Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-AgileJé, tak to je perfektní.
A koukám, že má i překrytí přes větrací „ďouru.“ Myslíš, že bys mi to vyfotila až bude chvilka?
Ahojky
možná zž to tady někde je, ale zeptám se - má ten Britax B agile madlo před dítětem? Všude na internetu je fotka bez madla, ale nakonec jsem nějaku fotku s madlem našla, ale nevím jestli je originál nebo nějak dokupované. Moc se mi kočárek líbí, ale bez madla bych ho teda nechtěla :-/ díky moc za odpověď. ![]()
Díky moc, hned se mi trochu ulevilo, už se mi nechce vybírat dál nějaký jiný kočárek
![]()
Tak ta červená maže, ale jen když se to za mokra fakt chvíli precizně drhne. A i pak je to slabě růžové. Takže žádné drama. Leč je fakt, že když o tom člověk ví, je to trochu nepříjemné. Ale reklamovat se mi to nechce. Stejně budem používat pláštěnku a dovnitř máme vložku. Do černého bych kvůli tomu teda nešla. Leda by vytvořili ještě jinou barvu. By mě zajímalo, proč je vlastně B Agile jen ve dvou barvách, když ostatní Britaxy jsou i v jiných.
![]()
No to teda jo, když to tady čtu, že to barví byť jen trošku, tak mě to štve. A taky nechápu proč jsou jen dvě barvy. Jasně k černé se hodí cokoliv, ale nějakou barvičku by to chtělo
Co si myslíte o červeným kočárku pro kluka????
Margott…fakt to maže? To by mě nenapadlo,když se tato značka považuje za jednu z těch lepších
Já jsem dneska schválně přetřela rukou boudičku,protože jsme také trochu zmokli a dobrý. Tak to asi opravdu dělá jen ta červená. Jinak na pláštěnku jsem dnes myslela,ale měli jsme dnes návštěvu a pak jeli pro malýho k babi a už jsem se k tomu nedostala za světla,tak určo zítra ![]()
Zlatko v klidu, zítra dopoledne se skočím zeptat sem k nám, jestli ji mají. Jinak když setřu rukou mokrý potah, tak to taky nic nedělá.
Fakt se to musí dřít. Navíc jak už psala Papet, červený je z jiného materiálu než černý. Tak kdo ví. Ale nedokážu si představit jaký by musel být slejvák a co bych pak s tím potahem musela dělat, aby to pustilo. Schválně teda ještě otestuju mokrou střechu a položím na to bílou plínu.
(a sem tam s ní po tom potahu ještě šoupnu)
Dagmar… červená je univerzální.
Teda aspoň já mám ten pocit. A červená pro kluka mi příjde fajn. Jen teď záleží, jak naložíš s tou „mazací“ informací. ![]()
irisek337, Zlata1, madinka :
holky, koupila jsem ho a ten den jsme jezdily jen doma, mala mela bezove puncochacky a moc se ji v nem libilo, jezdily jsme chvilku a jak slezla, byla ze zadu cela ruzova, takze jsme vubec venku nebyly a kocarek nezmokl. Nevim, jak je to mozny, v obchode ho pretreli kapesnikem a byl cerveny, mozna to byl vadny kus a jen jsem mela smulu! Kazdopadne jsem si objednala cerny, protoze je skvely a moc se mi libi!
Koluko…ty jo,tak to je tedy něco
To už je několikátá zkušenost s červeným kočárkem,že barví
Ten černý mi tedy opravdu nebarví,tak ještě,že jsme do něj fakt šli…
Zlata1 : i prodavacky se divily, kdyby to bylo nepatrne, tak bych to neresila, ale mala se pomlela a byla ze zadu cela ruzova, coz si nedovedu predstavit v lete v bilem obleceni!
to je tedy síla, já ho zkoušela zatím třít jen nasucho rukama a nepouštěl, ale zítra tedy zkusím ještě třít bílou plenou. Ta látka je podle mě normální mikrovlákno, ale že by takhle pouštělo, to je divný. Jestli opravdu pouští, tak bude na sluníčku možná i šisovat. A uznali to teda jako reklamaci? Mě dnes přišly červené doplňky Pinkie, tak jestli ho budu taky vracet, tak mě to bude mrzet. Vypadá to s opicí moc dobře ![]()
Jé,počkej,já mám vlastně na konci pláštěnky poutka na suchý zip,takže se dá připevnit ke kolečkům…já jí kupovala předevčírem a zkoušela jsem jí s prodavačkou jen v krámu a od té doby jsem jí už nerozkládala,tak jsem si to teď uvědomila.
mám tuhle http://www.splavacek.cz/…olf-1-emitex
píší tam,že je na golfky bez boudičky,ale krásně tam ta boudička jde překrýt.