Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agilezlatko: uplne souhlasim,bouda je velka dost,v zime ji rozepinat vubec nebude potreba a v lete super na vetrani ![]()
akorat u te starsi verze bude mene prihradek a nedas ji pak pres rameno,ja pokud do nejake pujdu,tak te novejsi verze.
margott:jj 3 tydny
tak at se brzy dockas.
Jinak PINKE podlozka mi ted dorazi
![]()
No nekéééé
To je paráááda…už se taky těším
Malej je taky spokojenej s opičkou?
Došel ti balíček poštou,jo?
Perfektní.
Ta modrá podložka je tak krásná.
A jak tam dole sedí ten nánožník?
Devcata,mate se na co tesit,jak podlozka tak nanoznik sedi paradne.Podlozku doporucuji s bocnicemi.
Jinak opicka ma uspech i u Kubika ![]()
Uz se tesim na vase fotecky.
Iris… no těpic.
Tak to asi neodolám a jdu do toho taky. Chjo… jsem si říkala, že když nebude sedět, tak ušetřím. Takhle teda asi moc ne.
Teď ale budu muset pouvažovat, jakou podložku do červeného.
Černou nechci kvůli horku a mazání…
Můžu ještě otravovat? Jak se teda uchycuje ten nánožník? Jak je to řešené u těch nožiček?
Margott…a co tu červenou puntíkatou s opičkou? Mně by možná měl balík dojít zítra ![]()
Zvažuju tuto a tuto . Nánožník pak asi velký opičák a nebo tu funkční…?
Nějak pořád nevím.
Jsou to ale starosti.
Tak mě napadá…jezdíte ještě v zimním pytli? Tady bylo dneska teplíčko a malá byla úplně splavená ![]()
Máme pytel i nánožník. Prťavka má čerstvě rok. No ale celou dobu spala. Měla bodyčko s dlouhým rukávem, punčochy, hrubé ponožky, laclíky a na tom bundu + čepici. Splavená nebyla. Dřív nosila pod bundu ještě mikinu, tu už jsem jí dneska nedala.
Taky máme čerstvý rok
23.2. Já dala odpoledne už slabší bundičku a čepulku,budu muset ty vrstvy taky ubrat.Objednala jsem k tomu nánožníku i tu teplou fleecovou deku,tak asi začneme za chviličku jezdit v této kombinaci.
Margott:ta kytickova
,pro holcicku uzasna ![]()
Zlatko:ja sla ven az po 3h a vraceli jsme se pred 6h,slunicko uz zalezlo,tak ze jsem bala rada,ze jsme fusak meli.uz se nemuzu dockat,az se udela teploucko.
Holky já chtěla taky nechat ušít na ty suché zipy kryt přes u síťku,ale nakonec to také nechám být.Boudička je i tak dost velká a v létě bude super,že bude třeba ve stínu kočárek větrat.Příští zimu bude malá určitě už víc ťapat,takže to řešit nebudu…
Margott…my taky čekali asi 3týdny a jestli jsi četla předchozí příspěvky,tak jsme byly s Irčou také jak na trní
Irča…já také váhám jakou tu tašku.Dneska jsem tedy maximálně využila tu velikou kapsu,tak asi vezmu tu starší verzi…