Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Taky to řeším. inzerát jsem na první podala, ale ještě nepřišla odpověď. když si to rozmyslíš a než stáhneš inzerát, vždycky můžeš napsat, že už je pryč ![]()
Za mě prodat, myslím že jetých kočárů je všude spousta, takže pokud máš zájemce s cenou která ti vyhovuje, prodala bych. PS. náš mladej už teď v kočáře bejt absolutně nechce- a to má 15m…( hlavně že mám doma kočár za tisíce
)
Já bych prodala.., lepší teď než pak kdy ho už třeba nikdo chtít nebude, nebo se bude muset prodat hodně levně…
Řešila jsem to samé, golfáče jsem v pohodě prodala ale sporťák a hlubokou verzi nejsem schopná prodat, je to moje srdcovka, taky jsme měli už kupce, známý ozval se že by ho rád koupil ale já prostě nemůžu. takže tam teď pár měsíců ležel s tím že se prodá až se odhodlám ho dát z baráku. a co se nestalo? nějak začínám uvažovat o mimču že bych to ještě prubla tak si říkám že ještě třba kočár využiju
být tebou neprodám ho, pak by tě to mrzelo třeba kdybyste měli dalšího prcka. já třeba vím na 100% že neprodám postýlku, prostě jí nechám na chalupě a třeba jednou v tom budou spávat vnoučat a já budu mít pocit že to je ta postýlka ve které spala moje malá:-)
Mně dva sporťáky pro dvouleté dítě přijdou zbytečné… Dceři je rok a půl, většinou chodí nebo ji tahám na bobech, pokud se chystáme někam na celý den, beru sporťák kvůli spaní, ale po zimě půjde pryč, na celodenní popojíždění si nechám už jen golfky a jakmile přestane po obědě spát, prodám i ty. Syn jel v kočárku naposledy, když mu bylo 19 měsíců, a to taky jen proto, že jsme jeli vlakem na celý den a bála jsem se, že bude chtít spát a nebude mít kde.
Ale neteř jezdila v kočárku do tří let, a někdy mám pocit, že by jezdila klidně i teď
. Takže těžko říct, jaké máte pro dva kočárky využití, jestli jen to, že by se jeden „mohl“ rozbít, to by pak každý musel mít kočárky doma dva, ne? ![]()
Pokud nemáš dítě na kočárku vyloženě závislé a máš příležitost jeden prodat, já bych to udělala. Zvlášť, když další dítě neplánuješ, myslíš, že za půl roku ti to přijde míň „srdcová záležitost“ než teď?
![]()
@gala-dali Musíš si holt pořídit další dítě, abyste kočár pořádně využili
![]()
Prodat, mně tu leží sporťák, dětí je míň než v době, kdy v něm malej jezdil, takže jetých kočárů je všude plno, prodávám pod cenou a i tak zatím nemám zájemce.
Pokud máš nabídku na dobrou cenu, tak neváhej a prodávej…
spousta ženských se nemůže zbavit kočárku, i když ho prodávaj za pár stovek. A u dvouletého dítka bych nad tím nepřemýšlela už vůbec, za chvíli „odkočárkuješ“…
Nevahála bych..malé říkáš budou 2 roky..max ještě rok v kočáru a bude chtít chodit po svých, takže za mne prodat! ![]()
Za mě taky prodat, dnes prodat jetý kočár je celkem umění i pod cenou, kolikrát. Takže jestli máš zájemce za dobrou cenu, neváhej. Já prodávala půl roku starou, kvalitní skoro nepoužívanou trojkombinaci za tisícovku a taky to trvalo a to měla spoustu vychytávek a byla fakt jako úplně nová. Dnes jsou toho všude fakt hromady. Kór, pokud máš ještě jeden kočár, ve kterém malá jezdí dokonce raději, jak píšeš. Chápu srdcovku, ale tak si nech něco jiného. Já jsem takhle závislá na bodýčku, ve kterém šli všechny moje děti z porodnice, je to prostě památeční a i když to není žádný extra značkový kus, jen obyčejné bodýčko, pro mě prostě obyčejné není a schovám si ho na památku na věky.:-) Takže chápu tě, ale kočár bych přesto prodala, ber to tak, že je to jen věc. ![]()
Určitě ho prodej, dokud je zájem. Já jsem teda prodala kombinaci(PP GT3) i golfky( Cybec callisto) do týdne a za cenu, s kterou jsem ani nepočítala, ale dětského zboží je opravdu strašně moc. A nechávat pro někoho, z toho už jsem taky vyléčená ![]()
Ahoj,
chtěla bych se poradit jestli prodat velice kvalitní a žádaný sportovní kočárek (golfového typu - skládání do deštníku), když je příležitost?
Jde o to, že jeden doma takový mám, ale na zimu jsem skrz sníh musela koupit ještě jeden sporťák, také velice kvalitní - jen málo známý (skládání na placku) s obdobnými parametry - jen má větší kola.
Teď vlastně nevím co dělat
Protože mám příležitost ten první kočárek prodat, ale je to pro mě srdcová záležitost. V tom novém kočárku malá jezdí raději.
Mohla bych si je nechat oba, ale další dítě nebude a nerada bych ten první kočárek jednou prodávala pod cenou. Nechávala bych jej z důvodu, že by se ten nový mohl třeba pokazit a reklamovat, ale není to extra důvod.
Malá bude mít dva roky. S manželem jsme se bavili, že by se měl ten první kočárek prodat, ale asi jsme netušili, že to půjde tak rychle.
Co tedy dělat? Prodat? / Neprodat?