Procházky při zápalu plic?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
bmw
25905
4.2.11 11:31

Prochazky pri zapalu plic

Dobry den.Chtela bych se zeptat.Holky chodily jste s miminkama ven ,kdyz meli zapal plic.?Muj 8mesicni syn ma zapal plic a doktorka nam rekla ,ze kdyz nebude mit teploty ze muzeme ven a me se to porad nezda.Diky za odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanka1
4.2.11 11:37

no teda se zapalem plic bych ven nesla - zrovna utery a streda tady byl mraz a inverze - nesla jsme ven ani se zdravyma detma, dneska je pro zmenu nad nulou, ale zase desne fici…

Příspěvek upraven 04.02.11 v 11:37

• Citovat
  • Upravit
5532
4.2.11 11:37

Já osobně bych asi ven nechodila.
Zápal plic jsem nedávno přechodila a dodnes mám šílené problémy.
Ale co se týče samotného zápalu plic, tak mně osobně bylo venku mnohem hůř než doma. Ale je fakt, že já se zadýchávala a celkově jsem byla taková malátná. Což asi u prcka nehrozí, jestliže se veze v kočárku.
Mně nakonec udělalo nejlépe, když jsem doma pořádně vyvětrala, nebo jsem si chvíli stoupla do dveří a nadýchala se čerstvého vzduchu…

Asi bych se u tak malého mimča bála. Venku je hnusně a zápal plic není sranda. Měla bych strach, že se mu to zhorší, případně se přidá něco jiného :nevim: :nevim: :nevim:

Sama jsem zvědavá, co ti písnou ostatní maminky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
4.2.11 11:39

Taky bych ven nešla,teď všude něco řádí a prcek je oslabený.Jěště by mohl dokoupit nějaký „bonus“ :zed:

Určitě bere ATB ne?Buďte doma a hezky si vyvětrejte :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44191
4.2.11 11:40

Ani náhodou 8-o
Já trávím dost času s dětmi venku, i naše dr. je toho názoru, že jen nachlazené dítě bez teploty ven na kočárku může, ale rekonvalescence po nemoci je o něčem jiném. Po zápalu plic je dítě oslabené, i na volném vzduchu, pokud nemrzne, tak může oslabený organismus něco chytit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
4.2.11 11:43

8-o 8-o 8-o Se zápalem plic ven??? Tak to teda koukám jako blázen, my jsme se zápalem plic byli v nemocnici, 10 dní zavření na pokoji, nesměli jsme ani na chodbu, aby malý něco nechytil ještě k tomu a nezhoršilo se to. V tomto počasí, když venku fučí, je inverze a k tomu chřipková epidemie bych teda ven v žádném případě nešla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
4.2.11 11:45

jěště jsem chtěla napsat aby jsi to fakt nepodceňovala.Já nějak nedoléčila zánět průdušek a při vyzvedávání malýho ze školky jsem si tam vyzvedla i angínu :evil: Takže během 14 dní mám 2 ATB :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
4.2.11 12:12

máme zkušenosti se zápalem plic už od miminka, se zápalem plic ven nesmíš ani náhodou, i děti co už chodí, dokonce nesmí být namáhány ani chůzí nejlepší je je nosit. Strávili jsme x krát i v nemocnici takže o tom vím své, pokud chceš jít s dítětem ven, zhoršíš jen jeho stav :nevim: nedělala bych to ani náhodou, my měli povolený jen nejnutnější převoz k lékaři a zpět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
4.2.11 12:50

Tak to teda nevím co to máš za doktorku :pocitac: Určitě nechod je oslabený mohl by něco chytit když ted řádí ty chřipky.Počkej pár dní a pak hlavně né mezi lidi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
4.2.11 13:04

My se právě vrátily z nemocnice - 8 dní a nyní máme přísný klidový režim (2 letá dcera), doktorka nás nerada pouštěla a zdůrazňovala, že nikam, nikam, ležet, neběhat…

Ven bych nešla ani omylem, je strašně oslabená, bere atb, akorát by něco chytla.

• Citovat
  • Upravit
7247
4.2.11 13:11

Rozhodně ne, dokud nebude prcek zdravej!

Naše dr. je toho názoru, že dokud dítě bere ATB, tak by mělo zůstat doma v klidu (Vzpomeň si na svoje dětství, určitě tě maminka nevyháněla s nemocí ven, ale ležela jsi v posteli a ještě po odeznění jsi určitě měla pár dní na rekonvalescenci ;) ). Obzvlášť v mrazech, větru a inverzi, což v týdnu bylo. My byli teď zavřený doma přes 2 týdny, masakr, ale vzhledem k tomu, že se nám nemoci od konce listopadu nevyhýbají obloukem, naopak chytneme kde co, tak jsme se obrnili trpělivostí a ven nechodili.
Ale hurááá dneska jdeme poprvý, na golfkách a zabalený v pytlích a jen nachvilku, aby je ten vzduch zase nepoložil :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
4.2.11 16:21

A jak dlouho se už léčí? Jestli přestal brát ATB, tak proč ne, na chvilku. Pokud teda nemrzne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bmw
25905
4.2.11 18:26

Verco 10dni bral Atb. pak dostal opet teplotu tak mu ted ve stredu nechala udelat rengen a tam potvrdily zapal plic a od vcera mame jiny Atb.Takze da se rict ze jsme na zacatku.Holky dekuji vam vsem za odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
4.2.11 21:24

Ze zápalem plic nevím, ale když je mimino malé nebo v kočárku, tak to stejné mi říkala moje…
Když je pěkně - myslím nefouká, neni -20, tak prostě nabalit batole do kočáru v teple a to je prý nej lék na nemoce dýchacích cest.
Nemyslím chodící dítě, ale ještě vozené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
28.9.13 06:25

Holky, kdyz se jedna o dospeleho cloveka, ktery ma oboustranny zapal plic..jak dlouho je zpravidla nutny pobyt v nemocnici cca? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí