Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chlap no, co bys chtela
. Když nechce, nevidi, neslyší. Chceš, aby na tebe žarlil? ![]()
Příspěvek upraven 10.06.25 v 10:19
Tak mě by takový studený čumák nebavil od samého začátku. Tak trochu očekávám, že když se hodím do gala a jdu na rande, tak že mě mému muži upadne čelist, nebo minimálně nějakou pěknou lichotku pustí. Stejně jako já ho pochválím, když se pěkně obleče, hezky voní nebo mu to prostě sluší. A je úplně fuk, jak jsme nebo nejsme objektivně atraktivní. Důležité je, že se vzájemně líbíme. Jestli je tvůj chlap jen suchar, co neumí dát najevo emoce, nebo se mu nelíbíš, to tu asi neposoudíme. Oboje je za mě ale dost špatný.
Moc nerozumím tomu, jakou by měl podle tebe mít reakci na tvůj vzhled? Opakovat ti, jak jsi nádherná?
Možná pro něj není tvůj vzhled až tak důležitý. ![]()
@Yasmina21 píše: Více
Ono to ty chlapy nebaví pořád nám dokazovat, že nás milují a jaké jsme kočky. Mohou to dokázat jinak. Třeba i tím, že tě, zakladatelko, třeba představí svým kolegům ![]()
@unuděná píše: Více
Vam neni dost dobry ani to, kryz vam pritel uprimne rekne, ze vam to slusi? Jake dalsi cukrbliky jeste potrebujete? Jen se ptam, rad se priucim.
@Andelskej_Satan píše: Více
To mi je dost dobrý, ale zakladatelky chlap nedělá ani to. Na její dotaz, jak vypadá, zamručí něco ve smyslu „jo dobrý“. Tak tohle by mě nebavilo ani náhodou.
Mně manžel za jednadvacet let neřekl ani to, že mi něco sluší.
A ten tvůj nemluva možná žárlí na pozornost okolí.
@unuděná píše: Více
Cti lepe moje mila:
partner mi vždy řekl tak nějak bez emocí, jo sluší ti to, ale to bylo vše, nic přehnaného.
Zalezi co to u ni znamena to „bez emoci“, asi ze.mu nespadla ta brada:)
Dulezite je, ze ji to rekl, ze ji to slusi…mam pocit, ze zakladatelka je prave ta vyum lkovana Barbie a vyzaduje od pritele, aby mu ta brada spadla, kdyz uz chodi na nehtiky a rasy…
Ahoj, odjakživa mám spíše nízké sebevědomí (přítel to ví, častokrát mu říkám, že se cítím dokonce i škaredá), ale i tak si umím zajít na rasy, nehty, dobře se obléct a namalovat, jen si prostě o sobě nemyslím, že jsem kdoví co. Muj partner mi vždy řekl tak nějak bez emocí, jo sluší ti to, ale to bylo vše, nic přehnaného. Poslední rok jsem si ale začala všímat toho, ze když me třeba seznámí s nějakým kolegou, tak ten obvykle hned rekne - tyjo, kde jsi nabral tak krásnou ženskou… a dívá se na me doslova s otevřenou pusou…!nebo mi tam chlapi celkem nadbíhají, vi ze se se mnou zasmějou a jsem fajn, proste ze nejsem jen od pohledu vyumělkovaná namyšlená Barbie. Co se týká jeho rodiny, kde jsou privdané holky, tak jsem si nejednou všimla i toho, že na mě žárlí..
I přes to všechno si všímám, že příteli není uplne po chuti, když někdo na me takhle reaguje, neni z toho nadšený a byl by nejraději, kdybych to neslysela.. neni ze me nijak hotovy, nebo spis to nechce dávat najevo. Kdyz mu reknu, ze mam pocit, ze treba příbuzna na me žárlí a dává mi to celkem najevo, tak mi rekne, ze se mi to urcite jen zda. U kolegu nic nevídaného nevidí, respektive se dela ze nevidí.
Co si o tom myslite? Partner me ma podle me urcite rad, jen moc nechapu tohle chovani, jakoby nechtel, abych mela vyssi sebevědomí, z nějakého důvodu..
Dekuji za nazory