3292
30.8.12 17:23

My nakupujeme na www.spokojenypes.cz už dva roky a nemůžu si je vynachválit…vždycky proběhlo všechno v pořádku. Pro registrované zákazníky mají slevy a granulky mi levněji nesežene ani kamarádka, která má zverimex…snad jsem pomohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1361
30.8.12 23:03

Já teda doporučuji stejně jako @bubli www.zoofast.cz, objednávám každý měsíc pytel granulí za 1100 a v kamenném obchodě bych dala 1700, poštovné zdarma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
30.8.12 23:08

Taky nakupuju pres profizoo.cz a vse v poradku, postovne mam zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.6.16 12:57

Eshop s granulema

@Ging píše:
My nakupujeme na www.spokojenypes.cz už dva roky a nemůžu si je vynachválit…vždycky proběhlo všechno v pořádku. Pro registrované zákazníky mají slevy a granulky mi levněji nesežene ani kamarádka, která má zverimex…snad jsem pomohla

Spokojený pes je dobrý eshop, ten můžu doporučit. Z těch kvalitních se mu možná vyrovná jen www.krmimkvalitne.cz - pokud teda máte alergického psa jako my nebo potřebujete poradit krmivo na míru. Luxus je, že když granule psovi nechutnají, tak vám je vymění za jiné, i když vrátíte otevřený pytel, to jinde nemají :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
9.11.16 12:29

My nakupujeme v zoohitu, ale někdy je potíž, že to dlouho trvá. Teď máme v hledáčku Super ZOO:-). Mají i obchody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.11.16 21:13

Také mohu doporučit granule OPTIMAnova. Mají různé příchutě a každý produkt obsahuje pouze jeden zdroj bílkovin, což usnadněje zvířátkům trávení. Náš pejsek si je velice oblíbila, nejvíce ji chutná losos, který obsahuje 40% čestvého masa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný