Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Maminky co řikate na toto prohlašení o nebezpeči tohoto kočarku. Zrovná jsem si ho koupila a je k nám na cestě ![]()
Máte zkušenost s Bugaboo Bee Plus?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee PlusJá si ho zrovna koupila na MMB teměř nový a je k nám na cestě. Vubec nevím co mam dělat. Štvé mě strašně , ach jo ![]()
Nenaděláš nic ale já jsem s ním moc spokojená. Já ho mám z krámu funglovku a jestli něco tak ho jdu reklamovat. Mám ho asi 4 měsíce.
No je na něj sama chvala, ještě jsem od nikoho neslyšela nic špatného. A ty na něm maš kovová nebo plastová ložiska?
Já vůbec nevim. Musim se kouknout do těch papírů. A ty víš o jakou závadu jde ?
No mají nějak vibrovat přední kolečka a v připadě těch plastových ložisek tak se to pry muže zablokovat a muže se tak kočarek převratit, to je teda blby
To mám pocit že se mi asi i stalo. Že to vibrovalo . Neřeš to ten kočár je výbornej. Jen prostě prcka nenechávej bez toho abys ten kočár držela
Pandorko, děkují moc. Já na Bugaboo prostě nedám dopustit, tak uvidím , záruku mám téměř dva roky, tak to už je doba. Měj se krásně. Ju a mimochodem problém jé jen kdyby se s kočárkem třeba běželo nějak rychlé třeba na brusle, jinak né.
Mimochodem když jsem kupovala Maclarena XLR( ten mame doted) tak záhy vyšel článek kde psali o nebezbeci těchto kočárku pří skládání. No já na to mám pech čí co
Ale těším se na nového broučka…
budeš n adšená jezdí se s nim úžasně a malej je v něm rád
Zdravím všechny majitelky Bugaboo bee plus. Já jsem si po dlouhém rozvažování zakoupila cca půl roku ojetý bee plus. Kamarádka plusko již měla a byla obrovsky spokojená.
Bohužel já už tolik ne. Kočárek je krásný, designový a lehký, krásně se mi vejde do kufru, výborný nákupní košík, nastavitelná spojená rukojeť.
Paráda, ale bohužel, co se týče jízdních vlastností, tak je to naprostá katastrofa, což bych řekla, že bude u kočárku ta nejhlavnější priorita. Stačí jít trošku rychleji než chodí šnek a kolečka se rozvibrují a tím i celý kočárek a nedá se dál jet. Je úplně jedno, jestli jedete po naprosto hladkém povrchu, či po zámkové dlažbě, po chodníku, na přechodu pro chodce přes bílé pruhy je to taky hrůza. Nejhorší jsou mírné kopečky dolů…to musím pokaždé kočárek přizvednout a jet jenom po zadních.
Kočárek má být určen do města, ale bohužel mětský terén absolutně nezvládá. Nejlíp jezdí po lesních rovných pěšinách či po trávě (například v lese v oboře Hvězda), to ani nevydává žádné rachtavé zvuky jak starý embéčko.
Je vidět, že i samotná veleslavaná firma Bugaboo zjistila, že kočárek je špatný, protože momentálně zcela zastavila jeho prodej.
Nemám ta údajně nebezpečná plastová ložiska - ale s těmi prý k vibracím nedochází, což bych opravdu uvítala. Přesto snad budou u všech kočárků ložiska vyměňovat za nová, takže jsem si na Babyparku napsala na pořadník, jakmile budou na skladě. Nyní totiž mají pouze sady na výměnu těch nebezpečných plastových.
Osobně koupě dost lituji a uvažuji o prodeji. Vysoká pořizovací cena by mi nevadila, kdyby kočárek byl funkční, což bohužel opravdu není.