Britax Römer B-Agile

• Fotoalbum (174)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Zlata1
22.2.12 14:13

Irčo,jezdí parádně,co?Košík už jste využili?My jeli i nakoupit a vešlo se nám tam toho dost.Akorát jsme teď kočárek zaparkovali doma a jezdíme s x-landerem,protože se po chodnících nedá chodit :roll: Všude jsou nasypaný kamínky a zapichují se nám i do bot a pěkně nepříjemně se po nich chodí,tak chci kočárek šetřit,aby se mu nezničila kolečka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
janys1983
22.2.12 17:10

můžu se zeptat,zvládne kočárek i horší terén(polní cesta)?je to poslední věc co mě zajímá a objednávám ho :dance:

• Citovat
  • Upravit
Zlata1
22.2.12 17:14

Já bych řekla,že jo,ale je méně odpružený než třeba x-lander,ale i tak jsem spokojená :palec:

• Citovat
  • Upravit
janys1983
22.2.12 17:23

my máme dorjan danny sport a jak už tady někdo psal,tak hluboký kočár byl super,ale ten sporťák je opravdu jak malý tank :,( Do britaxu jsem se fakt zamilovala na první pohled :lol:

• Citovat
  • Upravit
Zlata1
22.2.12 17:34

Mě také mile překvapil…Nejdřív jsem objevila Hauck malibu a moc se mi líbil,tak jsme ho koupili,ale je to takový kočárek spíš pro panenku(alespoň pro nás byl)Tak jsme ho vrátili a objevila jsem tento a také se zamilovala :srdce: :mrgreen: Měla jsem strach,protože jsem ho jen okoukávala přes youtube a četla diskuze a jsem ráda,že jsem to riskla.Je hodně prostorný a už nám určitě vydrží do té doby,co se bude Eliška chtít vozit.

• Citovat
  • Upravit
janys1983
22.2.12 17:49

je rozhodnuto-jdu ho objednat :dance:

• Citovat
  • Upravit
Zlata1
22.2.12 17:57
:mrgreen: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
irisek337
22.2.12 18:34

Zlatko,ty setrilku :mrgreen: Ta jizda dnes byla ta posledni tresnicka na dortu :potlesk: .Kocar je nadherny a skvele jezdi,co vic si prat :) Odpruzeny je fakt dobre,zvladala jsem dobre najezdy na chodnik i snih.
Nakup jsem dnes nedelala,jen par blbustek.Kosik je fakt super,jen se bude obtizneji do nej dostavat ze zadu,ale z boku neni vubec problem.
Jinak Hauck mela kamaradka taky jeden den,hned ho vratila,taky rikala ze hruza.Ja mela jednou Chicco siplicity,neco strasneho.
Jen mi je lito,ze uz jsem ho nemela drive,jak mel Kubik rocek,ale aspon si ho jeste uziju s Ondrou :potlesk:
Vsem Maminkam doporucuji!!!

• Citovat
  • Upravit
Zlata1
22.2.12 20:11

Já ještě přemýšlela nad Nunou,ale to je golfáček opravdu tak na nákupy do krámu.Viděla jsem ho naživo a je nizoučký,tak jsem se jen ujistila,že jsem udělala dobře.Na Matýska jsme měli golfáče taky Chicco,ale multiway.Ten byl fajn,ale nedá se řídit pro nás teď jednou rukou :think: U nás už není po sněhu ani památka,tak jsem ráda.Myslím,že teď využijeme super tento…Ty kočárky jdou strašně dopředu :D

• Citovat
  • Upravit
irisek337
23.2.12 13:11

Na Nune mi vadi kolecka,je malo prostorny a nizky.Je to opravdu jen mestsky kocar a do shopinu.Myslim si ze by nezvladl ani z poloviny teren,co nas BRITAX :mrgreen:
http://www.pinkie.cz/…-monkey.html
asi vemu tuhle :think:

• Citovat
  • Upravit
Zlata1
23.2.12 13:34

Asi tak…možná je spíš praktický jako pidi golfky,když už dětičky běhají a jsou v kočárku minimálně a jen tak se někam rychle přejíždí.Jestli by se do něj ještě vůbec vešly…

Tahle je parádní :potlesk: Tu bych také volila :palec: A navíc podle mimibazaru už víš,jak to bude vypadat :D

• Citovat
  • Upravit
irisek337
23.2.12 13:59

no prave,prostorny moc neni.Kubik uz ma ted 2 rocky a 4 mesice a kdyz si vlezl do toho Britaxu,neverila jsem kolik tam ma porad mista.
jj musim tu cernou necim ozivit :) a ty sis vybrala jakou vlozku k tomu ruzovemu nanozniku?jeste pockam na kamaradku,bude si taky neco objednavat,tak ze to koupime spolu pres mimi,maji tam levnejsi postu.

• Citovat
  • Upravit
Zlata1
23.2.12 14:24

Tak jsem na to koukala,že tam si paní účtovala za mnou objednanou podložku,nánožník a deku jen 60kč.

Já vybrala toto :-)

http://www.pinkie.cz/…-monkey.html

http://www.pinkie.cz/…nk-dots.html

říkala jsem si,že když jí bude přesahovat ta dečka těma kolečkama,že to bude snad pěkné…

pořád jsem nevěděla,aby nebyla moc růžová,ale našla jsem jeden kočárek a na něm podobnou kombinaci a nevypadá to tak zle

http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?…

• Citovat
  • Upravit
irisek337
23.2.12 15:09

jj vypada to paradne,vas pak holky nepujde prehlednout:)
tak ze jsi vse kupovala primo na pinkie?nebo u nekoho na mimi?

• Citovat
  • Upravit
Zlata1
23.2.12 16:11

No, jsem na to zvědavá, zda to nebude až moc, ale řešila jsem to už dlouho :think: Zase ať je to holčičí vozítko veselé…Kdyžtak nánožník zkusíme vyměnit za černý, když by to šlo… Vše jsem objednala přímo u té Lenky na MMB, nikde jsem tuto kombinaci nedohledala levněji, že by někdo prodával.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4