Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-AgileOd šesti měsíců úplně v pohodě a pokud dítko ještě nesedí, tak zatím dáte do lehu, úplně bez problémů. Pokud neplánujete kupovat úplně nový, na MMB prodávám červený, měsíc ježděný, tedy skoro plná záruka. Už pomalu s kočárky končím, tak jsem chtěla ještě vyzkoušet dva jiné. Tak když byste chtěla, jukněte ![]()
@Liliens píše:
Dobrý den maminky, máme doma 6 měsíční holku a chci už koupit pro ní kočárek b-agile. Která z vás mi poradí, jestli je to vhodné. Píšou, že kočárek je vhodný pro děti od nula, ale zkušenost je zkušenost..
Díky
Ahoj jsme na tom stejně také máme šestiměsíční holčičku a rozbil se nám náš starý x-lander, tak jsme se rozhodovali jestli britax b-agile nebo jiný, byli jsme se na něj podívat, je krásný, ale nakonec vyhrál osvědčený x-lander, protože jsme si nedovedli představit s tímto kočárkem vyrazit na pořádnou túru do terénu, na popojíždění možná, ale na aktivní dovolenou a aktivní procházky nee. No ale je to jen náš názor. ![]()
Díky moc, na mmb se podívám.. Miminko nesedí, jen leží.. jak je to tedy s těma nožičkama, když pod nohama to není polohovací?
Do terénu určitě není… taky máme doma x-lander ten je na to suprový.. ![]()
pod nožičkama vymáčknete nahoru podnožku, není to úplně do roviny, ale dítě má nožičky mírně z kopce, ale ne úplně visací
zvládně v pohodě, myslím např. polní cestu nebo lesní cesty, je ale lepší zaaretovat přední kola, nepřijde mi, že by to byl kočár pouze na rovné chodníky
@madinka jé na váš kočárek jsem koukala a zoufala si, že jej neprodáváte v černé barvě ![]()
Jinak já bych potřebovala radu
kočárek mám objednaný a chci si ho vyšperkovat nějakou pěknou podložkou. Našla jsem pani na mmb, která má vystavené krásné vložky, ale nevím jak se skládáním. Tam asi musí být průřez na skládací pásek, že? má někdo zkušenosti s Lenka P. (lenihor) ID 16318 ![]()
nemusíte na pásek nic prořezávat, stačí sáhnout pod podložku a složíte ho v pohodě ![]()
Tak kočárek mi včera dorazil, jsem z něj unešená, ale nějak nechápu, jak vypodložit ty nožičky, já myslela, že je tam nějaká kapsička pod nožičkama, ale nic tam není. Poradíte někdo? Jo a ještě mě tak napadlo jak se v něm jezdí ve sněhu? ukázala jsem fotky kamarádce, která ho chce, ale v zimě maj dost sněhu, tak prý aby to ujezdil. Já to neřešila, protože třeba letos u nás byl sníh jen jeden den ![]()
Jak jezdí agile ve sněhu asi nebude moc zkušeností, vzhledem k tomu, že kočárek je novinka, leda by si ho někdo pořídil někde kde bylo víc sněhu. A nožičky se prostě protlačí ta opěrná plocha směrem vzhůru.To je jen takovej doporučenej zlepšovák, myslím, že to není ani plánovaně od výrobce ![]()
@dagmarkav dekuji,uz jsem na to prisla,poradne jsem ho jeste vcera prozkoumala,ruzne na to tlacila, az jsem ten spodek vytlacila
jinak kocarek je teda naprosto uzasnej! A male se take moc libi,dekuju za tuhle diskuzi,protoze jinak bych o nem nepremyslela
Maminky, prosím Vás, moc se mi líbí tento kočárek, děkuji za Vaše rady, fotky a zkušenosti. Jen se chci zeptat, zda jste s ním pořád spokojené, jestli si myslíte, že kočárek vydrží odvozit i pak druhé mimi?
Používám kočárek měsíc a pořád jsem z něho nadšená. Je opravdu skvělý. Jediná slabina na kočárku jsou jeho kola. Ty vypadaly už po týdnu užívání jako bych je používala několik měsíců
. Kamínky se do nich zapichují o sto šest. Tak jenom doufám, že promáčkliny v kolech nebudou mít vliv na jízdní komfort. A kola vydrží, i když budou v horším stavu.
Prostě ty kola nejsou domyšlená. Na druhou stranu - každý kočárek má něco.
Jedním dechem jsem přečetla celou diskusi.Maminky,kdyby některá kočárek prodávala v černé barvě,ozvěte se na vercaa.bila@seznam.cz..