Chová někdo siamské kočky?

23033
29.8.12 23:24

Chová někdo siamské kočky?

Chová někdo siamskou kočičku? Je vhodná k dětem či nikoliv? Dostali jsme kotátko :zed: :lol: :lol: :lol: co je všechno potřeba? mám zkušenost s chovem morčat, potkanů psů, ale s kočkou nikoliv:D

Je 3měsíčnií čím krmit? koupila jsme nějaké whiskas mléko pro koťata, granule co dál? :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30420
29.8.12 23:45

@Monjie chtěla jsem ti napsat, jestli ti nestačí 2 děti a na co chceš eště kocura :-D a pak čtu, že už ho máš :-D :-D tak nejen, že až se uvidíme, budeš mít mateřinku, ale asi i minizoo, že jo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
29.8.12 23:47

Chtěla jsem ti to poslat do sz a omylem jsem klikla na profil :oops: :lol:, tak raději tady:

www.bedrunka-siamky.aspone.cz

a něco málo tady:

www.siamska-kocka.miciny.cz

Doufám, že ty odkazy budou fungovat, nejde mi vkládání kopírovaných www stránek :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Příspěvek upraven 29.08.12 v 23:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
29.8.12 23:48
@Januliiik píše:
@Monjie chtěla jsem ti napsat, jestli ti nestačí 2 děti a na co chceš eště kocura :-D a pak čtu, že už ho máš :-D :-D tak nejen, že až se uvidíme, budeš mít mateřinku, ale asi i minizoo, že jo :-D

Janí!:D :cert: :P :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
29.8.12 23:49

Terko ani jeden odkaz mi nefunguje:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
29.8.12 23:50

Ahoj, každá kočka je vhodná k dítěti, pokud není magor..
mám koček 5 a malý s nimi vyrůstal od novorozence a je to paráda. Siamky jsou hodně upovídané a kontaktní takže si myslím, že jsi dobře volila. Milují svou rodinu a jsou to pohodové kočky.

Do jednoho roku jí krm vším pro koťata, granule, konzervy, (mlíčko už dávat nemusíš). Jen ten whiskas bych ti rozmluvila je to jen předražená supermarketová značka. Z těch levnějších zkus třeba Brit, nebo Fitmin, Chicopee, Calibru, Purinu Cat Chow. Z dražších Royal canin, Proplan, Almo nature, Applaws.. Občas jí můžeš přilepšit syrovým kuřecím či hovězím masem, na drobno nakrájeným (doporučuje se nechat ho na 48hod minimálně) přemrznout v lednici. Vepřové maso kočky nesmí.
No a co ještě potřebuješ? rozhodně kočičku odčervit ( to si zajdi na veterinu), a pokud bude mít přístup ven tak i naočkuj.
No a samozřejmě potřebuješ záchůdek a nějaké stelivo do něj :mrgreen:

přeji hodně hezkých chvilek s domácím tygrem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
29.8.12 23:55
@Monjie píše:
Terko ani jeden odkaz mi nefunguje:(

Poslala jsem ti to do sz, tam fungují… Se picnu, nevím, proč nejdou ty stránky normálně přepsat a kopírování www stránek je tady asi zakázané či co :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
29.8.12 23:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
30.8.12 07:16

My siamku máme a do jednoho roka to byl neskutečnej magor :cert: ale pak dobrý. Naše děti vyloženě miluje, chová se k nim fakt krásně, když jí pozoruju tak ani nevěřim jak si může kočka s dítětem hrát :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný