Britax Römer B-Agile

• Fotoalbum (174)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
irisek337
31.1.12 17:31

Tak to jste mela zrovna stesti,ted jdou hodne na odbyt,ani se neohreji v obchode :lol: Tak to jsem rada,ted se nemusim bat ze kocarek nedorazi,kdyz vim ze Vam prisel

• Citovat
  • Upravit
1813
31.1.12 22:22

JA som ho dnes bola pozriet v obchode a doobea sa zrovna vypredal. Tak smola. Tak o 3týždne možno bude. Ale videla som Britax B mobile a vraj je z toho isteho materialu a z takeho materialu som ešte žiadny kočík nevidela. Neviem prečo, ale mne pripadá, že vybledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zlata1
1.2.12 05:55

Dobrý den,mně včera přišel mail,že v obchodě Malvík v Praze kočárky vyprodávají za 20,25 a dokonce 35% podle kolekce 2010,2011 nebo 2012 :palec: Já ho tam dnes budu objednávat a vyjde o 1000kč levněji :potlesk: Stěhují se do větších prostor,tak vyprodávají vše.
Koukněte http://www.malvik.cz/?…
Zrovna ten britax b-agile by měli mít do 3 dnů k dispozici a mít na externím skladu,ale ještě tam budu dnes volat.Sleva se vztahuje na to,co mají právě skladem.Tak pak můžu napsat. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Zlata1
1.2.12 08:32

Tak mi to nedalo a kočárek je objednaný u paní Alexandry též z MMB :dance: :mrgreen: Už se těším,prý bude v půlce toho února :mavam:

• Citovat
  • Upravit
irisek337
1.2.12 08:55

A na tom Malviku uz ho asi taky nemeli,ze?Jj budou v pulce unora vsude,do CR je jediny dodavatel,ale u pani Alexandry vyjde nejlevneji.Uz se taky moc tesim.Pak si napiseme :mrgreen: tak zatim :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Zlata1
1.2.12 09:18

Tam psali,že do tří dnů,ani jsem tam nezkoušela volat,protože s poštou by to vyšlo zhruba stejně a tady jsem si jistá spolehlivostí…Já se také těším,už mám plány na vyfešákování :D www.pinkie.cz Hezký den :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1813
1.2.12 14:24

Ja som pozerala ten obchod a tam pišu že len to, čo maju na sklade a neplati to pre e-shop. Keby platilo, kupim Solu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zlata1
1.2.12 14:37

Taky jsem jim ještě volala…mají to mazaně :( Já nakonec objednala Britax přes mimibazar,tak jsem zvědavá. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
irisek337
2.2.12 10:30

jj pinkie je moc pekny,ma to i jedna pani na mimibazarku.vse budeme resit az bude kocarek doma,to se pozna co budeme a nebudeme potrebocat ;)

• Citovat
  • Upravit
Lilišák
2.2.12 11:07

zlata - a maji v obchode stejne ceny jako v eshopu? asi ne,vid? aby to tam nakonec nebylo i se slevou drazsi nez jinde v e-obchode :think:

• Citovat
  • Upravit
Zlata1
2.2.12 11:25

Já tady u nás v Plzni bohužel nemám žádný krám,kde by ho měli,tak netuším…ale ten Malvík je v Praze a po slevě by vás vyšel za 3990kč,ale musí být skladem,jinak stojí 4990kč a v e-shopu,kde jsme objednávali my,tak je i s poštouza 4395kč,což je nejlevnější,co jsem kde viděla :)

• Citovat
  • Upravit
Zlata1
2.2.12 16:13

na to už jsem taky narazila :mrgreen: paní jsem psala ohledně jiného kočárku a je moc ochotná. :palec: Hodně si jí ostatní maminy chválí,jak je šikovná.

• Citovat
  • Upravit
irisek337
2.2.12 16:18

jj me na ni dala kontakt jedna pani,ktera si to u ni nechavala sit uplne prvne,jen rikala,ze ji to trosku jezdi,ale na to pry uz upozornila,tak ze dalsi clonky by mely byt dokonalejsi. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Dee19
10.2.12 15:26

Kde koupit b-agile ? Skoro nikde ho nemají ..?

• Citovat
  • Upravit
Zlata1
10.2.12 15:53

my kupovali na mimibazaru a paní říkala,že zase budou na konci února…my na něj čekáme,že příští úterý dojde.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4