Golfky Heike Hauck Como

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
102677
31.10.11 17:20

golfky heike hauck como

ahojky, máte někdo zkušenost s tímto typem golfek? zakoupila jsem je po jednom dítku málo používané, teprve si je budu vyzvedávat, tak jestli budu spokojená? vím, že ted už je to jedno, když už jsem je koupila :lol: , ale tak pro zajímavost, jsem zvědavka zvědavá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
102677
31.10.11 17:20

ještě z boku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
31.10.11 17:28

Promin, zkušenost nemám ale vypadají pěkně....... :palec: . Tak držím palce, at jsi spokojená

• Citovat
  • Upravit
102677
31.10.11 17:41

díky díky snad jo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
9.5.13 07:44

Děvčata jste spokojené s toto značkou? Já si vybrala tyto : http://www.hauck.cz/…carek-hauck/ ale se značkou jsem ještě nepřišla do kontaktu :-D Tak prosím o názor :-) a skušenost :-)
Moc díííky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
21.7.14 08:50

@Šája Vím,že je to už dlouho-zajímalo by mne jaké jsou zkušenosti po užívání kočárku Hauck heike como. Chtěla bych do něj jít. Moc se mi líbí. Mají ho jen v Plzni. Nemmám cestu zatím, abych ho viděla live. Zajímá mne:
Jestli je dobřeodpružený(výlety po horších cestách)
Polohování zad(kolik a do lehu?)
Jestli není příliš úzký na sed, tedy prostorný i pro spaní?
Skládání je deštníkové?
Polstrování je pevné pro 7.měs.?
Nějaké jiné poznatky-děkuji budu moc ráda :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
27.7.14 21:38

@Lililil já jsem je tenkrát nakonec nekoupila, protože paní inzerovala, že jsou jako nové a když jsem si je přijela vyzvednout, tak golfky byly zrezlé, ulámané části, nešly složit, no prostě hnus. takže jsem je paní nezaplatila a jela jsem pryč. stálo mě to tenkrát cestu padesát kiláků tam a padesát zpátky, tak jsem byla akorát vytočená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
27.7.14 21:43

@Šája Děkuji moc za odpověď. Škoda, byla jsem moc zvědavá. Mohu se zeptat jaké jste nakonec pořídili? Když jste měla vyhlídlé ty samé co já, možná poradíte ve výběru. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
27.7.14 22:06

Nakonec jsme měli chicco multiway ;) ale já jsem měla sporták mutsy, takže jsem většinu odjezdila s ním, ty golfky jsme měli jen tak do krámů a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
27.7.14 22:12

@Šája Chicco Multiway jsou na 2.místě v mém výběru. Také je chci především do auta na výlety apod. Děkuji budu se stále ještě rozhodovat.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
27.7.14 22:18
@Lililil píše:
@Šája Chicco Multiway jsou na 2.místě v mém výběru. Také je chci především do auta na výlety apod. Děkuji budu se stále ještě rozhodovat.. :mavam:

koukám, že máme podobný vkus :lol:
jinak já je mám na prodej, malá v nich fakt byla všehovšudy párkrát, jsou jak nové, růžové ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
27.7.14 22:19

A když už v nich byla, tak tak půlhodiny v krámu třeba :lol:, nikdy jsem s nima nikde nejezdila po venku, fakt jen takovéhle popojíždky párkrát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí