Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-AgileJá bych taky asi nevybrala…počkám si asi na narozeniny a půjdu do této
http://www.sweetbaby.cz/detail.php?…
Mně už se líbí dlouho a pořád po ní pokukuju,jen ta cena…využiju ten slevový kupon a bude to ![]()
Margott…a kde jste ho kupovali ten válecí vak? Jaký máte průměr?
margott:ta uz je takova typicka na kocarek,ja bych chtela neco na ten styl toho pytliku,jako je ten emitex.
margott:jeste jsem si vsimla te prvni a ja bych chtela cernou
Irčo,koukám na tu tašku,co má tvoje kamarádka.Je s ní spokojená? Taky nevypadá špatně.S lahvičkama mi povídej…každou chvíli se nám to někde po bytě vyleje ![]()
no prave ze je spokojena moc,vypada dobre a ta kapsa na bandasku je super,tak ze se nevyleje
akorat jsme spolu porad,tak abychom na meste nevypadaly jako dvojcata ![]()
a hlavne se da fakt nosit i jen tak bez kocarku a vypada,jako normalni kabelka
A drží dobře na rukojeti a odepíná se z ní dobře? Já právě tu černou moc nechci…to jsou fakt starosti ![]()
jj drzi tam dobre,ty klipy se daji jednoduse odepnout,je fakt spokojena ![]()
jo?ja videla jen tu cernou a sedou.no asi se zeptam kacky,zda ji to nebude vadit a vemu si ji taky.je fakt fajn a da se nosit i bezne a cena taky super ![]()
Ta cena je fajn…já myslím,že nikdo nebude studovat,že máte stejné tašky na kočárku. Tak teď přemýšlím,zda červenou nebo tu černou…Zase aby rozsvítila ten kočárek i zezadu ![]()