Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agilezlatka:uz jsi utracela
? Pak ukaz fotecky.Ja taky nosim nejradeji messanger bags,ale zadnou jsem nemela dostatecne velkou
tak ted uz maaam,konecne a hlavne uz se mi nevyleje caj!
koluko…já jsem šla pro malého předevčírem do školky a trochu pršelo a neměli jsme pláštěnku a barva tedy nepouštěla
Utírala jsem totiž rukou boudičku a fakt nic…Ale jak se tady už psalo…každá barvička je z jiného materiálu,tak třeba s tím bude mít zkušenost někdo,kdo má tu červenou.
Irča…ještě jsem neutrácela
Čekám,až jak bude manžel brát výplatu,zda mu budou vracet už tento měsíc daně a pak do ní jdu
Teď jsem utrácela spíš za oblečky
Dneska je mi po dlouhééé době lépe,tak jsem musela vše dohnat. ![]()
taky jsem tedy překvapená, že by pouštěl. A ve kterých místech? Na boudičce nebo v oblasti sezení? Mám ho teprve dva dny, ale tohle mě tedy vyděsilo ![]()
zlatko:nam uz dan prisla ![]()
tak tak,je treba si udelat radost,to je super ze uz ti je dobre.ja na sebe nic nekupuji,je to fakt ted zbytecne ve 31tt.uziju si to po porodu,ale az se dostanu opet na svou vahu.
Jé,Irčo ty jsi těhulka? Tak to gratuluji
Víš,co to bude? Já v těhu také nenakupovala.Ani teď na sebe,spíš na děti…Já jsem chytla ještě ke všemu angínu,tak jsem na Penicilinu,ale už je to fakt lepší.Tak snad už bude jen dobře.
Jinak jsi mi udělala radost…to znamená,že nám v pondělí taky dojde větší manželova výplata
Pořád jsme diskutovali,zda je nevrací až v dubnu ![]()
Milu_Stodůlky píše:
Papet, kočár jsem ještě bohužel neviděla v reálu, ale říkáš, že je nízký pro 178cm osobu? Mám stejně, takže mi bude malý jo? Jako napadlo mě to, jestli nebude problém že nemá nastavitelné to madlo.. ale nepřipadám si extra vysoká. Jsi u něho shrbená jo?
Zdravim,
Milu Stodůlky: mě přijde, že je nízký. Vyloženě se něhrbím nebo tak a asi kdybych ho někde dostala nebo sehnala za „hubičku“, tak to vydržím
Ale pokud mám dát tolik peněz, tak chci komfort.
Mmanžel má 190 a zkoušel ho a pro něj je nízkej 100%.
Prostě pocitově- je nádhernej, strašně se mi líbí i bych oželela nepolohovací nohy, ale je mi jasný, že bych brzy „šílela“ z toho madla a brzo by šel z domu. To si radši rovnou vyberu něco jinýho.
Ale radím, vyzkoušet, třeba zrovna tobě bude vyhovovat. A taky záleží na tom, jaký nosíš boty, já placatý bez podpatku a i tak je prostě nízkej (pro mě) ![]()
Snad jsem pomohla
P.
Aoj. Tak já taky měřím 178cm a rozhodně jsem se nehrbila. Madlo mi připadalo tak akorát. Ale každému vyhovuje něco jiného.
papet píše:Milu_Stodůlky píše:
Papet, kočár jsem ještě bohužel neviděla v reálu, ale říkáš, že je nízký pro 178cm osobu? Mám stejně, takže mi bude malý jo? Jako napadlo mě to, jestli nebude problém že nemá nastavitelné to madlo.. ale nepřipadám si extra vysoká. Jsi u něho shrbená jo?Zdravim,
Milu Stodůlky: mě přijde, že je nízký. Vyloženě se něhrbím nebo tak a asi kdybych ho někde dostala nebo sehnala za „hubičku“, tak to vydržím
![]()
Ale pokud mám dát tolik peněz, tak chci komfort.
Mmanžel má 190 a zkoušel ho a pro něj je nízkej 100%.
Prostě pocitově- je nádhernej, strašně se mi líbí i bych oželela nepolohovací nohy, ale je mi jasný, že bych brzy „šílela“ z toho madla a brzo by šel z domu. To si radši rovnou vyberu něco jinýho.Ale radím, vyzkoušet, třeba zrovna tobě bude vyhovovat. A taky záleží na tom, jaký nosíš boty, já placatý bez podpatku a i tak je prostě nízkej (pro mě)
Snad jsem pomohla
P.
Papet, to moc dík za info. Chlapa mám taky ke 190cm. A jaký máš s ohledem na tento problém jiný tip? Jaké jiné golfky máš v merku? Dík za radu
Milu: Rozhodovala jsem se mezi silver cross dazzle a cybex topaz a nakonec jsem vybrala I´coo Phoenix
, letošní novinku, viz. http://www.icoo.de/…/images.html . Osahala jsem si ho, přeměřila a na 99 % do něj půjdu, jen musím vyzkoušet, jak se bude líbit prckovi.
Nakonec oželím i to spojené madlo, ale už jsem ho neměla u prvních golfek, tak to teď taky přežiju. ![]()
Omlouvám se že nedočítám, od včerejška se mnou mlátí o zeď migréna.
Jen hlásím, že Pinkie v pátek přinesl otrávený pošťák, ale je doma. Nejdřív jsem měla smíšené pocity z toho nánožníku, než jsem si všimla, že jsem přehlédla ty úchyty na gumičce.
Jsem byla tak natěšená, že jsem ho na kočár rvala dřív, než jsem si ho pořádně prohlídla (a taky se pošťák oproti domluvě o hodinu zdržel a dítko už bylo protivné a nachystané na uspání v kočáru).
Mám nafoceno, ale ještě jsem to nestáhla do počítače, tak pak dodatečně. Ale červená barva se mi začíná hooodně líbit. ![]()
Iris… můžu prosbičku? Jak drží ta neorigoš pláštěnka dole na nohách? Uchycuje se to nějak za přední kola, nebo to plandá jako nánožník? Díky moc.
(a taktéž dodatečná gratulace k těhu)
A deku nakonec vezmu taky od Emitexu. Má stejné vychytávky, jen je skoro o polovinu levnější.
Pouštění barvy červeného Britaxu otestuju. Snad ne, probůh. By mě teda ranilo. ![]()
Margott…tak to jsem ráda,že nejsem sama,protože já byla nejdřív také zklamaná z toho nánožníku,když jsem ho přichytla a pak zjistila,že patří jinak a uchycuje se jinak ![]()
Koukám na ty deky a možná jsem prohloupila
Ta pinkie není špatná,jen jak je z té jedné strany bavlněná látka,tak mi přijde taková tvrdá a nepoddajná a to už jsem jí i prala
Jinak jsem koupila taky neorigoš pláštěnku Emitex a pěkně sedí pod nánožníkem a netrčí,protože jí drží ten nánožník zespodu.
Zlatko… a co až nánožník nebude?
Přes léto, třeba… Mě tak napadá, si tam leda našít nějaké poutko na omotání kolem těch koleček. A pláštěnku máš tu Tracking Maxi?
koluko:fakt jo?ja mam kocarek v cerne barve teprve kratce.zatim teda nebyl zadny naznak,ze by cernil.ale je fakt ze nemuzu posoudit jeste jsme nikdy nezmokli.ale dost me to prekvapuje,co jsem si tak cetla v diskusich,jsi prvni,ktera mela takovy problem.