Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojka, souhlas s Gothic, my se taky téměř neřídíme váhovýma kategoriema na plínách. Mates má momentálně 9,65kg, ale pampersky 5 nosí minimálně čtyři měsíce. A už nám ani ty moc nesedí, protože má prostě odjakživa tlustý stehýnka:-D
Tak vyzkoušet jinou velikost, popř. i jiný druh, nám sedí superflexy, pampersky už jen, pokud se hodně pečlivě uhladí a založí, což s mým děťátkem bývá dost problém, když ho s plínou honím po stole:-)
Pa Jazzi a Mates 10m.
A my zase naopak používáme 3-6 kg, přestože Ivan má 7. Ale kluci mají menší prdýlku a ani stehna nemá moc tlustý. Když jsem dala ty větší, tak mi to taky u nožiček proteklo.
carsa
Ahoj verčo, tak jsem na to asi došla, fakt si dej záležet na tom jak zalepoješ plínu a popravuj ty nohavičky, zatím mám tak týden pokoj, tak uvidím,pak napiš papa
Ahoj,
posledních 14 dní řeším ten stejný problém. Malá se najednou začala pročůrávat - teda jenom v noci. Je pravda, že spí na boku, ale to spala vždycky. Te´d váží 7,2 a přesto jsem teda koupila velikost 4 (7-16) a řekla bych, že je to ještě horší. Je totiž docela drobná a tak to má kolem stehýnek úplně volný. Pokaždý si dám i záležet na zalepení. Tak nevim, nevim, ale převlíkání ve 3 v noci neni nic moc ![]()