Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-AgileDagmarko… mám červený. Mít kluka, jdu do něj taky. Červená je neutrální barva. Posložku mám do něj taky červenou, nánožník černý.
Nevím jestli jsem ti pomohla. ![]()
Deniso… dle všeho jde ten sedák sundat, ale ještě jsem to nezkoušela. Všude ale píšou, že je potah sundavací, čili pratelný. ![]()
Dobrý den všem, jsem moc ráda, že jsem našla takovouhle diskusi.Máme vajíčko Romer Baby safe
, vím, že jde na Britax nasadit.Na nějakém videu jsem viděla, že se musí odmontovat stříška a pak se do adeptérů zacvakne autosedačka. Kdo ho máte a jezdíte zatím jen s autosedačkou, je možné tam stříšku nechat a třeba jen sklopit, teda jestli to vůbec jde?? Nebo se musí opravdu sundavat.Je plocha na ležení dost pevná,nebo je to měkké
?Jinak jsem taky nadšená,ještě ho jdem ve středu prohlídnout s manželem a hnedka objednáme.Díky za všechny odpovědi.Vlasta
Ahoj, prave jsem si taky objednala kocarek, muzete mi prosim napsat jakou plastenku pouzivate?
Ahoj holky
Zvažuju koupi Britaxu B Mobile nebo B Agile, nečetla jsem tedy celých 33 stran této diskuze, ale jaký je rozdíl mezi nimi?
Britaxy jsem naživo ještě neviděla, ale na videích a obrázcích mě nadchnul
A má ho tu někdo, kdo je vysoký a má větší mimi?
Díky moc za reference…
Ahoj, prave proto jsme si ho koupili. Nase ditko neni zrovna prcek a do sportaku se uz nevleze. Budeme mit doma B-agile. Je vice sportak, ale lehoucky jak golfove hole, da se slozit jednou rukou a hlavne siroky. Ten druhy je klasicky golfac. Sklada se jinak a nas prcek se do nej sice vlezl, ale moc mista tam nema (je mu rok a vazime pres 12 kg). Rozhodne je uzsi. Jinak jsou k videni v Ostrave (nevim odkud jsi).
@Aspro píše:
Ahoj, prave proto jsme si ho koupili. Nase ditko neni zrovna prcek a do sportaku se uz nevleze. Budeme mit doma B-agile. Je vice sportak, ale lehoucky jak golfove hole, da se slozit jednou rukou a hlavne siroky. Ten druhy je klasicky golfac. Sklada se jinak a nas prcek se do nej sice vlezl, ale moc mista tam nema (je mu rok a vazime pres 12 kg). Rozhodne je uzsi. Jinak jsou k videni v Ostrave (nevim odkud jsi).
Díky moc za info
mně se ten b-agile moc líbí, ještě zvažuju Maclaren Techno XT, ale to jsou klasické golfky… My máme terénní podvozek a na něm trojkombinaci (bydlíme na vesnici bez chodníků), tak jsem chtěla ještě nějaký skladný lehký a reprezentativní kočárek do auta do města… ![]()
Ahoj, vy, co mate tento kocarek doma, mnuzete mi prosim napsat, jaka je krajni poloha operky zad v sedu, jestli je dost kolma? Nase mala se totiz moc rada diva z kocarku a v nasem sportaku z trojkombinace neni uplne kolmy sed, tak si porad seda a neni oprena. Predem diky!
Proč vadí že není opřená? Jinak rozhodně to není „Lko.“ Mírný sklon tam je.
Dobry den, nevite nahodou nekdo zda kdyz se na kocarek upevni autosedacka nebo luzko, jestli se da zaroven sundat ten zbytek kocaru? Asi to podle obrazku bude striska........? To se mi tam jako moc nelibi…A vsude na reklamnich fotkach je to s tou striskou tak jako nesikovne pres korbicku .-(Jinak kocarek bezva:-)
Ahojky, také uvažuji o britax b-agile, vadí mi pár chybiček, a to že nejde sundat potah a vyprat, druhá věc jsou ty nožičky, bojím se, aby se pak pod tou tíhou nožiček neprolamovalo zpět a třetí věc jsou kolečka, nesjedou se moc? Třeba u mutsy transporter jsou podobná a paní v obchodě mi řekla, že jednou vyjedu a jsou sjetá, tak se bojím, aby to nedopadlo stejně
, ale jinak je nádhernej. Ještě máme dva měsíce čas na vybírání, ale tento zatím vede.
Těžko co radit… snad jen pročíst si tuhle diskusi. Probíralo se tu všechno. ![]()
prosím, prosím, jak je dlouhé opěradlo (místo pro záda pro prcka? děkuji, děkuji. A neměl by jste někdo foto toho vypodložení nožek?
na MMB je hromada fotek… třeba rozměry jsou tady
a ta podnožka je na fotkách tady v diskusi a nebo třeba zde
Dobrý den maminky, máme doma 6 měsíční holku a chci už koupit pro ní kočárek b-agile. Která z vás mi poradí, jestli je to vhodné
. Píšou, že kočárek je vhodný pro děti od nula, ale zkušenost je zkušenost..
Díky