Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Zlata1
13.2.12 14:30

Te´d mi přišlo toto,že prý černá varianta bude až příští týden,že došlo k nedorozumnění a dodavateli tento týden přišel jen červený :-((

• Citovat
  • Upravit
irisek337
13.2.12 14:33

no me to prislo taky,ach jo,uz jsem se tesila :(

• Citovat
  • Upravit
Zlata1
13.2.12 14:35

No,to my taky,protože to fakt hoří :(

• Citovat
  • Upravit
irisek337
13.2.12 14:40

verim,no ja mam jeste nastesti x landrer,ale to cestovanim busem me uz nebavi.tak snad se pristi tyden dockame.

• Citovat
  • Upravit
Zlata1
13.2.12 14:41

My máme taky x-lander tu kolekci XQ s otočnou sedačkou sportovní a ty přední kole se prostě sekají a nejdou točit.Reklamace prý bude na měsíc :(

• Citovat
  • Upravit
irisek337
13.2.12 15:00

ja mam xa.reklamaci mi ani nepripominejte,ja uz pres mesic cekam na nas pocitac,kdybych tam nemela data ktera chci zpet,vzala bych si penize hned.tak snad ta vase dopadne lepe a rychleji.

• Citovat
  • Upravit
4823
13.2.12 21:51

Ahoj, mam tento kocarek mezi favority.
Zajimalo by me, jak se s nim jezdi v terenu, ve snehu atd. Bydlime v mensim meste a casto vyrazime do lesa, poli a chodinky a silnice v zime jsou tu obcas docela horor :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zlata1
13.2.12 22:03

Tak to je tak něco…no,mě to tak zklamalo,že tedy ještě nedojde :( Psala jsem,zda by nešel poslat ten červený a prý už jsou vyprodané ještě dříve,než prý dodavateli došly do ČR,takže jsou všechny pryč :-(

• Citovat
  • Upravit
paaaaaja
14.2.12 11:55

Tak uz jsem si kocarek vybrala. Nakonec kupuju tu Inglesinu Espresso. Videla jsem Britax B-Mobile, je fakt, ze je jiny nez B-Agile, ale dost mi vadi to skladani sedaci a lezici casti ven, ze to bude spinave. Ja nebudu davat na kolecka porad igelitky, proste ho drapnu a soupnu do kufru auta. A nechci mit maleho jako prasatko. Takze proto jsem se rozhodla takhle. Ale musim rict, ze latka toho b-mobile kocarku byla nadherna, tak zajimave utkana a leskla! takze u toho b-agile se mate taky na co tesit. Preju krasne pojezdeni, az vam kocarky prijdou :-)

• Citovat
  • Upravit
irisek337
14.2.12 12:15

jee dekujeme za info o latce,jsem zvedava :) my mame oktavku v kombi,tak ze ja nastesti kocarek nebudu ani moc skladat,ale urcite mate pravdu.Proste na kazdem kocarku je neco,co vadi,100% kocarek neexistuje.Tak at Vam dobre Iglesina slouzi :)

• Citovat
  • Upravit
10
14.2.12 17:03

jéé tak jak vidím kočárky ještě nedorazily :,( . Tak snad brzo příjdou. Teď jsem se ještě pořádně dívala na to skládání tou sedací částí ven a musím říct, že je to pro mě tak jediné minus na 8o kočárku :zed: . ach jo člověk aby pořád vybíral

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zlata1
14.2.12 19:27

Já taky pořád vybírala a vybírala a na každém se něco najde,tak snad bude tenhle fajn.Říkám si,když je o něj takový veliký zájem…Ty červené,co prý dorazily,tak už byly dávno vyprodané,ještě u dodavatele…

• Citovat
  • Upravit
Zlata1
14.2.12 19:28

dybi : také jsem na to zvědavá,ale měl by být menší,než náš x-lander a ten do auta neskládáme,ale dáváme rozložený,tak to samé čekám i s tím britaxem…

• Citovat
  • Upravit
Zlata1
17.2.12 19:05

Juchůůů.V pondělí dorazí konečně Britásek :dance:

• Citovat
  • Upravit
irisek337
17.2.12 19:08

Jo joooo,cetla jsem,juchuuu.Akorat ted v tom snehu se na nej budeme jen koukat :mrgreen: :mrgreen:
Tak si v po napiseme,zatim :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí