Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-AgilePo dlouhém studování kočárků, jsme se taky rozhodli pro Britax. Jen mám dotaz. Hodí se k němu tenhle nánožník ? Případně jaký jiný (ne šitý na míru)?
Dobrý večer,tak tohl řeším teď také
Objednali jsme černý a přemýšlím,zda koupit růžový nebo černý nánožník-máme holčičku…chtěla bych růžovou vložku do kočárku,tak nevím,aby nebylo přerůžováno…mrkněte zde
My máme vybraný červený a nánožník chce manžel černý. Ten Pinkie sedí dobře? Nemá ho už někdo nafocený aby se to dalo okouknout? ![]()
Jinak uvažuju, že pláštěnku kupovat nebudem. Podle všeho je střecha nepromokavá a nánožník když bude taky, tak by to mohlo stačit.
První dcera pláštěnku nesnesla, ale měli jsme PP Pliko, takže to nevadilo. Co myslíte?
Jak tak koukám na ten Pinkie nánožník, je nasouvací na opěrku pro nohy. Kam se to u Britaxe nasouvá? ![]()
No,já bych zase pláštěnku radši…tady jde o to,kdyby foukal vítr,aby nenapršelo i na obličejík nebo tak…Já jí mám radši sebou stále…kdyby jsme vyrazili někdy bez nánožníku a chytil nás šupec,tak je lepší jí asi pořídit.Jinak zkuste mrknout tady na stránky www.mimibazar.cz a tam v sekci fotky si zadejte do hledáčku britax a můžete se kochat,jak si ho některé maminky vyfešákovaly ![]()
Margott…no jo,to jsem ani nekoukla na detail zezadu
tak to nevím.Až zítra dorazí,tak uvidím.Kdyžtak na mimibazaru nánožníky šijí maminky i na zakázku podle kočárku a vaší představy ![]()
Ja jsem tu originalni plastenku taky nebrala,jelikoz je na suchy zip a z me predesle zkusenosti u zappa,vim ze jsou na nic.Maly ji vzdy skopl dolu.Budu pouzivat univerzalni.
Já taky tak.Ještě čekám,jestli tam nepůjde naše z x-landeru,jinak koupíme univerzální.
No ja mam prave taky tu co jsem kupovala na x lander xa,tak uvidim,jak bude sedet. ![]()
Díky za odkazy. ![]()
Právě někde u fotek na MMB psala jedna maminka, že má univerzální nánožník od Emitexu. Ten z odkazu je ještě vylepšený o zipy na stranách. Proto o něm uvažuju.
Pod plášťenkou se mi dítě zblázní. Ale je fakt, že dobře chrání. Jen si tak říkám, že když si nechám ušít ten panel na zakrytí síťky ve střeše, půjde přetáhnout skoro jako u Plika až před dítko. No a kdybych vozila nánožník v nějaké ušité kapse, snad by se to dalo. Ale nevím. Stále nad tím uvažuju. Jsem zvědavá, jak vám tedy budou sedět ty pláštěnky. Hodíte mi sem prosím pak fotku? ![]()
edit: ten Emitex má u červeného nánožníku v náhledu dole šňůrky na stažení, jestli dobře vidím… teoreticky by mohl sedět.
http://www.mimibazar.cz/…tografie.php?…
tady ma pani myslim ten emitex nanoznik
Iri…budete nechávat šít?Já asi jo…teď přemýšlím,zda černý nebo růžový nánožník.Jak budete kombinovat vy? ![]()
Ja prave jeste nevim,ja jsem mela u zappa pouze original fusak,ktery se odepinal na stranach,tak ze jsem pouzivala ho jako nanoznik,neni totiz moc teply.Pak jsem pouzivala chvilinku z Emitexu,ale na ten zapp moc dobre nesedel.Jeste uvidim az kocarek prijde a zacneme pouzivat.Ale asi jestli do nejakeho pujdu tak cerny,z praktickeho duvodu.Tak ze mozna ten Emitex a nebo necham usit.Urcite budu kupovat jen nejakou barevnou vlozku at ho trosku ozivim.