Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Jo já vím, no právě
koupila jsem je za necelé 3 000kč v Polsku takže jsem spokojená ![]()
Zdravím…já si pro svou holčičku koupila Nunnu
Na jaře začneme dělat parádu.. Ještě jsem s nima nevyjela, ale každý, kdo je má, je chválí..
Libza píše:
Zdravím…já si pro svou holčičku koupila NunnuNa jaře začneme dělat parádu.. Ještě jsem s nima nevyjela, ale každý, kdo je má, je chválí..
Tu jsem chtěla taky,
ale není vůbec do terénu,
což samozřejmě na vesnici potřebuju. ![]()
Evulec píše:
Jo já vím, no právěkoupila jsem je za necelé 3 000kč v Polsku takže jsem spokojená
Já mám Liru taky z Polska za 2500,–
![]()
weruuunka píše:Libza píše:Tu jsem chtěla taky,
Zdravím…já si pro svou holčičku koupila NunnuNa jaře začneme dělat parádu.. Ještě jsem s nima nevyjela, ale každý, kdo je má, je chválí..
ale není vůbec do terénu,
což samozřejmě na vesnici potřebuju.
To je fakt, do terénu není…s tím jsem počítala a když bude třeba, můžu udělat při nejhorším sporťák z trojkombinace.
weruuunka píše:Evulec píše:Já mám Liru taky z Polska za 2500,–
Jo já vím, no právěkoupila jsem je za necelé 3 000kč v Polsku takže jsem spokojená
![]()
Tam se oplatí nakoupit, tak toho třeba využít co nejvíc
Ale mít peníze ![]()
Dostala jsem se na vaši diskuzi a zrovna začínám řešit podobný problém. Sice budu golfky kupovat až na jaře, ale je potřeba mít přehled. Já se zamilovala do Graco Fusio (http://www.slunatko.cz/detail.php?…), ale zatím jsem nenašla nikoho kdo by tyto golfky vlastnil a měl s kočárkem zkušenosti
. Trochu mě odrazuje cena, ale zase si říkám, že to třeba do příštího roku půjde trochu dolu.
Mafina5 píše:
Kamarádka má Espira a taky si je chválí, jen tedy nadává na ten miniaturní košík, což platí i pro tu Lyru 4.
Jj nadávám
Jinak je Espiro magic 2011 super. Včera jsem po 4 měsících vzala sporťák a byla jsem z něho nervózní. Zvykla jsem si, že espiro je menší, nižší, menší rozpětí koleček a tak jsem v ochodě neustále do něčeho narážela.
Malý košík u Espira jsem nakonec vyřešila menším utrácením
a koupí nákupní tašky s velkými uchy pro případ nouze. Dokonce jsem sehnala látkovou adidas ve stejné barvě jako je kočárek. Jinak jsem ještě vozila i klasickou tašku na kočárek ![]()
Nuna byl můj favorit do té doby než jsem ho viděla „na živo“ . To moje nadšení opadlo a dnes jsem ráda, že jsem volila jinak.
Ahoj,já mám tyto-Mamas and Papas TEMPO.Přivezli jsme přímo z Anglie,vyšly docela rozumně.Tady jsem koukala je cena 4000,–Jdou skoro do lehu,jsou celkem široké-33cm sedák a lehké- 7kg. Jak jsem spokojená tedy zatím nevím
,mám je ještě zabalené v krabici na jaro…Ale přijdou mi šikovné.Ještě mám Bébe confort Loola,s tou jezdím,spokojená jsem na to,co potřebuji-vidět na dítě /8 měs.)a popojíždět po úřadech apod.Jsou velké,moc se mi líbí,ale ideální určitě ne,ani je ostatní moc nedoporučují,jak jsem četla
Ahoj,my máme chicco multiway a jsem maximálně spokojená.Měla jsem Graco a Zopu,ale tyhle jsou nejlepší ![]()