Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-AgileZlatko… ten vak jsme kupovali přes net na fatso.cz, rozměr XL. Je to taková „hruška.“ Ale určitě by šel nějaký na MMB, nebo Fleru. Rozhodně něco, co má sundávací potah.
Ta taška Sweet baby je krásná. ![]()
ahoj, pridavam foto koliesok. kocik nehrka ako ostatne golface, len je to esteticky problem tiez mam teutoniu, vsetko bolo na nej super, len ta vaha
a neviem si predstavit ist s nou v lete na dovolenku…
Zipsy…myslím,že to je asi klasika u těchto koleček…my máme kočárek cca 14dní jetý venku na kamínkách a vypadají také takhle a nepřijde mi to nějaká hrůza.Asi se tomu fakt nevyhnete u žádného kočárku ![]()
Zipsy dík za foto, nevypadá to tak špatně jak jsem myslela.
Jinak jsem zatím lepší kočárek neobjevila, takže stále jsem čekatelka na členství ve vašem klubu… ale jen tak to asi nebude ![]()
Zlatko:tak ja zitra objednavam tu cernou tasku LASSIG
,kamaradce to neva,ze budeme mit stejnou.
Neni sice tak smrncovni jak ta pinkie nebo ta co se libi tobe,ale svuj ucel splni a pekna je taky moc a hlavne prakticka ![]()
Milu_Stodůlky: KOLECKA budou u vsech golfek stejny problem,nelamela bych si s tim hlavu.Material je vetsinou plast nebo pena ci guma.Je to kvalitni,odpruzeny kocarek,ktery hrave zvladne i trosku narocnejsi teren.
Trochu mimo téma, ale všimla jsem si, že jsme loni na diskuzích s Milu Stodůlky debatovali o Teutonii, a dnes už tady šmírujeme golfky
Proč mi nikdo neřekl, že budu k Teutonce potřebovat ještě golfáč? Ach jo. Ale přítel se s tím asi už psychicky vyrovnal, protože pochopil, že s Teutonkou v kufru bychom na dovolenou neodjeli:-) Britax B-Agile je můj horký favorit.
Irčo,já dneska chtěla objednat tu černou a zase jsem narazila na jinou
http://www.vperince.cz/?…
Psala jsem paní,jak vypadá uvnitř a má tam také kapsičky a prý je bytelnější
má obal na láhev ve stejném designu a přebalovací podložku…
zlatko,tak ta prvni,kterou jsi mi posilala,bych rekla ze se mi libila vice,ale asi proto,ze ja hledam tasku kterou muzu hodit i kolem krku,jinak je taky moc pekna,hezka barvicka ![]()
Mysak.75…můj manžel už také vzdal,že pouze s jedním kočárkem se to zkrátka nedá ![]()
Je to asi dva týdny co s Teutonií jezdím se sportovní nástavbou a golfky zatím přímo nepotřebuju. Ale líbí se mi moc
Koupim si je ať si doma myslí co chtěji
Pravda že kdyby byla na pořadu dovolená, dalo by se pak tvrdit, že golfky přímo potřebujem, protože s Mistralem něco dalšího do kufru… to nejde… Takže musim s B-agile objednat ještě dovču, je to jasný ![]()
Hurá hurá hurá…
zítra dorazí naše nová kára.
Budu jak na trní.
Už jsem objednala i Pinkie. Nakonec červenou podložku s opicí, ne s kytkama. Tea při pohledu na kytky nejevila žádný zájem, naopak na opičáka se smála a pořád ukazovala „toto toto“
tak rozhodnuto. Nánožník jsem uvažovala s velkou opicí, ale tu závěsnou si užije víc. ![]()
Zipsy… je fakt, že taková kolečka mám na trojkombinaci po dvou dětech, ale taky jsem si to představovala podle popisu hůř. No co se dá dělat. Snad to bude jediná „závada.“ ![]()
Iris… ta taška bude supr. Jestli je to ta co jsem našla. ![]()
juu,tak v te cervene vypada super

a na kocarku budu pouzivat tu co mam doted 

jj se s ni domluvim a kdyz tak si koupim novou vetsi kabelku
tak brou nocku a pak dej vedet,pro kterou jsi sla