Britax Römer B-Agile

• Fotoalbum (174)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Zlata1
29.2.12 12:23

Holky já chtěla taky nechat ušít na ty suché zipy kryt přes u síťku,ale nakonec to také nechám být.Boudička je i tak dost velká a v létě bude super,že bude třeba ve stínu kočárek větrat.Příští zimu bude malá určitě už víc ťapat,takže to řešit nebudu…

Margott…my taky čekali asi 3týdny a jestli jsi četla předchozí příspěvky,tak jsme byly s Irčou také jak na trní :-))

Irča…já také váhám jakou tu tašku.Dneska jsem tedy maximálně využila tu velikou kapsu,tak asi vezmu tu starší verzi…

• Citovat
  • Upravit
irisek337
29.2.12 12:53

zlatko: uplne souhlasim,bouda je velka dost,v zime ji rozepinat vubec nebude potreba a v lete super na vetrani :potlesk:
akorat u te starsi verze bude mene prihradek a nedas ji pak pres rameno,ja pokud do nejake pujdu,tak te novejsi verze.
margott:jj 3 tydny :,( tak at se brzy dockas.

Jinak PINKE podlozka mi ted dorazi :dance: :potlesk: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
irisek337
29.2.12 13:56

Devcatka,tady je mala ukazka Britaxu a Pinkie :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
38
29.2.12 14:01
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
irisek337
29.2.12 14:09

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dekuji

• Citovat
  • Upravit
Zlata1
29.2.12 14:45

No nekéééé :-)) To je paráááda…už se taky těším :dance: :mrgreen: Malej je taky spokojenej s opičkou? :-) Došel ti balíček poštou,jo?

• Citovat
  • Upravit
2028
29.2.12 18:13

Perfektní. :potlesk: Ta modrá podložka je tak krásná. :palec: A jak tam dole sedí ten nánožník?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
irisek337
29.2.12 19:42

Devcata,mate se na co tesit,jak podlozka tak nanoznik sedi paradne.Podlozku doporucuji s bocnicemi.
Jinak opicka ma uspech i u Kubika :)
Uz se tesim na vase fotecky.

• Citovat
  • Upravit
2028
29.2.12 20:06

Iris… no těpic. :mrgreen: Tak to asi neodolám a jdu do toho taky. Chjo… jsem si říkala, že když nebude sedět, tak ušetřím. Takhle teda asi moc ne. :lol: Teď ale budu muset pouvažovat, jakou podložku do červeného. :think: Černou nechci kvůli horku a mazání…

Můžu ještě otravovat? Jak se teda uchycuje ten nánožník? Jak je to řešené u těch nožiček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zlata1
29.2.12 20:11

Margott…a co tu červenou puntíkatou s opičkou? Mně by možná měl balík dojít zítra :-)

• Citovat
  • Upravit
2028
29.2.12 20:23

Zvažuju tuto a tuto . Nánožník pak asi velký opičák a nebo tu funkční…? :think: Nějak pořád nevím. :mrgreen: Jsou to ale starosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zlata1
29.2.12 20:23

Tak mě napadá…jezdíte ještě v zimním pytli? Tady bylo dneska teplíčko a malá byla úplně splavená :think:

• Citovat
  • Upravit
2028
29.2.12 20:26

Máme pytel i nánožník. Prťavka má čerstvě rok. No ale celou dobu spala. Měla bodyčko s dlouhým rukávem, punčochy, hrubé ponožky, laclíky a na tom bundu + čepici. Splavená nebyla. Dřív nosila pod bundu ještě mikinu, tu už jsem jí dneska nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zlata1
29.2.12 20:29

Taky máme čerstvý rok :-) 23.2. Já dala odpoledne už slabší bundičku a čepulku,budu muset ty vrstvy taky ubrat.Objednala jsem k tomu nánožníku i tu teplou fleecovou deku,tak asi začneme za chviličku jezdit v této kombinaci.

• Citovat
  • Upravit
irisek337
29.2.12 20:31

Margott:ta kytickova :potlesk: ,pro holcicku uzasna :palec:
Zlatko:ja sla ven az po 3h a vraceli jsme se pred 6h,slunicko uz zalezlo,tak ze jsem bala rada,ze jsme fusak meli.uz se nemuzu dockat,az se udela teploucko.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4