Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agilehaninkav, irisek337, Margott: děkuju. Já mám právě sporťák a záda má 53 cm, což je paráda, ale malej začal chodit a veze se jen občas, tak se mi nechce tahat velkej sporťák. MMCH má 15 měsíců a 14 kg a 85 cm, takže hledám něco, kde nebude jak sardinka a aby se mohl občas vyspat.
margot: malé to moc sluší a červená vypadá docela dobře, já bych ale šla do černé, páč mám teď vínovou ![]()
a taška od iriska337 je fakt luxusní, moc se mi líbí ![]()
také jsem přemýšlela o tom červeném, byla jsem se na něj podívat i v obchodě, vypadá taky skvěle, ale přeci jen, jak je holčička skoro stále v růžové, fialkové a pod., tak jsem nakonec vybrala také černý.
Koukám,že Pinkie vede
Máte také krásnou podložku
Ten červený se mi také líbí,ale u toho černého se můžeme také vyřádit s barvičkama ![]()
Mám ještě podložku od Emitexu, také tam krásně pasuje,ale je jednobarevná, a ta vopice je prostě boží a Etelka je z ní úplně vedle ![]()
Hani…taky máme rádi opičky a pořád je napodobujeme
Máme doma zvířectvo.Matýsek má rád zase koníky a houpacího dostal k vánocům,takže na něm pořád sedí a dělá koně a Eliška buď bučí nebo dělá opici ![]()
Ahoj holky, moc ráda bych se zeptala zda nevíte jestli by pasovala originál pláštěnka z Jané Slalom na Britax Agile, co myslíte? Děkuju moc. ![]()
Zdravím, tak jsem se byla na Britax podívat a je fakt úžasnej, vzhledově pro mě číslo jedna, ale je moc nízkej
, mám 178 a bolela by mě brzy záda, takže bohužel se musím podívat po jiných golfáčích. Ale už je mám vyhlídnutý
.
Jinak jedno zjištění - černá a červená verze se liší v použitém materiálu, černá je takový klasický kočárový šušťák a červená je taková hebčí, skoro plyšová ![]()
Tak si užívejte kočárkování s krásným kočárem ![]()
Papet… souhlas. Fakt je jak plyšová. Manžel si materiál pochvaluje, nemá rád cokoli šusťákovitého. Ještě uvidíme jak údržba.
U nás nasněžilo. ![]()
Papet, kočár jsem ještě bohužel neviděla v reálu, ale říkáš, že je nízký pro 178cm osobu? Mám stejně, takže mi bude malý jo? Jako napadlo mě to, jestli nebude problém že nemá nastavitelné to madlo.. ale nepřipadám si extra vysoká. Jsi u něho shrbená jo? ![]()
Manzel kocarek vezl a je urcite vyssi nez 178cm a nejvetsi spokojenost,tak nevim.Ja mam 171cm a taky parada.Jinak NUNA je fajn a ma vysouvaci rukojet,co?
TASKA je mezi 2-3h doma
a uz budu kompletni
do te doby nez prijdu zase na neco jineho ze potrebuji ![]()
Můj manžel má 175cm a také si pochvaluje,že je madlo fajn.
Irčo,pak musíš tašku vyfotit,protože já jí stále nemám
Já pořád s tou nunou koketovala do poslední chvíle a říkám si,že možná nějaké malinké golfíky stejně ještě budeme potřebovat ![]()
Ahojky, tak už ho máme taky
Hodně mi při výběru pomohla tahle diskuse a jsem moc spokojená. Po několika černých kočárcích jsme na léto zvolili veselou červenou. Jezdí se s ním skvěle, ale ten štěrk na silnicích se hrozně zapíchává do koleček a to mě docela točí, protože pak to na chodníku praská. Snad už to uklidí.
madinka…ahojky,máte to krásně sladěný
ta červená vypadá opravdu pěkně
co máte za nánožník,krásně to ladí ![]()
Ahoj holky. Chtěla jsem se zeptat. Hodně z vás si tady objdnávala ten kočár přes paní Alexandru z mimibazaru. Nevíte, odkud je bere ona? jestli má nějaký eshop nebo tak. Zajímá mě to jen z důvodu případné reklamace. Jestli by se to reklamovalo přes ní a nebo jste dostali odkaz na nějakou firmu.
A ještě, ten nanožník z Pinkie tam pasuje vážně dobře? Moc děkuji za odpovědi.