Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agilevypadá parádně
. A zkoušela jste vytlačit ty nožičky do lehu?
My uz si pres hodinku doma hrajeme,syn je uneseny,udelal si z nej bunkr,dokonce si tam natahal postare
A ja take spokojenost nejvetsi,mam opravdu velkou radost.Skoda,ze je venku takovy teren,hned bychom ho sli vyzkouset.
Jinak odpruzeni je skvele,doma jsem pojezdila pres prahy a jde to dobre.Plastenku jsem teda jeste nevyzkousela,mam ji v kocarkovne,tak uvidim.
Dybi…jo,jo máme to vytlačené a úplně to stačí.Teď jsme se vrátili z nákupu a kočárek sedí a jede perfektně.Máme tady dost kamínků,protože místo soli inteligentně všude nasypali kamení
Takže terén zvládl dobře
Jsem ráda irisek337,že jste také spokojeni.Ještě musím pořešit ten nánožník co nejdřív,protože fusak nám sjíždí dolů a nedá se nikde upevnit a už na něj bude za chvilku stejně teplo.
Holky jsem moooooc ráda, že jste spokojené
u nás také stále spokojenost ![]()
Je bezvadnej.Už i manžel pojezdil Elinku odpoledne a říkal,že dobrý
![]()
Musim rict,ze me fakt mile prekvapil.Je prostorny i starsi ditko ma pohodlicko.
Ve st uz mozna vyzkousime i venku.Dnes slouzil jako kresilko a bunkr ![]()
Musim rict,ze me fakt mile prekvapil.Je prostorny i starsi ditko ma pohodlicko.
Ve st uz mozna vyzkousime i venku.Dnes slouzil jako kresilko a bunkr ![]()
http://www.emitex.cz/…eluxe-cerny/
http://www.emitex.cz/…eluxe-cerny/
Zatím jsem našla tyto dva nánožníky a pořád nějak nevím, jaký je mezi nimi funkční rozdíl. ![]()
Házím to sem i proto, abych to pak zas nemusela hledat. ![]()
Popis je úplně stejný,ale koukala jsem na rozměry a ten Universal delux je větší,jinak nevím
Oba dva jsou pěkný ![]()
Ted jsem tam dala tu plastenku a nam sedi uplne perfektne,rekla bych ze jeste lepe,nez na tom x landru ![]()
A ten Quinny fusak nam taky drzi bajecne ![]()
U toho nánožníku uvažuju, který bude líp sedět, ale teda netuším.
iris, takže pláštěnka z X-landeru? A nebyla by fotka, prosííím. ![]()
Iris…a jakou máte univerzál.pláštěnku??Koukala jsem po nich na netu,ale nevím která by seděla 100% Můžu poprosit o odkaz?
Margot…já zkoušela originál x-lander a nešla mi nasadit za to madlo ![]()
Zlatko,tu plastenku jsem kupovala pred 2,5 roky primo s x landrem xa,nebyla originalni,ale podle toho webu byla vhodna na nej.Nevim zda bych ji nasla na internetu ![]()