Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile@sabi88 Dobře, ale doporučuji koupit clonu na stříšku. Máš nějaké konkrétní dotazy?
Možná jen začátek, ale co vím, řeší se tam hlavně B-Agile
Každopádně zkušeností je tam až až. Konkrétní dotazy můžeš hodit rovnou tam.
@sabi88 Složíš ho vážně jednou rukou. Rozložení je taky jednoduché.
Do lehu s dítkem jdou záda úplně v pohodě, opačně trošku hůř. Kolečka mi nerachotí, ale pokud si zvyklá na nafukovací, tak je pochopitelně hlasitější. Taky se připrav, že ač má celkem solidní odpružení, tak je docela tvrdé.
Dokupovala jsem pláštěnku, clonu a chránič na tu pěnovou rukojeť. Nánožník zatím ne, jezdíme s fusakem. A uvidím, jestli bude vůbec potřeba. Na léto do něj ještě dám vložku, holky jsou děsný prasata. Jinak jsem teď v chumelenici byla bez pláštěnky a ta bouda s clonou je opravdu velká, takže spolu s fusakem byla mimíšová v suchu.
Maminky,
prosím o radu, kde na Britax B- Agile 4 sehnat levněji nánožník, plášťěnku, pultík na odkládání nápoje. Někdo v diskusi psal, že na mmb ale nemohu konkrétního člověka najít. Děkuji moc za info. ![]()
Měla bych prosbu kde bych sehnala nánožník na Britax b-agile děkuji
Ten nánožník snad není
.Mám od emitexu, ale nejde tam.Jak je to na nohy spojený s kočarken, není to jak navlíct. A navíc je strašně široký a to mám ten menší na golfky.Asi to budu muset vyřešit nepromokavým fusakem od emitex coccon.Nebo jste už něco našly???
Dobrý den, také přemýšlím nad koupá kočárku britax. Vhtěla bych vědět váš názor- mám 8-mi měsíční holčičku, která v kočárku ještě i dost často spinká, zajímá mě tedy jestli jde dobře dát do uplného lehu a jdou dát i nožičky do lehu? nebo ty visí dolů??? ![]()
Já mám 7měsičního chlapečka a je v kočárku naprosto spokojen. Konečně vidí ven a spinkání je taky v pohodě. Jde dát do lehu jednou rukou a na zvedání to chce jen grif. Nožičky zvedat jdou jen trochu, ale je tam veliká sedací plocha, že malý když leží a dám ho co nejvíc dozadu, tak má nožičky ještě na té sedací ploše. Maximální spokojenost!!! ![]()
Dobry den,
Mela bych dotaz ohledne zminene clony na strisku, nevite nekdo, kde ji poridit?
Dekuji
No já třeba moc nechápu, na co tu clonu. Koupila jsem kočárek sice minulý týden, ale ta stříška je tam tak dobře řešená, že se dá ještě rozepnout a tím krásně cloní. Proto mi clona přijde zbytečná.
Jo, jinak jedna známá si chválila clonu od Emitexu, měla by být univerzální, tak snad půjde i na ten kočárek.
@alviola Je fajn, když trošku prší nebo sněží. Prostě roztáhneš se clonou a nemusíš řešit pláštěnku.
Můžu se zeptat jak se Vám jezdí a pracuje s Britax Römer B-AGILE 4, http://britax-romer.cz/…agile-4.html. Díky