Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-AgileAno mluvíme o kočárku z tvého odkazu
spodní díl pod nožičkami je napevno, ale ta látka s tím vyztužením se dá vytlačit směrem nahoru - nožičky pak tolik nevysí…mám už 19 měs. dceru ![]()
Kolečka nejsou nafukovací, a nejsou úplně plastová, protože jdou trošku zmáčknout rukou, což plastové nejdou, samozřejmě nějaké opotřebení je na nich znát…s kočárkem jezdím i v tomto počasí a nemám s tím problém.
Jinak bydlím na vesnici, takže o bláto není nouze
, skorem každý den kočárek skládám do auta a vypadá stále jako nový ![]()
Ono také záleží, jak se o kočárek staráte, když budu celý den jezdít po poli s rolls roysem tak bude také vypadat hodně „jetě“, pokud ho trochu neotřu ![]()
![]()
Taky si myslím, že záleží na tom, jak se ke kočárku chováš, je to jako se vším… Nejsou ta kolečka gumová? Příští víkend se na něj pojedeme podívat a snad ho i koupíme
. Mám 8 měsíčního syna, tak by mu to na spaní teď mělo stačit. A pak už stejně bude běhat, je to šídlo ![]()
Ne ne gumová také nejsou
. Mimichodem je to snad první kočár se kterým je konečně spokojený i manžel
mám z toho radost i já, protože již neposlouchám cože jsem to zase vybrala ![]()
Pokud občas mrknete na youtube - je tam spoustu videí s tímto kočárkem, tak B-agile je srovnatelný s Baby jogger city…
Ahoj, jak je to s madlem před dítě - nevadí, že tam není? (ještě nemám zkušenost se sportovním kočárkem, používám korbičku)Díky za odpověď.
Kočárek jsem koupila i s madlem před dítě - madlo bylo součástí kočárku.
Dokupovala jsem jen pláštěnku…
Ale myslím, že pokud je dítě připoutané tak jak má, není madlo ani potřeba, to je jen pro můj lepší pocit, že jako nemůže tak snadno vypadnout ![]()
Tak jsem volala do obchodu a pán mi sdělil, že je to velmi povedený kočárk, že je nestačí objednávat. A také je prodávají s madlem. Tak snad tento týden budeme kočárek mít. Chtěla jsem ho vidět, ale říkal, že se v obchodě ani nestačí ohřát. Tak ho objednáme a bude
. Na videa jsem se koukala a super. To skládáná je vychytané…celý je krásný ![]()
chtela bych se zeptat,je ke kocarku i nanoznik?videla jsem ho na jednom obrazku i s nanoznikem.
Taky mě to dneska napadlo
, zda je ke kočárku nánožník. Na internetu jsem nic nenašla.
Ahojky,mela bych otazecky ![]()
Jak se Vam s nim najizdi na chodnik,musite se hodne oprit o rukojet?Jelikoz jsem mela kdysi zappa a s tim to slo uplne samo.Ty kolecka jsou z gumy,nebo jsou z takove te tvrde peny?Mate tu originalni plastenku?Jak jste s ni spokojena?Je kocarek prostorny i pro starsi ditko?Je jeste neco co vam na kocarku vadi,krome sitky na strisce a horsiho pristupu do nakupniho kosiku?Diky moc za pomoc
.Irena
se trosku omlouvam,par mych otazek je zodpovezeno na dalsi strance,jsem byla nedockava ![]()
a material je fajny?
jo no skoda,ze to nema nanoznik,urcite se da nekde na mimibazarku od nejake sikovne svadlenky objednat,tak bych to asi resila ja.no hlavne by me fakt zajimalo jak se s nim jezdi.po zappovi jsem zkusila chicco simplicity,jelikoz mi u zapa schazelo polohovani,ale s nim jsem nebyla spokojena vubec.jedine co na nem bylo super,velky kos a to polohovani,jinak se ovladal strasne,hlavne ty najezdy na chodnik,to jsem se musela opravdu hodne zaprit,u zappa to slo jednou rukou.
AHojte, ja tiež rozmýšlam nad kupou, ale neviete mi povedat, aký je to materiál potahu? Teda či nevybledne? Napr. X lander som mala taký materiál, ktorý nevybledne, kočík bol cele leto na slnku a bol ako nový.
Zdravím
tak jelikož moje dcera jezdí zavěšená o madlo
(připoutávám jí jen sedací část), tak se při zvedání na chodník o rukojeť zapřít musím řádně, když sedí normálně, tak to jde mnohem lépe, jednou rukou ne.....kdybych to měla srovnat, tak je to stejné jako s Teutonií…
K materiálu vám toho asi moc nepovím - snad jen že to není šusťák, je takový pevnější… zda vybledne na slunci také zatím nevím - mám kočárek pár jen týdnů. Jinak mám fusak Kaiser iglů je super teploučký a nánožník mi nechybí. Pláštěnku mám originál - sedí dobře ![]()