Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojte,
ake mate golfky? Ako ste s nimi spokojne?
Tiez rozmyslam, ze by sme mohli pomaly nejake kupit, tak hladam inspiraciu ![]()
Dakujem
Já vybírala a vybírala až vybrala Maclaren Techno XT a jsem nadšená. Ale měla jsem požadavek, aby byly co nejlehčí a aby to byl klasický tvar pro tzv. deštníkové skládání. Různé ty trojkolky apod se mi prostě vůbec nelíbí…
Boudička u Maclarena je nepřekonatelná, má prodloužitelný díl, takže se dá boudička naklopit tak, že dítěti nesvítí do očí. Ten prodloužitelný díl, který je pod zipem, má větrání, takže v tom dítko v létě nebude sice zastíněné ale zároveň v uzavřené boudě. Navíc má vyklápěcí přední díl z igělitu, který slouží jako protivětrová zábrana. No prostě super. To neumí žádné jiné golkfy. Využívám to denně… A zároveň váží 6,9 kg
Jo a jdou do úplného lehu - jsou schválené pro děti od narození Ale samozřejmě proti tomu jde cena - standardně v Česku 7850 korun. Ale viděla jsem je levněji přes Aukro - asi je někdo vozí nové z Anglie a prodává tady bez záruky.
Právě se dívám že Lira 4 a Espiro Magic 4 jsou üplně podobné! Je v něčem rozdíl?
My máme Peg perego pliko p3 ![]()
Je super
úžasné a jednoduché skládání kočárku, neuvěřitelně variabilní boudička s možností překlopení až před dítě, aretace předních kol, pérování, takže celkem dobrá jízda i v terénu, poměrně velkorysý vnitřní prostor, bytelný a přitom lehký kočárek, sundavací potah, bezvadné bezpečnostní pásy (dítěti se nepotí záda), poměrně velký košík, polohování nohou i zad (do úplného lehu) ![]()
Žádné. Vybírala jsem dlouho a pečlivě, favoritem byly Jané NunaQ, nebo starší model třeba Energy, pak třeba Espiro nebo Cybex a nakonec jsem nekoupila žádné. Myslim, že vydržíme se sporťákem (mám hodně lehoučký a skladný) a na zimu si stejně neumim představit jezdit s těmi golfáčovými kolečky, navíc mám pocit, že je v nich větší zima, než ve sporťáku. Na jaře se narodí druhé mrně, tak to budu spíš pořizovat skejt
a golfky by stejně šly do sklepa.
Evulec píše:
Právě se dívám že Lira 4 a Espiro Magic 4 jsou üplně podobné! Je v něčem rozdíl?
Espiro má spojenou rukojeť. ![]()
Jinak mám Liru 4 a musim říct, že za ty peníze to je nejlepší kočárek který se dá sehnat. Úžasně lehký, skladný, snadno ovladatelný i jednou rukou a navíc projede absolutně všechno.
![]()
Kamarádka má Espira a taky si je chválí, jen tedy nadává na ten miniaturní košík, což platí i pro tu Lyru 4.
Mafina5 píše:
Kamarádka má Espira a taky si je chválí, jen tedy nadává na ten miniaturní košík, což platí i pro tu Lyru 4.
Jo ten košík je doopravdy pidi.
Ale zase jdou dát tašky na rukojeť.
![]()
Evulec píše:
Tak nakonec mám Cross Quatro
To je to samý co Lira, akorát mají taky spojenou rukojeť.
![]()