Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-AgileDobrý den,já sice nejsem z Prahy,ale co Malvík?Stěhovali se teď do větších prostor a kočárek prodávají.Třeba ho budou mít…Jinak Nunu jsem zrovna dnes viděla naživo poprvé a měla jsem z něj smíšené pocity
Je designově krásný,ale strašně nízký a pro mě má malej nákupní košík a ta rukojeť je divně zahnutá nahoru ![]()
Děkuju za tip na Malvíka. Zkusím jim zavolat hned v pondělí, jestli ten kočár mají. Holky, co ho máte doma - když se to skládá, tak ta sedací-ležící část je jakoby otočená ven, že? Nezašpiní se vám to v autě nebo na to je nějaká taška? U ostatních kočárků, když se složí, tak je ten vnitřní potah vždy zmáčklý uvnitř, tak se nemá jak zašpinit. Tak nevím, jak je nebo není tohle skládání praktické.
Zkuste to.Já ho kdyžtak objednávala zde http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… Manžel taky říkal,jestli to není blbé,že se takhle skládá,ale snad půjde dávat do auta i nesložený jako to děláme s x-lander.No,jsem na něj zvědavá ![]()
Děkuju, už jsem si odkaz uložila do oblíbených
No snad ho brzo uvidím a taky objednám
Asi nejvíc váhám mezi tímhle a tou Inglesinou. tam jde taky právě složit jednou rukou. Ach jo… proč je těch kočárků tolik? ![]()
moc zdravím všechny, mohla bych se zeptat jestli je kočárek odpružený? U nás máme dost dlažebních kostek
. moc moc díky
vypadá fakt naprosto super. Jen si ho nemá možnost vykoušet na živo, ještě dotaz rukojeť je polohovatelná? to jsem se nikde nedočetla moc díky ![]()
Rukojeť polohovatelná není…zítra vám napíšu moje dojmy…měl by nám přijít ![]()
tak ze uz jsou skladem?pani alexandra mi psala asi pred tydnem,ze by mel byt dnes snad odeslan,ale ze mi to jeste potvrdi.vam uz psala,ze ho odesila?dekuji,irena
No,mně psala,že ho v pondělí odešle a pochopila jsem z toho,že to bude určitě.Nepsala mi ,,snad"
Tak už ho čekáme,že tedy tento týden dojde.Rozbil se nám ke všemu náš stávající,tak už čekáme jak na smilování
![]()
jejda,tak to verim,ale uz to mate za par.no me psala ze by mel byt dnes odeslan,ze to jeste potvrdi.
jj,ja jsem ji ted psala,jesli ho dnes bude odesilat,tak uvidime ![]()
Dobrý večer, nevíte prosím, kde se ten kočárek dá v Praze vidět v obchodě? byla jsem v eshop baby na Hájích a už mě tam nikdo nedostane. Paní mi málem odmítla vrátit zpátky peníze do pětistovky, kočárků tam měli asi jen 10 golfáčů.. Nebo nejste někdo s tímto kočárkem z Prahy a byly byste ochotní dát si sraz v nějakém nákupním centru, že bych ho omrkla? Potřebuji na konci března ten kočár už mít, tak teď intenzivně hledám. Mám ještě v hledáčku Inglesina Espresso nebo Nuna Pepp.. a pořád váhám. Už bych ale měla nějaký objednat, ať pak nehoním dopravce na poslední chvíli :_)