Procházka v Praze a okolí
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
procházka v Praze a okolí
Ahoj poradíte na dnešek nějaký program? Klidně procházka a po cestě dětské hřiště…nebo fajn výlet. Auto máme. Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Grébovka, velký dětský hřiště a restaurace PAvilon v parku s velkým trávníkem, kde řádí děti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Promiň, ach ta skleroza ![]()
Záleží teda na jakém jsi konci prahy. Třeba z letnan by se mi tam nechtělo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doporučím třeba hostivařskou přehradu, je tam i dětské hřiště, rozsáhlé prostranství, občerstvení atd. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ta grebovka by byla taky fajn- je to ten park s vodnima prvkama?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky holky najdu to asi na netu ne? Jinak máme auto a cesta nám nevadí…ještě jsem našla v Berouně medvědárium ale nikd jsem tam nebyla tak nevim..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mooch ano, na rozhraní P2 a P10. Akorát rekonstruují cesty, tak je trochu rozkopaná a nékde je tak rodeo po tŕavníku, ale projet se dá všude. Má 2 hřiště plus tu restauraci - grilovaná jídla, zmrzlina, je to tady fajn ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Království železnic Je to u stanice metra Anděl - asi 250 metrů směrem k tomu shopping centru.
Mají tam taky Mašinku Tomáše skoro v životní velikosti… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My ideme dnes tu - Hvezda je tam nejaka akcia
http://www.kasparkohrani.cz/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@prdelinka_p1 píše:
Díky holky najdu to asi na netu ne? Jinak máme auto a cesta nám nevadí…ještě jsem našla v Berouně medvědárium ale nikd jsem tam nebyla tak nevim..
Tam sme boli cca. pred mesiacom. Je to tam v pohode…len macovia iba spali a ani sa nepohli
Ale vedla je pekne detske ihrisko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A mě napadlo Letecké muzeum na Praze 9, ulice Mladoboleslavská… Uvnitř volných ploch mezi budovama je kromě stánku se suvenýrama i něco jako dětské hřiště. (Teda bez pískoviště.)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.