Britax Römer B-Agile

• Fotoalbum (174)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Dee19
2.11.11 17:08

Britax b-agile

Dobrý den, nemáte někdo zkušenost s tímto kočárkem ? Nevíte jaký je rozdíl mezi b-agile a b-mobile ? Děkuji :-)

• Citovat
  • Upravit

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4181
2.11.11 17:14

Dej odkazy, jinak se s tim musi kazdy sam vyhledavat a na to se vyprdne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dee19
2.11.11 17:19
  • Citovat
  • Upravit
AninaNaty
4.1.12 18:39

Kočárek mám objednaný, tak pak vám písnu jak jsme spokojení ;)

• Citovat
  • Upravit
Hapes
20.1.12 22:37

Ještě nikdo nemá zkušenosti s tímto kočárkem? Kočárek se mi moc libí, uvažuji o něm, ale chtělo by to nějaké recenze :-).

• Citovat
  • Upravit
38
21.1.12 09:32

Kočárek používám asi týden a jsem s ním moc spokojená a dcera také ;), je opravdu lehounký, velmi snadno složitelný a ovladatelný, hlavně je hodně prostorný - je i pro větší děti, takže nám vydrží hooodně dlouho :D, polohování je na pásky - nemám s tím problém, košík je také dosti prostorný jen je do něj ze zadu trošku horší přístup - lepší přístup je z boku. Super je prostorná kapsa v boudičce, jen je škoda, že po rozepnutí boudičky je tam jen síťka - budu asi řešit jen teď na zimu všitím nějakého šusťáku…
Jen je mi líto, že jsem kočátek nekoupila dříve - měla jsem Teutonii Cosmo, Quinny Buzz, Quinny Zapp, Chicco Multiway, tak nějaké zkušenosti mám :lol: Pokud máte nějaké otázky, klidně se ptejte, budu se snažit co nejlépe odpovědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janííííííík
21.1.12 12:31

Ahoj měla bych dotaz, jak je to se spaním, trochu váhám nad tím polohováním nožiček, že to nelze. I když teď u sporťáku ho taky nemám, ali je zase velká plocha na sezení, takže v poho. Kolik měří ta sedací část?

Díky moc Jana K.

• Citovat
  • Upravit
Janííííííík
21.1.12 12:39

Ještě prosím výšku madla od země :D . Jsem dost vysoká, tak abych nebyla ohnutá.
Moc díky :D

• Citovat
  • Upravit
38
22.1.12 09:46

Výšku madla od země jsem naměřila 101 cm a nelze ji polohovat,
sedačka: pod nožičkami 24 cm, sedací část 24 cm, opěradlo 46 cm. Když dcera spí polohuji částečně nožičky jakoby vytlačením té spodní části nahoru - zatím to drží ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janííííííík
22.1.12 09:56

Super moc děkuji, hrozně se mi ten kočárek líbí. Mohu se zeptat, jak máš starou dceru? A co jízda, nedrncá to moc? To víš musím ho obhájit před přítelem :D . Ta spodní část tedy není na pevno ?
Mluvíme o tomto kočárku ? http://www.detskyruzek.cz/…produkt/1877

• Citovat
  • Upravit
Janííííííík
22.1.12 10:03

Chci ho koupit jako druhý kočárek a pak ho použít na jaře a v létě. Máme jenom jeden a bydlíme ve 4.patře bez výtahu, takže jeden chci nechat na balkoně, aby tam mohl syn spát, zatím sám nesedí. Mám teď půjčený cybex calisto ( jestli vůbec na balkoně usne ) na zkoušku, ale ten je docela úzký a nechci klasické golfky :D .

• Citovat
  • Upravit
Hapes
22.1.12 10:58

AninaNaty - moc děkuji za odpověď. To je skvělé, že jsi s kočárkem spokojená. Mám 9-ti měsíčního chlapečka, sám zatím nesedí. Kočárek chceme koupit na jaře. Teď jezdím s Dorjanem, pro miminko to byl ideální kočárek. Ale sporťák je už takový tank :-)
Takže kočárek zvládne i tu zimní šlamastyku :-)? Kolečka asi nejsou nafukovací, že?

• Citovat
  • Upravit
Janííííííík
22.1.12 11:51

No já jsem zatím s tím co tu bylo napsáno moc spokojená :D . Je fakt moc pěkný a ze všech kočárků splňuje nejvíc požadavků, které mám.....

• Citovat
  • Upravit
4181
22.1.12 19:06

Ahoj, ja s timhle kocarkem zadnou zkusenost nemam, ale prvni, ceho jsem si vsimla na obrazku jsou ta plastova cerna kolecka :think: To jsou kolecka, ktera se hned odrou o chodnik, vse na nich zustane videt, vypadaji hned ojezdene („omlacene“). Jakykoliv kocarek, ktery jsem venku videla s takhle celocernym podvozkem, vypadal hodne "jetě, kazdy kousek blata a vseho je na tom hned videt.
Tak nevim, ja bych si ho stoprocente nevybrala, ta kolecka se mi ani nelibi, ani mi neprijdou prakticka (jinak mela jsem Cybex Callisto - myslim ze na kvalitu jezdeni to musi byt nesrovnatelne).

Mozna se pletu, ale pripomina mi to kocarek Nuna Buggy - myslim ten spodek. Jakykoliv venku vidim, vypada strasne (co do ojeti kolecek).

Tak se omlouvam, ze jsem Vam ho pohanela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janííííííík
22.1.12 19:42

No já nevím co se týče koleček. U kočárku Brio jsou taky taková. Jsem z Liberce a jezdí jich tu docela dost ( všude zámkovka ) a nevypadají ojetá a také jsou černá… :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4