Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-AgileMilu_Stodůlky
Margott
dnes mi na prechadzke zacal trosku hrkat, asi predne kolecko, porazi ma. cestou spat to uz nehrkalo…je to zatial este dost ticho, ale zacinam sa bat, ze sa casom rozhrka presne jak concord fusion
nechcem byt pesimista
![]()
Aj jaj jaj jaj, takže tu máme první závadu. A po jak dlouhé době používání a hlavně po jaké frekvenci používání? Někdo asi jede 2× týdně do obchoďáku a někdo denně drandí park, tak se to nedá srovnávat.
S velkym kočárem jezdim 5-15 km denně, to je mi jasný, že golfáč by to nepřežil ani měsíc.
holky, obcas to zacne jakoby vrzat,ale strikne se tam olej a hned je to zase v pohode
Ja s nim jezdim od zari denne fakt i na boulich,trava,… a kolecka drzi. Jen,jak jsem psala,zacnou nekdy vrzat,ale po nastrikani olejem jedou zase tichounce ![]()
Milu_Stodůlky
sopticek
kupila som ho od jednej baby, co ho pouzivala 3 mesiace. ja ho mam tyzden, a jazdim s nim dost vela, aj cez tazky teren. ona mi vtedy pisala, ze mi ho nastriekali olejom, tak mozno hrkal aj jej. ale to mi asi neprizna
no, kupim si aj ja sprej a bude
Ono asi golfky na větší terén nejsou žádné stavěné
možná proto se rozvrzají dříve,než sporťáky.
Tak to snad bude čistě „údržbová“ záležitost, mazat se musí každý kočár. Ale když jej máš z druhé ruky, tak to chce o to víc mít uši na štopkách… ![]()
Zlata1 ale podla mna b-agile nie su golfky, je to nieco medzi sportakom a golfkami…no snad to bude ok, ved urcite treba nejaku udrzbu
Holky vrzání kolečka přeci není žádná „závada“
už když kočárek přišel, tak při sestavování jsem kolečka promázla silikonovým olejem - poučená z Teutonky a Buzze. Prostě když se s kočárkem jezdí, tak se do koleček dostává prach a spol. a když se nemaže, tak to časem začne bohužel vrzat…
Kočárek používám denně už 3 měsíce a vše OK, jsem max. spokojená
![]()
Tak je doma.
Sestavený, děti nadšené, já taky a manžel též. Chvilku jsem zápasila s fusakem, ale upevnit jde hezky. No a jen co se mládě vyspí (vytuhla při ježdění po chodbě), nafotím a pochlubím se. ![]()
Pinkie ještě ne… ten asi až příští týden. Jsem blbec zaklikla platbu převodem, tak než se to tam dokodrcá.
No jo, no. Tož si na vyšperkování ještě počkám. Ale zaběhneme ho s fusakem. Manžel je celý natěšený, prý by vyrazil hned. Chvilku uvažovali se starší, že se projedou spolu aspoň pro rohlíky. ![]()
Ahojky, můžu poprosit o změření velikosti koleček u kočárku? Moc děkuji.