Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahoj holky, máte některá zkušenost s tímto kočárkem?
http://www.slune-cz.cz/…lander-x-go/
Mam sice trojkombinaci Concord 2010, nejsem ale moc spokojená, ikdyž se sporťákem je to lepší než s hlubokou, ale chtěla bych ještě golfky pro jejich lehkost a snadnou manipulaci, ale zase aby měly určitou stabilitu, daly se sklápět do lehu a měly úložný košík. Pač mam malého špunta, tak není čas moc lítat po obchodech a vybírat, byly jsme v jednom a líbily se nám tyhle. Ale ráda bych slyšela vaše reakce, abych pak nelitovala jako u zmiňovaného Concordu, dnes bych vybírala kočár úplně jinak. děkuji moc (jen dodávám že to budu používat zhruba od roka syna (ted je mu sedm měsíců), chceme si je nadělit pod stromeček a využít tak slevových kuponů z Maminky
)
Ahojky, nemám zkušenost, ale řeším teď taky golfky
. Přijde mi že ten X-go je na golfky dost těžký, 8,8kg
, ale je to jen můj názor. Já pokukuju po tomto kočárku, ještě jsem jej ale neviděla na živo, snad zítra, nevím jak je skladný a jak se ovládá a tak..
X Go jsemm jen viděla,ale moc se mi nelíbil..
při té váze bych se podívala po něčem solidnějším..
cybex callisto by se ti nelíbil? https://www.emimino.cz/…nkovani/122/#…
U cybexu callista mi vadila brzda, byla jen na pravé noze a špatně se odbržďoval, musela jsem to vždy udělat ručně, ale možná to byl špatný kus
, nebo jen nezkušenost s tímto typem brzdy
, navíc mi přišel dost fórový, u mě zatím vede peg perego pliko p3, sice je hodně drahé, ale je hodně kvalitní ![]()
@matjeson píše:
U cybexu callista mi vadila brzda, byla jen na pravé noze a špatně se odbržďoval, musela jsem to vždy udělat ručně, ale možná to byl špatný kus, nebo jen nezkušenost s tímto typem brzdy
, navíc mi přišel dost fórový, u mě zatím vede peg perego pliko p3, sice je hodně drahé, ale je hodně kvalitní
ahoj, tohle už byla starší diskuze, ale Cybex Callisto jsem si pořídila a spokojenost největší, brzda sice jde víc ztuha, ale zvládám to normálně nohou, už mam grif a jinak pro mě špičkový golfky ![]()
Jak říkám, třeba je to jen nezkušenost
ale nějak mi to nesedlo ![]()