Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-AgileNo tak tím pádem mám jasno
prostě černej a barevný doplňky
Nechápu, že někdo ten materiál prvně nějak nevyzkouší, děti se v létě taky snad potí a to si fakt nedovedu představit. Tak ještěže Vám ho vyměnili, ať slouží
a nám snad taky bude ![]()
Tak s tím červeným Britaxem to myslím není až taková hrůza…třela jsem nasucho bílým kapesníkem a nic, třela jsem mokrým kapesníkem a hodně, a na kapesníku jsou takové drobné růžové chloupky nebo pidi žmolíčky. Nevím tedy, jak to dopadne, když se bude dítě potit, ale zatím se mi to zdá v pohodě. Třením nasucho,a to jsem jedno místo zespoda boudy docela dost drhla, dopadlo dobře, nic na kapesníku nebylo. Tak nevím, jestli to nebylo jen vadou jednoho kusu. Ale samozřejmě pište další postřehy, možná v létě budeme ještě nemile překvapeny
,ale já doufám, že snad ne ![]()
Tak to vypadá, že všichni s červeným kočárkem budou mít vydřený fleky
od zkoušení jestli barva pouští nebo ne
Tak snad to bude v pohodě, ten červenej je prostě takovej šmncovnější ![]()
Pořád mi to vrtá hlavou, tak jsem předrbala vlhkým kapesníkem celé sezení, jak jsem psala, potah je tuším mikrovlákno, působí to trochu jako semiš, tudíž to má pidi chloupek,a ten jsem napoprvé sedřela dolů. Když jsem to přejela znovu celé podruhé, tak už nic nepouštělo. Jasně, nemělo by to být ani tak, ale chci jen říct, aby to ostatní tak nevyděsilo, že to neznamená, že když vyleze dítě z kočárku, že bude jak Karkulka
Ještě je otázka, jak potah reaguje s potem, jestli ten není agresivnější a ještě když se dítko mele, no uvidíme. Trochu jsem si to omluvila,snad časem nepoběžím taky reklamovat ![]()
taky se mi líbí červený k té černé konstrukci, kdyby ten černý měl stříbrnou konstrukci, tak by nepůsobil tak smutně, ale na druhou stranu si ho holky doladily barevnými vložkami a je to taky super…já že měla a ještě stále mám další dva černé kočárky, tak jsem chtěla změnu
světlejší vydřené fleky nevznikají, tedy pokud to nebudete brát „šmirgl papírem“ ![]()
madinka píše:
taky se mi líbí červený k té černé konstrukci, kdyby ten černý měl stříbrnou konstrukci, tak by nepůsobil tak smutně, ale na druhou stranu si ho holky doladily barevnými vložkami a je to taky super…já že měla a ještě stále mám další dva černé kočárky, tak jsem chtěla změnu
přesně, kdyby byl se stříbrnou konstrukcí byl by božske (doplňky pinkie to jistí) nafukovací kola a stavitelná rukojeť by taky byly fajn, ale to už bych asi chtěla moc
stejně do něj půjdu.
madinka píše:
světlejší vydřené fleky nevznikají, tedy pokud to nebudete brát „šmirgl papírem“
Madinko…
leč souhlas. Dneska jsem nechala kočár zmoknout. Schnul s bílou plínou, na kterou jsem položila zátěž a občas šoupla i s plínou. Není to tak žhavé.
Nakonec už nepustil nic. Takže to byl fakt asi vadný kus. Jináč naprostý souhlas, ten červený je perfektní.
No a kdyby šel celý i se střechou vyprat, myslím, že po prvním cyklu by bylo po problému… tak jako u některých triček.
Jo a koupila jsem tu pláštěnku Golf 1+. Pásne na to dobře, jen teda ta střecha je na houby. Musí se sklopit a pak sedí dobře. Teď už to vracet nebudu, přežijem s touhle, ale doporučuju koupit nějakou pro kočárky se střechou. ![]()
Jsem ráda, že to otestoval i někdo další
taky jsem o tom praní přemýšlela, ale není to zatím nutné. Pláštěnku mám tuhle a sedí perfektně
A ta pláštěnka se dá nějak „vyklopit“ aby se dalo dítko vyndat i bez sundání? To je totiž další věc, co mi trochu vadí. Jsem zmlsaná z té předešlé, která byla ještě na zip.
Pláštenka jde jen jedině zespoda zvednout, okýnko jde buď zavřít nebo se odklopí a připne nahoru
Anebo zeshora vyháknout přes boudu… je to uděláné na gumu, která se převlékne přes celou boudu, přes madlo je ještě taková volná klopa, že si můžeš přikrýt ruce
Ahoj holky
zajímalo by mě jestli b-agile nebude malý pro 19 měsíční dítě ? Na jak dlouho tyhle golfky vidíte ?:-) Děkuji
Já doufám, že ano. Pokud nebude dítě extra macík
Od pohledu se zdá dost prostorný, narozdíl třeba od svého kolegy B-mobile. Já ho teda viděla jen na výstavišti a nekoušela jsem ho, ale čekám až ho dostanou v Brně a jdu do něho ![]()
Nevíte někdo, kde v Brně je mají skladem? Díky